🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
😁

# 616
Помощ хора, остават ми само няколко епизода до края на 11 сезон, а никак не искам да свършва, чак ме е страх да ги изгледам...Disappointed Relieved
Няма ли вероятност за 12 сезон (Извинявам се, не четох темата за да не си спойлна краят ) Разбирам, че има още един два сериала, но кои са и кой след кой е по ред .

# 617
Съжалявам, но всяко хубаво нещо си има своя край. Няма 12-ти сезон, няма да има.
Скоро обмислям пак да го почна.
Липсва ми, искам още.
Но такъв е животът. Поне ще има още два. За Дарил и за Маги и Неган.
Впрочем другите два гледала ли си. Спинофите - Уърлд бионд и Фиъра.
Оф, мързи ме да ги пиша на английски Joy

# 618
Благодаря Елора , ще ги прегледам. Имам спомени за фиъра, че съм му хвърляла око . .Уърлд ...като му гледам рейтинга ...няма да ме утеши, но нещо е по добре от нищо Grinning
.Последните от нас , се надявам да ми забършИ слЪзите и  спинофът на Z nation- Черно лято 2 (първи сезон беше доста читав), докато чакаме Нигън и Дарил

# 619
  • София
AuroraBB,
Гледах и 'Светът отвъд'
Не е чак толкова лош колкото го изкарват. И най-малкото, важен е за цялостната картина и какво представляват СРМ. Пък и тепърва ще се сблъскваме с тях в сериала за Деръл и после за Рик и Мишон.

Ъпдейт на предстоящите нови сериали от Вселената

# 620
Скрит текст:

Joy

# 621

И зомбитата джурят кафенце Sunglasses

Не удържах и почнах отначало.
И още в началото имаше умни зомбита. Момиченцето помните ли? Как се наведе и взе куклата?
Нататък имаше още едно, което взе тухла да удря по прозореца.
Явно затова ги направиха накрая умни, защото са чели коментари за гафовете си в началото.

Ми явно и още и се играе, но после решава, че предпочита със зъбки и нечие гърло Joy

# 622
Видях аз Дарилчето с чиста коса, за малко да го разлюбя Joy
Фиъра..мъка ..но май твърде рано го гледам след шедьовърчето

# 623
Фиъра е странен в началото. Но и е такъв. При Ходещите всичко е много бързо и не показват самото начало на пандемията. Докато Фиъра в началото точно това показва. Бавно как стават нещата.
Сега ще е последния сезон и дано си заслужава, защото последния беше излагация, но нали още изпитвам респект и уважение към сериала майка го гледам.

На втори сезон съм. Глен вика на Маги, че имал 11 презерватива, а тя му вика, че това са 11 загубени минути от живота и.
Бива ли така бре Гленчо, бива ли. Само минута. И се чудя откъде таз любов после пламна Joy
Ох, а Керъл каква е смотана, чак ме дразни. На Андреа се радвам, ама като знам, че ще гушне букета ми е гадно.

# 624
Скрит текст:

Култова реплика Grinning

Скрит текст:

Joy

Скрит текст:

Много мило зомби...

Ех, как мразех Мърльо. Ама въпреки това смъртта му ми беше гадна. Може би заради Дарил.
И той накрая се промени.Щеше да е весело за по-дълго да е част от групата.

# 625
  • Варна
Много съжалявах за Саша, беше ми една от любимките, но смъртта й беше много въздействащо направена, а най ме заболя, когато Маги я откри като зомби после. Андреа също ме кефеше, въпреки че много народ не я харесваше.

Да, репликите са култови. Трябва да взема да го захвана наново и аз.

# 626
На моменти хващам някакви безумия.
Губи нали се събра с нова група. С която нападнаха затвора.
Та утрепа единия първо. Ама той беше от старата му банда.
После утрепа и другия. А брат му едно такова спокойно прие, че той е убил брат му и се съгласява да му играе по свирката.
Иначе брата беше свестен тип. Той не искаше да трепят онези хора в гората.
А брата нямаше нищо против.
Не знам,може би апокалипсиса така променя, че и за брата не им пука на някой и стават дясната ръка на някакъв психопат.

Другото дразнещо е  как Джудит все е бебе, а Карл расте ли расте.
Защото беше има няма на 10, че и по-малък, а като пристигнаха в Александрия вече изглеждаше на 16-18, а Джудит все бебе седи Grinning

# 627
Имам няколко недоумения обаче , които не ми дават мира. Първо защо , всички търчат и бият зомбаци и се излагат на риск , след като могат да си хванат едно зомби, да му отрежат ченето и ръцете и да си го водят на синджир , както Мишон в началото. Или да се наплескат с малко кръв от зомби по лицето (и по-гадни маски сме си слагали) и да се движат необезпокоявано. Защо Отчето почти ослепя и умря след едно такова намазване , а на всички останали дори деца - не им пречи. Второ, защо по ягодите вместо да се навлекат и си направят облекло подходящо за крехките зъбки на зомбаците, всички се разкарват по изрязаи потничета, все едно са рекламно меню. И трето, защо след като зомбаците, вдигат такава неистова дандания с охкане и пъшкане, няколко стотин пъти голяма група ги изненадва и изскачат от нищото, точно на 5 см от лицата им. ))))))

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 09:30 от AuroraBB

# 628
Много недоумения има.
Например това

Скоро ще съм на този момент. Даже забравих какво стана с окото му. На пети сезон съм.
За отчето не знам. Имай предвид, че отчето беше в по-стелизирана среда. Мухльо, който живееш в църквата. Като му свърши храната почна да излиза, ама едно зомби не можеше да утрепе. И след намазването може би му е повлияло. РЕално организма на другите е свикнал, а неговия е пипнал нещо. Много ме дразни лицемерието на отчето към момента. Ония бях канибали, а той ги защитаваше, били обещали да не ги закачат. Да бе да, така се оставят живи канибали.
А за облеклото. Ми явно са свикнали и само го правят това в напечени ситуации.
А и живееха в затвор и трябваше набързо да напуснат. Глен имаше ризница, ама тя не пази. Пази само там  където е ризницата.
След затвона Мишонката пак върза две зомбита, ама после ги уби и така и не разбрах защо. Първия път си мислех, че са я усетили и затова ги изби, но сега като гледах всъщност тя като че ли осъзна, че това и е стария живот, където живее сред тях и затова май ги изби и се върна да търси групата.

# 629
  • София
TWD Dead City - старт 18 юни!

трейлър

Общи условия

Активация на акаунт