🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Това другият месец? Аз още не съм гледал последните 7 епизода на основното шоу и не знам как завършва.
Голям гаф от моя страна Grinning

# 631
Лелеее, срамота. Айде, стягай се и почвай Grinning

# 632
Да подсетя, че Фиъра започна. Последния сезон.
Има и субтитри за първи епизод.
Аз мисля да поизчакам малко да се натрупат.

# 633
Малко инфо за сериалчето за Мъж ми и Маги.
https://mw2.live/how-to-watch-the-walking-dead-dead-city-early-hong-nhung

Хм, аз казах ли,
Скрит текст:
че ще е спасителна мисия за хлапето на Маги. Че то няма друга причина поради , която да се събират тия двамата.

И малко смях Grinning

# 634
  • Варна
Оф, няма ли да мирясат вече с тая мечта за съществуваща любов между Карол и Деръл...

# 635
На мен никога не ми е хрумвало, че си отиват като двойка. Абсурдно ми е. Най-добри приятели - да.

# 636
  • Варна
Имам подобно приятелство с мъж и е абсурд да възприема такива отношения между тях. Виж, с Краля мисля, че бяха готини.

# 637
Оф, и там не ми пасваха.

# 638
  • София
Fear the Walking Dead
последен осеми сезон
Епизод 1: Remember What They Took from You
https://www.imdb.com/title/tt16353424/
-
Епизод 2: Blue Jay
https://www.imdb.com/title/tt21359562/

--> Има спойлери за тези, които не са гледали! <--

Епизод 1 от последния сезон хич не ми се коментираше, защото беше много слаб, особено за откриващ епизод от нов и то финален сезон си беше направо отчайващ. Но епизод 2 ме провокира да пиша, а и все пак е последен сезон, ще си го отразя както правя винаги.
За съжаление слаб сценарий и слаба актьорска игра с изключение на Лени Джеймс за премиерния епизод.
Сценария даже не беше слаб, а нелеп! Всеки изскачаше отнякъде без никаква подготовка или повод, диалозите бяха толкова не на място, че ак се чудех как е възможно това. Общо взето целия епизод беше: Искам ; Не искам ; Вземи ме – няма ; Не ме взимай – ще те взема ; Здрасти, Аз съм Иван ; О, Здрасти аз съм Иванка (но не са виждали от много време). Какво по дяволите беше това нещо (пардон, нищо) и как може да се напише одобри за излъчване?!
Като цяло гледах епизод, който ми стоеше като средата на сезон, а не началото му. Явно тепърва ще ни разкриват много неща от изминалите 7 години (за тези, които не са разбрали за този сезон има седемгодишен скок във времето, за да се изравнят в края му с финала на The Walking Dead) по стар и досаден начин.
Това което стана ясно е, че Падре са намерили нашите на лодките и по един или друг начин са ги накарали да работят за тях като колектори, но дали всички или не ще разберем тепърва. Морган ги издаде за да си върне Мо, поне така завърши предния сезон. Но пък не знаем какво толкова драматично се е случило с него, че да започне да работи за тях. Както и Грейс. Сигурно няма да е хубаво и може би е свързано с някои от нашите герои също така.

Епизод 2 обаче беше много добър. Пълна противоположност. С него трябваше да започнат, щяха да направят много по-добро впечатление, защото се опасявам, че със слабия премиерен епизод са загубили немалка част от зрителите. Извън твърдото ядро фенове, такива като мен, които дори и да се възмущават от някои неща просто са фенове и си гледат любимата Вселена.
Жалко за Финч. За мен това лечение с радиация е абсурдно и дори да помогне с нищо няма да реши генералния проблем. Тези хора пак ще умрат. Честно казано не схващам логиката, ама нали трябва да разтягат локуми и да има драми. Както и да е, като цяло не лоша идея на Джун/Сойка (но не присмехулка? хаха) като за идеята и помогна ‘дълголетието’ на Алиша разбира се.
Дуайт и Шери ми харесаха много, те поне могат да играят за разлика от Ким Дикенс. Финч също стоеше добре за разлика от Мо. Това което се случи в края с Финч ме шокира, не вярвах да го направят. Беше брутално, пфф. Много гаден момент. За мен Финч си го убиха, изобщо не вярвам в спасение. Дано сценаристите не измислят някаква подобна тъпотия. Не че не искам да спасят детето, но ще е абсурдно и нелепо. А и изложените на силна радиация така или иначе са пътници.
В края се разбра, че към вагона и Джун са карали и Морган и Мадисън, но разбира се супер жената намери начин пак да блесне и наш Морган да се спаси и да поведе революцията срещу Падре.
В следващия епизод сигурно ще видим Виктор и Лусиана, а може би и Чарли и Даниел Салазар.

# 639
Оф, чета те и не знам, просто не знам. Радвам се, че е  последен сезон. Че последните сезони много нелогични и измукани от слабоумен сценарист.
Аз ще изчакам няколко епизода да се съберат. Нямам зор. Предвид нивото на предишните, не очаквам нещо уау, но ще догледам, какво да правя.
Впрочем срещнах статия, може и да не е вярна, просто спекулация, че Неган, Шери и Дуайт ще се срещнат отново.

Joy

# 640
Здравейте, нова съм тук.
Знам ,че този сериал съществуваше доста отавна,но никога не ми е било интересно да видя какво представлява. До преди два месеца,когато на шега го започнах. Изгледах всички епизоди в НБО, но последните 8 не са качени там. Има ли къде да ги гледам онлайн с бг суб? Намерих на едно място без превод,но на моменти много тихо говорят и не чувам репликите. На друго има с бг дублаж,но е много дразнещо.
И също, с кое от вселената да продължа и къде може да се гледа с бг суб?

# 641
Здравейте, нова съм тук.
Знам ,че този сериал съществуваше доста отавна,но никога не ми е било интересно да видя какво представлява. До преди два месеца,когато на шега го започнах. Изгледах всички епизоди в НБО, но последните 8 не са качени там. Има ли къде да ги гледам онлайн с бг суб? Намерих на едно място без превод,но на моменти много тихо говорят и не чувам репликите. На друго има с бг дублаж,но е много дразнещо.
И също, с кое от вселената да продължа и къде може да се гледа с бг суб?

Може да ги дръпнеш от зелка или замунда. Не следя платформите, наскоро някой ги затвориха. Някой друг да се изкаже вече по този въпрос.
Иначе има спинофи.
Може да започнеш Fear the Walking Dead - първите сезони бяха екстра, на мен ми допадеше много, ама малко окепазиха последните 2 сезона, ама става.
После the Walking Dead World Beyond. Що годе бива, но трябва да се гледа за да разбереш повече за CRM. Има връзка със сериала майка.
Има и Tales of the Walking Dead. 6 епизода за различни хора и ситуации. Интересен е.
Предстои да излезе - Dead City. За Неган и Маги.
После Daryl Dixon - За Дарил, ще ходи във Франция. Чий ще го дири, не знам.
И Rick & Michonne - един от най-чаканите, че неизвестността убива направо.
Гледам ще има и More Tales from the Walking Dead Universe.

# 642
Хмм, да ги дръпна значи на PC? Няма ли вариант на телефона направо? Беше ми най-лесно,като детето заспи да си сипя чаша вино и да си гледам на телефона. Много сложно става,ама ще търся начин.

# 643
Аз даже писах на американския (погрешка) и европейския съпорт на HBO max заради последните епизоди на сериала и ми отговориха, че знаят, АМА не знаят кога ще се качат. Много ме дразни това, аз също не съм си намерила къде да ги изгледам онлайн без 1000 реклами и прекъсвания. Още не съм. 😠

# 644
Хмм, да ги дръпна значи на PC? Няма ли вариант на телефона направо? Беше ми най-лесно,като детето заспи да си сипя чаша вино и да си гледам на телефона. Много сложно става,ама ще търся начин.

Аз съм заклет филмоман и не мога да си причиня да гледам на телефон филм или сериал. Държа на качество и максимално наслаждаване.
 Гледам на РС-то. Та не мога да ти помогна за телефона. Нямам си на понятие там как става.

Общи условия

Активация на акаунт