ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
merym, ама казвай коя е диетоложката и какво и колко ядеш 🙏🙏🙏
все пак затова сме се събрали тук Laughing
то и на мен с wow tea ми изпратиха режим, ама и на 5 годишно няма да му стигне храната

+2кг се прибирам от морето, но съм яла по мнооого и от всичко
Режимът е съобразен с това какво обичам и с това, че нямам много време за приготвяне. Главно свинско бон филе с печени тиквички, запечен картоф с извара, пилешко филе, крем супа от червена леща, кюфтета със салата, междинки плодове, сурови ядки. Всичко е много индивидуално. Прилагам линк към инстаграм и фейсбук профила:
https://instagram.com/victoriadiet.eu?utm_medium=copy_link
https://www.facebook.com/victoriadiet.eu/
Аз съм много доволна. Изготви режим и на една моя приятелка, беше коренно различен от моя.
Bianka, и аз съм била 57 преди 10 години, но определено бях добре. В ученическите си години бях 46 кг. Аз не съм на ол инклузив, а с ММ на балнеохотел по НОИ и каквото ти сервират, това е, няма избор. За това се притеснявам, защото не мога да подбирам храната.

# 361
ооо, лайквам я, благодаря ти много
резултатите са добри за един месец
аз се натутках и писах на derilis, отговор още нямам, но ще докладвам развитие

няколко дни си давам за свиване на стомаха след многото ядене, протеинови шейкове, зеленчуци и сирене ще прилагам
после ще се пробвам с карнивора, Сиска да ми се явява с менюта Mr. Green Hug

# 362
  • Велико Търново
Сиска никъде няма да ти се яви, Нат!
Успех ти желая!

# 363
алоооуууу, строй се, преброй се
аз не мога да отслабвам без да ми начукват канчето
да ти разкажа ли за гръцката седмица - тикички по гръцки (брашно), панирани калмари (брашно), пържени катртофки и сладолед
рибата, мидите и октопода бяха НВД, така че ок
ама мн вкусно готвят тия хора, не ги е срам

та тъй, ще си отслабваме с теб и хич няма да ми се измъкваш

# 364
  • София
Herzen, какво е карнивора? Аз обикновено от All inclusive се връщам 1-2 кила надолу. Много ми е удобно да се храня добре, когато всичко ми е приготвено, нарязано и нямам хладилник с храна под ръка. А и съчетано с многото разходки и плуването, добре ми се отразява. Винаги се връщам малко отслабнала от морето. Вкъщи ме хваща депресия, скука и нон стоп отварям хладилника. Мислила съм сериозно да си купя закопчалка с парола или ключ и да е в мъжа ми.:

# 365
  • Велико Търново
Яде се само месо и яйца, без зеленчуци.Винс Жиронда се е хранил така още през миналия век, доста е крайно като тип.
Аз ям ужасно, ужасно много!Не знам какво точно се случи, но положението отива към бедствено, ако не се овладея.

# 366
Направих тази вечер феноменално хлебче... Което дори мъжа ми яде. Нвд разбира се...

Карнивор... Може ама за 1-2седмици. Максимум месец. Аз не бих... А и не виждам реален смисъл и полза за се лишавам от зеленчуци. За мен това е екстремен начин за сваляне на няколко килограма.

# 367
  • София
Есеншъл, сподели рецептата Simple Smile Аз се опитах да правя протеинов хляб, преди около месец с бадемово брашно и мляно ленено семе, направих го на питки и ми стана малко като курабии.
Сиска, имах едно гадже полицай преди години, той ми беше казал, че много е отслабвал, като е редувал 2 дена само месо, с 2 дена всичко останало. Така и не го пробвах този метод. Дюкан е нещо подобно, но аз, когато го пази си правех таратор, кисели краставички с извара и кисело мляко... Само месо няма да издържа. Но това с 2 на 2 ми се струва поносимо.
Давам си срок докато ми дойде, да карам   по лежерно и след това да натисна нещо по стриктно. Днес обяда беше пил шишче  1 бр + 1 кюфте на скара и зеле и моркови. За вечеря правих спаначена крем супа, но сложих и 2 малки картофа на 800 гр замразен спанак, 50 гр масло и около 200 мл прясно мляко. Около 3 литра супа се получи. Хапнах и малко шунка и 30 гр тиквени семки.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 23:21 от Koralche

# 368
Добро утро,

давам рецептата, феноменално се получи.

Продукти:
200 гр. твърда /зряла моцарела/- може да я намерите на калъп или настъргана в пакет
120 гр. крема сирене
2яйца
120 гр. бадемово брашно
10 гр. бакпулвер
семена за поръсване
Допълнително може да се сложат подправки като чубрица, мащерка и други.
Приготвяне:
В микровълнова за 2 минути се разтапя моцарелата с крема сиренето. Ако не искате в микровълнова, разтопете на водна баня. След това се прибавя яйцето и с шпатула се бърка хубаво. После се прибавя брашното и бакпулвера и се замесва тесто.
Изсипвам в тавичка с хартия за печене. (Остана ми от тестото и в чиния с малко мазнина на дъното изпекох в микровълновата за 1мин и нещо. Става, но не е същото като това във фурната).
Пекох на 200С за около 20мин. Но просто го следете, надува се и почервенява.
Извадих от фурната и намазах отгоре с краве масло и поръсих с шарена сол. Оставете го да изстине. (слагам върху решетка). Аз от лакомия започнах както беше вряло, но тогава се усеща вкуса на яйцата.
Сина го одобри донякъде, но и той го яде горещо.
Мъжа ми можеше цялото да го изяде, а той подобни неща не опитва. Simple Smile

Днес съм с 500гр. нагоре, хаха. Simple Smile
Хем знам че това го правя поне 2пъти в месеца, хем много се дразня.
Обух едни панталони, които не бях от пролетта. Висят ми отвсякъде, обаче си ги харесвам и днес ще изкарам с тях.
То при 10кг ако не съм свалила и от мерки, щеше да е безумно. Като меря със сантиметър излиза много малко, та не знам аз ли не го правя както трябва.

# 369
  • София
Ще пробвам някой ден, рецептата ти.
При мен 1 кг се явява горе долу на 1 см. Аз качвам абсолютно навсякъде, най малко на прасците и там почти не мърдат обиколките, но корем, дупе, паласки- там нещата са горе долу 1 см=1кг.

# 370
Добро утро от мен,
Днес кантара ме зарадва, върнах се на теглото от предишните дни и още 100гр свалени.
Остават ми 4.6кг до първата ми цел. После ще се боря за още 10кг.
Но пък цикъла ме изненада две седмици по рано. Подобно чудо никога не ми се е случвало.

Днес ще правя лютеница по мързелива рецепта,и мисля спокойно ще мога да ям от нея. Със сигурност ще знам какво съм сложила.

# 371
Здравейте момичета Simple Smile
Първо поздравления на всички, които се похвалиха с резултати Simple Smile

Сега да се похваля и аз - вчера се върнах от морето и съм безкрайно щастлива, защото не само не съм качила килограми, но и дори съм на минус. Ударих 53,8 кг., а тази цифра вече не помня кога съм я виждала за последно. Бяхме на една морска сватба и събрах купища комплименти за визията си. Е, вярно, че се бях "барнала" много сериозно, обаче и свалените килограми си казаха думата. Не ходех, а летях от кеф - бях забравила колко е хубаво да се чувствам красива, елегантна и стилна. Самочувствието е съвсем друго. ММ сега и той каза, че започва диетата с мен, защото много ми се радваше как изглеждам и иска и той да е в крак с мен Simple Smile
И така - продължаваме двамата напред с Моното на Касиопея. Между другото все по-малко и по-малко ми се яде, дори и в дните, в които ям, което ми помага да се храня нормално, без да се тъпкам и да преяждам. Сладко вече доста време не съм хапвала, като изключим парче от тортата на сватбата и един сладолед онзиден, но това е просто, защото не ми се яде. Също така съм безкрайно щастлива, защото ПМС-то ми изчезна, а МЦ ми се регулира и вече идва навреме. Абе какво да кажа - чувствам се страхотно Simple Smile Сега продължавам напред и чакам третия етап от отслабването -  под 52 кг.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 11:36 от Lady Cassiopeia Duval

# 372
Добро утро. Държите ли се? Аз издържах втори "фаст" на 500 калории, този път положението беше в пъти по-добре. Малко треперих по едно време, но това беше от тренировката (забравих да направя загрявка и разтягане), хапнах малко турски кашкавал и закотвих на 436 калории. Разбрах къде ми беше грешката първият път - много вода наведнъж (след работа не смеех да пия повече, че течностите бяха 4 литра), половин кола zero и много въглехидрати от домашно приготвен сладкиш, уж с малко калории. Днес за пръв път от доста време насам (или за пръв път изобщо) ще опитам лаврак, но малко ме заболя от цената. После видях в Амазон колко струва килограм филе от морски костур, той е двойно повече.

# 373
4 литра вода са много - опитай да ги намалиш поне на 3 л. и да не е всеки ден, че много ще натовариш бъбреците. А относно рибите - лаврака е една от любимите ми риби. Пробвай Ципура и Чернокоп - също много хубави риби.

# 374
Водата всъщност беше 3 литра и половина, с колата течностите стават 4. Във въпросния ден бях на работа, движа се много там и крачките редовно прехвърлят 20 000. Вчера натоварването беше в пъти по-малко, може и това да си е оказало влияние. Аз живея в чужбина, в дълбоката провинция съм и няма огромен избор на риби. По изключение вчера намерих лаврак, масово се продава сьомга, пъстърва, ципура, треска, филе от бяла риба, риба тон, херинга (консервирана и маринована) и тук-там скумрия, но тя ми стана гадна в последните години. Оказа се, че съм го надценила като цена, две риби ми излязоха почти килограм. Според информация от интернет, не е калоричен (под 100 калории за 100 грама), въпросът е колко излиза като размер като се махнат главата, опашката и костите. 300 грама дали има, ако цяла риба тежи около половин кило?

Общи условия

Активация на акаунт