Къде в Бургас? (59)

• 120 212
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 560
Ако се сещате и за друг подобен китайски магазин може да ме упътите. Сякаш няма много такива в Бургас. 🤔
Китайския мол в Славейков до зала Младост - не съм ходила, но често го рекламират в местните медии, много голям асортимент в голям магазин. Има всичко - детско, дамско, мъжко облекло, обувки, чанти...
Да питам тези, които се отопляват с дърва и екобрикети - всичко поскъпна непоносимо, откъде сте купили или ще купите? Препоръки?

# 1 561
  • Бургас
Ако се сещате и за друг подобен китайски магазин може да ме упътите. Сякаш няма много такива в Бургас. 🤔

Има един в Славейков в бившия магазин Младост, в Изгрев в бившия магазин Велека, в Изгрев в бившия магазин Пикадили, в центъра до Краснодар. Мисля, че и в Меден Рудник има.
Този до Младост го рекламират, защото си плащат, иначе пълни боклуци.

# 1 562
  • Бургас
Китайския мол в магазин Младост вече го няма, или поне го нямаше напролет. Имаше само на Велека.
Къде казвате че има ДО Младост? (не че ми трябва, но ми стана чудно)

# 1 563
  • Бургас
Предполагам, че се говори за един и същ - ДО спортна зала Младост В бившия магазин Младост Wink

# 1 564
Моя грешка, за магазина до Велека става дума. Както писах, не съм ходила, само съм чела за него.

# 1 565
Ще я снимам, да. Само да се прибера, че на обяд я оставих вкъщи и излезнах отново.
Ако ми оставяте гугъл мапс линк ще съм много благодарна, защото все още трудно се ориентирам без карта Simple Smile
Благодаря предварително?

# 1 566
Има ли в Бургас сервиз за ел тротинетки,по точно търся някой който разбира от тях,че имаме затруднения с активирането,стига донякъде и край....

# 1 567
  • Бургас
Китайския мол в магазин Младост вече го няма, или поне го нямаше напролет.

Не зная в момента дали работи, но до сега няколко пъти са го затваряли за по няколко месеца от НАП заради някакви неизрядности.

Има ли в Бургас сервиз за ел тротинетки,по точно търся някой който разбира от тях,че имаме затруднения с активирането,стига донякъде и край....

Каква марка е? Аз имам Xiaomi и при тях трябва да се изгледа един рекламен клип на приложението им за да се отключи.

# 1 568
Прилагам снимки на чантичката както обещах вчера:

# 1 569
Благодаря чудесна е 😊

# 1 570
И аз мисля така. Имаше и една за 11 лева. Супер беше, материя, надписи и изработка, обаче беше твърде дълга за мен. За мъж мисля че ще е идеална. Нямам снимка обаче. Само 1 беше останала черна, дано да я има още ако ходите до магазина. Много беше хубава за цената си.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 07:23 от Lale_Lili

# 1 571
Инцидентно сме в Бургас и детето го заболя зъб. Да ми препоръчате стоматолог, че наистина не знам накъде да поема..

# 1 572
  • Бургас
Препоръчвам д-р Татарска на ул.Христо Фотев 1, 056/832409. Близо до Стоматологията е.

# 1 573
Коя от трите доктор Татарски, виждам, че са няколко на сайта им.

# 1 574
  • Бургас
Инцидентно сме в Бургас и детето го заболя зъб. Да ми препоръчате стоматолог, че наистина не знам накъде да поема..
д-р Калина Мирчева, 0888967676

Общи условия

Активация на акаунт