Къде в Бургас? (59)

• 120 212
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 575
Водила съм детето при нея и изобщо не съм доволна от Мирчева. Не бих повторила.
Но Вие можете да поразпитате и да прецените дали да рискувате.

# 1 576
  • Бургас
Коя от трите доктор Татарски, виждам, че са няколко на сайта им.
С деца основно работи Мария Татарска, но е в майчинство в момента. Не знам колко е голямо детето, но мисля, че и Василена Татарска може да Ви помогне.

# 1 577
Да, отговориха ми, че детският стоматолог е в майчинство

# 1 578
Здравейте! Къде в Бургас може да се намери бяла козметична глина?

# 1 579
Здравейте! Къде в Бургас може да се намери бяла козметична глина?
Зависи какво количество търсите. Бяла хума има в аптеки Фрамар, а за опаковка на килограм поръчвам от Талодерма.

# 1 580
Инцидентно сме в Бургас и детето го заболя зъб. Да ми препоръчате стоматолог, че наистина не знам накъде да поема..
Д-р Пашова, в центъра до паметника:

https://www.dr-obreshkova.bg/d-r-mariya-pashova

# 1 581
  • Където морето целува небето...
Здравейте момичета, идеи от къде да намеря черен, прав панталон за момче. Проблема е, че най-големите детски размери в стандартните магазини (13-14 год или 158-164) не стават катo размер, а мъжките XS стоят смешно или са тип клин в прасеца. Трябва ми изчистен, прав. Казаха ми в някакви магазини за работно облекло евентуално, но имате ли представа в кой такъв магазин мога да намеря?

# 1 582
Привет, може ли да ми кажете къде в Бургас има ремонт на климатици.

# 1 583
  • Бургас
Здравейте момичета, идеи от къде да намеря черен, прав панталон за момче. Проблема е, че най-големите детски размери в стандартните магазини (13-14 год или 158-164) не стават катo размер, а мъжките XS стоят смешно или са тип клин в прасеца. Трябва ми изчистен, прав. Казаха ми в някакви магазини за работно облекло евентуално, но имате ли представа в кой такъв магазин мога да намеря?

Вижте в магазините втора употреба - много често детски и юношески неща са с етикетите още. Малкият ми син е на 13, дълъг и кльощав, нито в детската, нито в мъжката номерация се побира. Трябваше ни спешно костюм и попаднахме в Zig Zag, който е по пътя за Меден Рудник - подредени по цветове дрехи, сред които му намерих прекрасен чисто нов черен костюм. Направи ми впечатление, че имаше доста неща като за него.

# 1 584
Момичета, откъде купувате хубави сурови ядки? Основно кашу ме интересува, също така лешници, орехи...
Само за Торнадо се сещам, но искам да проверя и още места, ако има.

# 1 585
  • Бургас
На "Гладстон" един зеленчуков, малко след РУО.

# 1 586
  • Където морето целува небето...
На "Гладстон" един зеленчуков, малко след РУО.
Вътре в големия зеленчуков, който е над РУО, почти на кръстовището със Сан Стефано ли?

# 1 587
  • Бургас
Да.

# 1 588
В центъра на ул. "Сливница" след Първа инвестиционна банка има ядки Rois, хубави са като качество.

# 1 589
  • Бургас
Какво е РУО? Пожарната??

Общи условия

Активация на акаунт