Къде в Бургас? (59)

• 120 192
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Бургас
Какво е РУО? Пожарната??

Регионални управления на образованието

https://www.ruobg.com/selectruo

# 1 591
Какво е РУО? Пожарната??

Регионално управление на образованието

# 1 592
Какво е РУО? Пожарната??
https://ruoburgas.bg/ - РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
Smiley То бива жега навън, ма па толкава да ви мързи един гугъл да чукнете Smiley

# 1 593
Какво е РУО? Пожарната??
https://ruoburgas.bg/ - РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
Smiley То бива жега навън, ма па толкава да ви мързи един гугъл да чукнете Smiley
По принцип е така, но вече са отговорили и то не веднъж. Дали Ви мързи да четете коментарите преди своя?

# 1 594
Знаете ли за балет / художествена гимнастика за деца от 3 - 4годинки в района на Славейков или Зорница?

# 1 595
  • Бургас
В зала Младост има художествена гимнастика. Не зная от каква възраст са, но съм виждала и малки деца.

# 1 596
  • Бургас
В Зорница в сградата на 5Д киното е балетната  школа на Марина Змеева към танцово студио 29. Имат и група за мъници.

# 1 597
Здравейте, някой знае ли къде мога да продам сватбената си рокля ?

# 1 598
  • София
В ОЛХ.

# 1 599
Знаете ли къде тренират народни танци за начинаещи. Търся в центъра или Лазур. Групи за лятото

# 1 600
Можете ли да ми препоръчате автосервиз?
Имам малко голфче, старичко, но имам проблем с маслото, ръмжи като ускорявам, придърпва като сменям скоростите. Има нужда да я види майстор определено Sad
Моля сложете гугъл мапс линк в препоръката, защото не съм от Бургас и само с име на улица няма да успея да се оправя.
Благодаря!

# 1 601
  • София
Момичета, посещавали ли сте козметичното студио на хотел Приморец? Видях, че само там работят с продуктите на Biologique Recherche, но не намерих никакви отзиви за козметичката? Благодаря ви

# 1 602
  • Пловдив
Здравейте!
Ако може да попитам за болница. Ще оперират баща ми в четвъртък, трябва да го закарам в болницата в Меден рудник, там са му казали да отиде. Това Бургасмед ли е -  тя ми излиза в гугъл или има и друга болница? Докторът, който ще го оперира го няма в сайта на Бургасмед, а ние сме в Равда и ми е малко далечко да отида да проверя.

# 1 603
Здравейте!
Ако може да попитам за болница. Ще оперират баща ми в четвъртък, трябва да го закарам в болницата в Меден рудник, там са му казали да отиде. Това Бургасмед ли е -  тя ми излиза в гугъл или има и друга болница? Докторът, който ще го оперира го няма в сайта на Бургасмед, а ние сме в Равда и ми е малко далечко да отида да проверя.
Бургасмед е, няма друга болница в Меден Рудник.

# 1 604
  • Пловдив
Благодаря! Открих и доктора, като го написах в търсачката, идея си нямам защо иначе не излиза.

Общи условия

Активация на акаунт