Лакове за нокти - 153

• 42 465
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Предвид, че повечето мъже изобщо не се интересуват от нокти няма как да са много секси, всичко е за да блеснеш в очите на себеподобните 😄

# 601
Моите особено като тийнейджърка и студентка си ги носех дълги, те са ми твърди и много, ама много мразя да ги пиля след отрязване и така са ми по-лесни. Редовно са ме питали дали са изкуствени, та можете да си представите за какво иде реч Grinning Масовите изкуствени дето се залепват са с горе-долу такава дължина.
Скрит текст:
И това нещо при положение че съм толкоз древна, че в училище уроците по машинопис бяха на механични пишещи машини... за цялото си средно нямам ни един път счупен нокът от тия уроци, което не мога да кажа за съученичките си, редовно имаше по някоя пострадала там.
Чак да се интересуват от нокти мъжете - не се. Обаче "пипнат" или поне поддържан маникюр повечето го забелязват. А няма да забравя племенникът ми като беше в детската градина как по едно време настояваше майка му да идва с лакирани нокти да го взема, за него това явно е било голям признак на красота и женственост, впечатлило се е детето Grinning
Половинката ми първо ми се радва аз с какъв кеф се лакирам, ама и комплименти хвърля чат-пат че много му били харесвали. Сега, дали му харесват толкоз много ноктите ми или събира червени точки, не е напълно ясно, ама си е гъдел и това Grinning

# 602
Абе, няма да те "вземе" един мъж само заради ноктите- вярно, но аз съм чувала за мъже които харесват точно жени с дълги нокти (освен другите качества на жените имам предвид) или пък с определен цвят лак дори. Правят впечатление поддържани ръце. Под това включвам и нелакирани поддържани ръце- но, уви, не всяка жена има достатъчно хубава плочка която да стои супер без никакъв лак и само със заздравител. 🙂

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 00:17 от dolce miele

# 603
Моите са хубави и само с безцветен лак и ги носех така почти през цялото време, в продължение на няколко години. Ама друго си е цветничко, повече ме радва. Нищо че в моя случай "цветничкото" е предимно черно, сиво и подобни бозави цветове, пак не е "голо".
Иначе е вярно, познавам мъже със слабост към точно определени цветове маникюр. И нямам предвид мъжете дето имат личен интерес към гримиране и лакиране, просто го намират привлекателно като видят такъв.

# 604
Натка, фукай се ти 😜 Шегата настрани, облагодетелствани сме в днешно време да докараме приличен маникюр и без хубава плочка- има изграждане, гел лак с ефект естествен/френски/изчистен маникюр, даже с обикновени по-светли и неутрални лакове може да се постигне визия все едно си без или почти без лак...Но грижата за кожичките и оформянето понякога са по-важни от хубавата плочка (макар че никой не би отказал такава). 🙂
Аз днес пазарувах в 3 магазина и в този откъдето купих най-много зеленчуци+ дини...накрая се озовах с пукнато връхче (обикновено не се чупи веднага, но под нокътя седи черта и по-късно се отчупва на това място). 😄 По-лошото е, че тъкмо реших, че ще пиля само връхчетата до нещо като балерина и блъснах още един нокът в една врата  😅 Сега не знам дали самият нокът е пострадал, но лакът върху него е с цепнатина...Здраве да е!
Утре ще ходя до мола...и ще се възползвам да си купя някой лак на Бел. Примерно, номер 105 е такова чудно разАвко, че ми се иска да си взема и една резерва. А ето и какво си харесах от суперчето до нас (жълтичкото го беше показвала някоя от вас и оттогава го искам):

Скрит текст:
Със светкавица:

Жълтичкото е с нещо като русалски (синеещ може би) шимър:

Другият лак е тъмно цикламено (вероятно според някои би бил лилавеещ даже).

# 605
То това време дето го разказвам че бях ученичка... Съвсем скоро след Балканската война беше Joy Нямаше салони за маникюр на всеки ъгъл, гелове, гел лакове и прочие екстри, та предполагам тогава е било по-впечатляващо да се види приличен маникюр.
Виж кожичките са ми болна тема на мен, ръцете ми са толкова сухи че изглеждат като загрубели вече, аман от дезинфектанти и глупости. Мажа често с крем ама явно не стига.

# 606
Да, едно време беше по-впечатляващо да имаш дълги нокти 🙂 Най-добрата ми приятелка имаше такива нокти и когато пораснеха повече, изглеждаха толкова съвършено, че на околните им беше трудно да повярват, че ноктите са истински... 😁
За кожичките и кожата си е въпрос на грижи, но и на тип кожа. От дезинфектантите май няма спасение...

# 607
  • Варна

Пак по идея от Пинтерест. И белият лак е Бел, 03.

# 608
  • В полите на Пирин планина
Тина, страхотно ти се е получило! Sparkling Heart

Аз съм носила и доста дълги нокти, но никога не съм ходила на маникюр. Винаги сама съм се справяла. А откакто съм в тази тема толкова лакове натрупах, че се радвам, когато някой е до средата на шишенцето... Simple Smile
Вече предпочитам по-средни дължини.

Сега съм със Zoya Dhara, пясък е, но му сложих топ, че късно снощи нямаше как да го чакам да съхне. 😉

Странното е, че имам още една Дара, но тя е по-оранджева на цвят. 👍🙂😘

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 09:46 от Lady Brinne

# 609
А колко ли се изръсват за този "звезден маникюр"??? Аз не съм особено впечатлена Simple Smile

# 610
Момичета, влизам с въпрос. Отдавна имам проблем с двата палеца. Растат с леки бабунки по тях. Пробвах да ги пиля отгоре, но като си израстат пак са така. Не ме кефи да са така на вълнички. Споменавахте за някаква изравнавяща база. Върши ли работа? Дали ще има някаква оптическа измама поне малко?

# 611
Оооп, ето ме с гел Sunglasses Маникюристката беше много свежа и прие с радост странното ми желание за гел без лак. Даже й разказвах за тази тема Joy Набързо си направих ей сега един френски, просто нямах търпение да се лакирам, затова нищо особено не измислих.

# 612
  • София
Момичета идвам с една питанка, виждали ли сте някъде тази разкошотия: Аура - 101

# 613
  • Варна
Да, в Лили има щандове на Аура, мисля, че и в Елитис видях.
Между другото вече и в Лили до ФК Варна има щанд на Вибо, явно ще зареждат повече магазини с марката.

# 614
О, като студентка какви ноктаци имах 🤣 Това е от преди 8 години и идея си нямам как съм ги търпяла🤷‍♀️ Сега и 1 мм да израстне и пиля😁

Тина, много ми харесва маникюрът ти❤ Сподели как така равно отсече средата и броката❤

Сега съм с един Ейвън ❤

Общи условия

Активация на акаунт