Лакове за нокти - 153

• 42 470
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Чудни сте 😍
Маме, и аз това се чудя. Сигурно е звездна и цената 😆
Тина, и на мен ми е интересно как постигна ефектът 🙂
Арабеск, честит гел 😃

# 616
  • София
Lepi, наскоро от Лили си купих този цвят. Много е красив!

Много съм ядосана. Sad ГР Колр Експерт имат много хубави цветове, но много нетрайни. Преди 2-3 дни се лакирах, а днес връхчетата са оголени и на два нокътя цели парченца лак паднаха.

# 617
Amiamo, при мен си траят прилично. Но се чудех, тази серия принципно не е ли стара? В смисъл, произвежда ли се още? Защото и на мен някои цветове много ми харесват и затова се чудя. А в нашия Елитис държат и цени...🤔

# 618
  • Варна
Благодаря, момичета!
Лентичките в средата ги правих по любимия ми напоследък метод - лакирам първо върху хартийка от ежедневка, после режа и лепя. Ще пробвам някой път и върху джоб за листи. На хартийката залепва не места и трудно отлепям лака, ако не е изсъхнал достатъчно.
И при мен е ок трайността на колор експерт, но май имам само 1 техен лак.

# 619
  • София
Долче, сигурно е стара серия. За първи път имам такъв проблем с лак. Имам стари лакове, с които нямам проблеми.

# 620
Amiamo, лаковете се държат различно на различните нокти. Може точно тези да не са "твоите" 🤔 Или пък да зависи от това как се сработват с базата и топа? Предишният ми маникюр беше без база, а издържа доста време. Та можеш да пробваш различни варианти. Ако искаш.
Тина, това ми е и на мен любим метод 😁 Но отдавна не съм се сещала за него...От коя страна слагаш лака върху хартийките? Идеалното ще е върху силиконова подложка 🙂

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 17:03 от dolce miele

# 621

Номер 10
Лакът е много хубав, маже се като масло. Но четката е отвратителна!

# 622
Lepi, наскоро от Лили си купих този цвят. Много е красив!

Много съм ядосана. Sad ГР Колр Експерт имат много хубави цветове, но много нетрайни. Преди 2-3 дни се лакирах, а днес връхчетата са оголени и на два нокътя цели парченца лак паднаха.
Color expert са си старичка серия наистина, имам няколко. Много добре се държат при нанасяне, покривни са, обаче перлените си се изтриват на връхчетата на ноктите за нула време. Другите им дето не са перлени като че ли те са така, но за перлен дори подновявам топ лака след ден-два ако държа да го опазя. За обелване на цели парченца не се сещам да ми се е случвало, само това изтриване е много дразнещо.

# 623
  • Варна
Долче, върху по-лъскавата страна на хартийката нанасям лака.
Аз това за изтриването на връхчетата изобщо не го броя за недостатък, ако 2 дена по цял ден премятам и ровя листи, се изтриват, нормално е. Вече напукването и падането на цели парченца не е ок, но и аз смятам, че зависи от база и/или топ, и комбинацията им с лака. Случвало ми се е лак да пада на парченца на 2-3 ден, друг път да е бетон 5-6 дена.
И да се похваля, онзи ден изхабих до край пясък на ГР Холидей, който е 11,3 мл. Grinning за щастие имам негово копие на Бари М.

# 624
Отдавна не бях влизала в темата, но днес си наваксах. Чаках пред заболекарския кабинет и изчетох всичко, пропуснато в темата. Направих си списък, но в наше село изборът е ограничен. Дайте ми съвет в кой читав бг сайт да си поръчам ей този Римел ( 703 white Hot love) и сиво - синьото на Флормар ( pl 465 Cool Ash) :

# 625
  • София
По повод дължината на ноктите - ходила съм и с дълги /например дължини като на Георгиева/, ходила съм и с изкуствени, и съответно с лепило за тях в джоба, сакън да не се отлепи някой Joy, ама това бяха опциите тогава...преди сто тодини Joy

# 626
Грийни, нова серия ли са тези Габрини? Май не съм ги виждала, пък този цвят може да мине и за есенен Satisfied

# 627
  • София
Момичета, съгласна съм за сработването на лака с база и топ.

Аnt, Флормар 465 го има във Фантастико. Добре са заредили с лакове на Флормар. Ако имате Фантастико, разбра се. Двата лака можеш да потърсиш в сайтовете за он лайн козметика.

# 628
  • Стара Загора
Има ли ги в Елитис тези летни Габринита?

# 629
Ивче, в сряда ще мога да мина да проверя и ще пиша, ако дотогава не си ходила. Но не съм ги виждала сякаш досега... обаче искам номер 10 Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт