Лакове за нокти - 153

• 42 461
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Днес се сдобих с тези стикери и един брокат, който уж е за тяло, но и за нокти ще стане, много есенен ми се видя

# 631
Грийни, нова серия ли са тези Габрини? Май не съм ги виждала, пък този цвят може да мине и за есенен Satisfied

И за мен са нови. Не бях ги виждала досега. Взех ги от магазин тип "левче". Имам и сив - много хубав цвят (поне на външен вид). Този, зеленият, на живо бие към сиво. На снимката изглежда по-ментов. Много приятен цвят - бих го определила като цвят евкалипт.

# 632
Момичета, споделете на коя марка беше тази изравняваща база или нещо подобно, че питането ми отиде много назад Grinning и има ли ефект от нея?

# 633
  • Стара Загора
Миналата седмица не видях да я има тази лятна серия лакове на Gabrini в Елитис.

# 634
Бел 31. Чудя се покрай вас дали да не пробам да си направя по остри ноктите, но не зная дали ще успея да се справи Simple Smile
Скрит текст:

# 635
Блъд, бях в Лили днес- има Перфект Ridge filler. Обаче гледай надписа на шишенцето, защото по опаковката нещо друго пишеше, не Ridge filler...🙂 Също и Double up e готин, но другият е по-изравняващ и плътен.
Момичета, търсих щанд на Аура в ДМ- специално влязох там! 😁 В Лили видях белия лак с частички- white with golden shimmer май беше като име 101. Обаче отворих супер внимателно да видя четката- нещо ме обхванаха съмнения, стърчеше някак покрая, както някои четки на 21, ако се сещате...По принцип ли са им такива четките на Аура? 🙄 Иначе за малко да си го взема...☺
Взех Бел 105 (с него съм сега) и 110 (тъмносиньо с шимър, металик, с лилав подтон ми се стори- поне в Лили):

Похвалвам този продукт за кожички, намален беше при нас в ДМ, вътре е с много готина мека четка, като се завърти се напоява с бял крем с розово-лилав шимър и много приятен (за мен) аромат- на пипане кожата стои като намазана с балсам за устни:

П. С. Взех последния голям златист лакочистител от Лили! Имаше само от малките, а от големите имаше много розови и малко по-малко зелени...да не би да спират златистия или просто нямат зареждане?! 🤔 При вас има ли?

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 01:31 от dolce miele

# 636
Това за кожичките звучи интересно, ще се ходи до ДМ тия дни явно... на 5 минути от къщи ми е, ама избягвам да ходя често че точно до него е и Ивис и все си намирам по някоя дреболия да си купя дето преди това хич не съм знаела че ми трябва и я искам Grinning Ако не от единия магазин, от другия поне, все нещо помъквам и си пълня къщата с неща дето нямат изразходване...

# 637
Натка, аз реших, че ще е писалка за олио, но се оказа кремче. Ще си заредя с още няколко аз, че при нас са намалени. Би било хубаво, ако може да се пълни когато свърши, но сигурно няма как. 🙂

# 638
За олио за кожичките си мисля че ще вършат работа от тези четки за рисуване за децата дето се пълнят с вода. Слагаш вътре каквото олио си ползваш и си ти.

# 639
Ама едва ли ще си купя такава четка... ☺

# 640
Може ли линк към четките, които се пълнят с вода, за децата,  да не си помислите друго 😉

# 641
Ей такова нещо имах предвид, хванах първия линк дето ми попадна и нямам идея дали тази цена е нормална по принцип. Имам някакъв много смътен спомен че мярках такива из брошурите на Лидл тия дни, та от там се сетих за такова приложение, ама не се сещам дали в текущата или в някоя минала брошура е било.
https://mishmag.net/chetka-za-risuvane-s-rezervoar-za-voda-faber … astell-clone.html

# 642
Ето и от Али, има много варианти и сетове
https://de.aliexpress.com/item/1005001689016259.html

# 643
# 644
Има ли ги в Елитис тези летни Габринита?

В софийския не, но там времето е спряло Smile Изглеждат симпатично, бих си взела някой, ако ми попаднат. Тези дни мога да се разходя до Тити (за софиянките), ако ги има, ще пиша.
Загледах новите лакове на Aura, харесаха ми този розовозлатния и белият, по спомен цената им ми се стори лееееко завишена като за дрогериен лак, нещо от порядъка на 8-9 лв., ще мина пак да ги видя, че много бързах.

Общи условия

Активация на акаунт