Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 46 047
  • 456
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Клиниката се премести в Кайсиева градина, след комина.
Там преглеждат и двамата в дните, които Усмивка написа Simple Smile
Иначе аз също съм от доволните им пациенти, започнах с младши, но успеха дойде със старши.

# 406
В сградата на Промишлена Енергетика,
бул. “3ти Март” № 19, етаж 3, гр.Варна
Това е адреса на д-р Александров

# 407
Здравейте, моля за информация за цена на прегледа на частно в Олимед при д-р Мая Герчевска. Благодаря предварително!

# 408
  • Дубай
Здравейте, моля за информация за цена на прегледа на частно в Олимед при д-р Мая Герчевска. Благодаря предварително!
Първичен 80,вторичен 50. От сайта на супердок...Аз я посещавам по здравна каса и не мога да дам мнение от първо лице.

# 409
Моля за телефон на д-р Мая Горчевска. Благодаря предварително!

# 410
  • Варна
Някой има ли отзиви за Д-р Липчев от АГ, и той има ли някаква връзка с д-р Екатерина Липчева, която води ЖК в медицинския център на Петинка Цветкова? Питам, защото в стари теми го мярнах някъде това като информация, а доколкото знам този лекар би трябвало да е възрастен, а д-р Липчева май е сравнително млада.....

# 411
Някой има ли отзиви за Д-р Липчев от АГ, и той има ли някаква връзка с д-р Екатерина Липчева, която води ЖК в медицинския център на Петинка Цветкова? Питам, защото в стари теми го мярнах някъде това като информация, а доколкото знам този лекар би трябвало да е възрастен, а д-р Липчева май е сравнително млада.....
Моя позната се следи при доктор Липчева, но тя не изражда, затова я насочи към съпруга си доктор Липчев в АГ за самото раждане преди 4 месеца - доволна е. Аз личня не мога да кажа, не съм ги посещавала и двамата. Дано не подвеждам с информация, но това знам аз.

# 412
Здравейте! Планувам да ходя на преглед при Н. Табакова, но не разбрах точно къде преглежда-в АГ или ДКЦ-то към него? Ако е от значение, ще записвам часа през супер док🙃

Моля, споделете дали сте доволна след прегледа.

Здравейте мамита, аз ще дам прясно мнение за д-р Табакова, защото следих цялата си бременност при нея (родих този месец) - уникален лекар, винаги вдига телефона и отговаря във вайбър и то с внимание, а не с досада. Много внимателно гледа на ехограф и разбира какво гледа, всичко което ми е казвала е било потвърждавано и на фетална морфология при друг специалист. Също важното е, че има човешко отношение към пациентите, а не ги разглежда като работа. Аз ще продължа да ходя при нея и за редовните прегледи. С две ръце - за за за!

Другият лекар, който мога да препоръчам от АГ и медицинския център към АГ е д-р Наталия Мирчева. За нея важи същото, както и за Д-р Табакова с разликата, че тя е по-лаконична по телефона ако й звъннеш за нещо. Аз раждах секцио при нея. за операцията и шева - 10 от 10

за мен това са двете ТОП лекарки, които не са прехвалени като други от там и объщат необходимото внимание на всеки пациент.

# 413
Здравейте! Планувам да ходя на преглед при Н. Табакова, но не разбрах точно къде преглежда-в АГ или ДКЦ-то към него? Ако е от значение, ще записвам часа през супер док🙃

Моля, споделете дали сте доволна след прегледа.

Здравейте мамита, аз ще дам прясно мнение за д-р Табакова, защото следих цялата си бременност при нея (родих този месец) - уникален лекар, винаги вдига телефона и отговаря във вайбър и то с внимание, а не с досада. Много внимателно гледа на ехограф и разбира какво гледа, всичко което ми е казвала е било потвърждавано и на фетална морфология при друг специалист. Също важното е, че има човешко отношение към пациентите, а не ги разглежда като работа. Аз ще продължа да ходя при нея и за редовните прегледи. С две ръце - за за за!

Другият лекар, който мога да препоръчам от АГ и медицинския център към АГ е д-р Наталия Мирчева. За нея важи същото, както и за Д-р Табакова с разликата, че тя е по-лаконична по телефона ако й звъннеш за нещо. Аз раждах секцио при нея. за операцията и шева - 10 от 10

за мен това са двете ТОП лекарки, които не са прехвалени като други от там и объщат необходимото внимание на всеки пациент.
А за репрудоктивни проблеми и лечение на инфекции бихте ли я препоръчали?

# 414
Привет!
Моля, препоръчайте специалист/онкогинеколог за колпоскоп, биопсия, при изменения по шийката.

Също, ако някой може да сподели актуални впечатления и цени при доц. Елис Исмаил.

Благодаря!

# 415
Привет!
Моля, препоръчайте специалист/онкогинеколог за колпоскоп, биопсия, при изменения по шийката.

Също, ако някой може да сподели актуални впечатления и цени при доц. Елис Исмаил.

Благодаря!

Илиян Иванов е много добър, но часове за него има за декември чак  мисля. Иначе с него в онкото работят Огнян Младенов (също добър, но не знам как му е техниката), и Филев мисля е третия там, пак го спрягат за качествен лекар. И тримата работят и в Онкологията, и на частно. Д-р Узунов също е вариант.

# 416
Благодаря, осмичка!

# 417
  • Варна
От мен също глас за Огнян Младенов. Адекватен и не изглежда да е търгаш. Иначе имам конизация при Корновски преди повече от 10 г. следих се при него дълги години, но цените му вече са просто космически.

# 418
Привет!

Благодаря!

Илиян Иванов е много добър, но часове за него има за декември чак  мисля. Иначе с него в онкото работят Огнян Младенов (също добър, но не знам как му е техниката), и Филев мисля е третия там, пак го спрягат за качествен лекар. И тримата работят и в Онкологията, и на частно. Д-р Узунов също е вариант.
Единствено Филев има специалност онкология от тези, които сте изброили и за Узунов не съм сигурна дали е онколог, но е груб и вече на възраст.

# 419
Привет!

Благодаря!

Илиян Иванов е много добър, но часове за него има за декември чак  мисля. Иначе с него в онкото работят Огнян Младенов (също добър, но не знам как му е техниката), и Филев мисля е третия там, пак го спрягат за качествен лекар. И тримата работят и в Онкологията, и на частно. Д-р Узунов също е вариант.
Единствено Филев има специалност онкология от тези, които сте изброили и за Узунов не съм сигурна дали е онколог, но е груб и вече на възраст.

Споделям личен опит и на мой много близък човек. Изброените лекари работят в онкологично отделение и оперират там. Узунов също със сигурност е и онкогинеколог освен обикновен такъв. В нашите случаи бяха перфектни и в диагностицирането, и в лечението/операцията после. От целия екип в гинекологичното отделение в Онкото Аспарухово сме доволни ние.

Общи условия

Активация на акаунт