Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски партита

  • 1 692
  • 3
  •   1
Отговори

Анкета

По кое време на деня е най-логично да се провеждат детски партита

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 01 авг 2021, 10:35

  • Мнения: 1
Здравейте,

по кое време на деня според вас е най-логично да се провеждат детски партита?

# 1
  • Мнения: 10 504
Между 10 и 12 часа.
Тъкмо са се наспали и закусили децата и в 10 пристигат със свежи сили за игра.
Към 11. 30- 12. 00- хапването, тортата и кой откъде е.
Това, ако става дума за малки деца- 2- 5 години.

За по- големите за мен е удачно да е привечер, след 17. Не че сутрин или обяд ще е грешка, но така си разсъждавам.

# 2
  • София
  • Мнения: 6 422
В жегите смятам, че е най-удачно следобед. След 17 ч.
Сутрин рано всяко дете става по различно време, когато децата не са на градина. По обяд режимът също е различен в различните семейства, а след много игра и торта да се водят децата по улиците в жегата около 12-13 ч. е кошмарно.
При сегашните температури 6-годишният ми син излиза след 17 ч., дори и на плаж ходи тогава.
Следобед вече се е поразхладило, децата са спали, има много време още до лягане. Точно да поиграят 2 ч. и към 19 ч. да хапнат, за да са изморени и нахранени след играта, а вкъщи да се изкъпят и да си легнат.
Пък и да се приберат вкъщи към 20 ч., хем по хлад, хем да имат време преди сън да се успокоят ако са превъзбудени и за лична хигиена. Пък и родителите да не се чудят какво да го хранят тепърва, защото вероятно и те ще са на празника. И основното - да могат да се присъединят и дечица, чиито родители работят и в други часове няма кой да ги доведе.

# 3
  • онче бонче бонбонче
  • Мнения: 3 820
За съвсем малки деца е по-добре сутрин. Иначе за вечерта родителите може да са установили режим за хранене и лягане в даден час и партито може да го наруши, освен че не всеки иска да се прибере вечер с детето хипер-ентусиазирано и уморено едновременно. Сутрин програмата е свободна, а и всички са свежи. Може и да размените няколко думи и мнения по повода с други родители от тези чиито деца ще са канени, важното е да се разберете с тях все пак кога е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт