Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Седмокласници 2021/2022

 • 21 151
 • 692
 •   3
Отговори
# 570
 • Банкя
 • Мнения: 40
Здравейте,
Пожелавам на всички ни много успешна, спокойна, безпрепятствена учебна година. Дано децата ни да бъдат мотивирани и целеустремени!
Моят син е много демотивиран, надявам се да се оправи бързо, че като знам през какво минахме с голямата ми дъщеря, трябва да е много концентриран, а това му е слабото място.
Успех на всички.

# 571
 • Мнения: 32
Да е здрава и успешна новата учебна година! Децата ни да са мотивирани, а ние спокойни! И накрая всички да сме доволни Simple Smile

# 572
 • Мнения: 576
Момичета, буквално след като писах и публикувах гарджето звънна за да каже че се прибира, а аз една учудена тъкмо щях да излизам да я пресрещна че да свършим малко допълтелна работа, емиии, свършили набързо, каза прибирам се, заряза пълната раница и хукнахме навън, по едно време като слизахме надолу си викам добре де, за утре никой нищо не ви е казал, я чакай да питам по БЕЛ утре какво ще носите, питам аз и отговора - само една тетрадка, викам си добре, чакай да пиша в групата да си знаят, класната веднага след мен пише същото, а аз в отговор пък допълних че и аз съм писала същото за да знаят родителите за да кажат на децата, тръгнахме да се прибираме след една обилна и уморителна разходка и ми се съобщава че на учителката по НЕ мъжът и починал, и си викам ееее, хубо де, сливи ли имат в устата та не казват на децата, пиша пак на класната на лични за утре какво ще правят децата които са на немски, а отговор ще има заместник да си носят тетрадка, взех да се питам дали не е чакала да стане 24:00, 1:00, 2:00 през ноща че да пише за тези промени за утре, тя има навика по туй време да праща инфото. Та се оказва че ние първите 3 уч. часа ще ходим само с една тетрадка, а по другите предмети обичайното, толкова с организация, информация и тем подобни, ако не питаш изобщо няма кой да ти каже. Ако ще е така цялата година, направо я отписвам откъм обучение и трупане на знания. За НВО ще сме най - зле.

# 573
 • Мнения: 5 010
Успешна учебна година за всички седмокласници! 🍀
Здрави нерви за майките, и нека не забравяме, че най - важно е да сме здрави физически и психически 🙂.

# 574
 • София
 • Мнения: 5 010
Ra2, дано майка ти се оправи без хоспитализация! За химиото, кураж и сили!

При нас ще са едни от първите входни, че нали от 1-ви преговарят.

Мерки в училище не разбрах да са се спазвали никакви. Напротив, всички много добре са се омешали за 15-ти. Дано ваксината ги предпази. Моята майка в петък има РД, отрязах децата, че те няма да ходят. Майка ще ми се сърди, но не мога да рискувам.

Излезе му домашното за курса по математика. Казвам му да започне да решава - не искал сега. Като видя колко е - "кога ще го решавам всичкото това?" Отговорих, че не ме интересува, да намери време и да реши днес 1/3. Отидох до близкия плод-зеленчук, връщам се след 30мин., решил ги бил. Погледнах как е писал и подреждал и ми призля. Но ще оставя да ги покаже така на госпожата, белким нея я послуша.

# 575
 • Мнения: 386
Успешна учебна година.И много здраве за всички нас .Ra2 Дано бързо при вас всичко да е наред.Набора беше шашнат от  нови предмети ,госпожи.Абе още сме във ваканция.След кое ли входно ще ви рева пак?

# 576
 • Мнения: 1 753
Успешна и ползотворна учебна година!
Моят отиде за около 30-40мин.,донесе програма за утре и учебниците.С двама нови преподавателя е и за ужас на всички със старата математичка.😰

# 577
 • Сф
 • Мнения: 7 026
Успешна и от нас! Донесе учебниците, подвърза си ги,утре почват часове. Били в много малка стая. Сменени учители по БЕЛ и география, дано да е за добро. За съжаление програмата е най- тежка в четвъртък и петък Simple Smile

# 578
 • Пловдив
 • Мнения: 2 847
Нашите днес си учиха до 13.10часа-пълна програма. Девойките бяха потресени ,защото се били уговорили да се черпят. Е не им се получи.
И да ви разкажа днес как направих следобедна закуска със служители от РЗИ. Пристигат на проверка в 15.30. Дойдат ли по това време ми е ясно-избягали са от работа и им трябва оправдание. Клиниката ми е на 300 м от тях.Няма от какво да се притеснявам. Всички работим и им казвам да си гледат каквото искат. След 10мин едната почва да пише предписание и глоба ,че климатика е включен. Просто намери църквата. Зарязах пациента с отворена уста. Донесох един космонавт,маска РЗ и още една Р2 ,шлем и й казах да ги облече. Ама то имало предписания.Боже като се развиках ,чакалнята се опразни.Вчера на Античния на концерта на Лили Иванова къде бяхте? Накарах я да излезе на терасата и да наблюдава автобусите-никой не е с маска даже. Не ми е за глобата,но да ме правят на маймуна не обичам. Отказах да й подпиша излизането и тя омекна. Ами то не е много редно,вярно че ви е топло,ама избягвайте да ползвате климатика. Е,чудно ,ама лятото умираме от жега ,зимата се е случвало машините да не тръгват от студ. Е как да издържим? Тази държава не върви в правилната посока.

# 579
 • Мнения: 576
renydent, едно въпросче от мен, не ги разбирам тез работи, та за глуповати като мен ще може ли разяснение, какъв е аджеба проблема с климатика че да пишат глоба заради него? горкичкият климатик и на него не му е лесно, не стига че по цял ден работи и в студ и в жега, ами и на мушка го взели и глоба му слагат, та използващите го да му я плащат защото работи за тях, какво ли си е мислел в този момент - направиха ме с късмет а сега да ме хвърлят на смет.
Въпросът ми е валиден, останалото е в кръга на шегата, наистина не разбрах защо е глобата заради работещия климатик.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 23:10 от Тони ♒🍀

# 580
 • София
 • Мнения: 407
Да им е успешна учебната година! Утре набора започва с пълна сила. Сутринта е на урок, следобед на училище. 😁
Изобщо не е притеснен, даже се съгласи и цвете да вземе . 😁

# 581
 • София
 • Мнения: 487
Здрава и успешна учебна година!
При нас днес час на класа, след това разходки из цяла София със съученици. Утре учебници и пълна плътна програма до 14.05, старт 7:30 със физическо. Тъкмо обяснявах, че е добре първи час физическо, за разсънване и тонус, ама като си свикнал цяло лято да спиш до обяд, зор ще е този нов режим. Едно време сутрин в училище задължително се правеше ведрина (каква хубава дума), 15 мин. или физзарядка му викаха някъде.
Почна курса по БЕЛ, даже домашно вече има. Ще спрем допълнителните занимания по езици, обаче си държи на китарата и пианото, били за разтуха.
Рени, баш на теб най-стриктната да ти търсят кусури, сложила си ги на място РЗИ, дето навремето ми връчиха карантината на 14 ден Smirk.
Аз се надявам на чудо, някак да се разминат най-черните прогнози настатистиците, децата да са късметлии и да приключи това вече...Hands Pray

# 582
 • Пловдив
 • Мнения: 2 847
В стаята има аерозоли, които климатика върти. Отделно прозорец/ врата няма отворена. Определено не е редно. В нарушение съм. Но на моменти не издържаме. Още повече, че лампите които насочваме към устата/ дори и тези последно поколение/ загряват и ти топлят главата.

# 583
 • София
 • Мнения: 75
InnocentДобро утро! Ставането днес беше много трудно и за мен и за детето.
Както сладко си спинках, нещо почна да ми чурулика до главата в 6,15ч и моята реакция в просъница беше "това пък какво е?"Simple Smile Какво е, какво е - будилникът е. Едвам станах, а младежът още по-трудно събудих след 20 мин.
Оффф .... събужданици, закуски, нещичко за училище - винаги плод и нещо малко сладко.
Как се оправят хората с две, три децича ..... еййй, като свикнеш да спинкаш до по-късничко, после е тегаво ранното ставане.
След тичане и лутане по стаите, изхвърчахме в последния момент и газ с колата. Добре, че училището е относително близо. В 7,20 го стоварих на пътеката към училището, трябва да се е замъкнал преди началото от 7,30.Simple Smile

Вчера се прибра към 19,30. Цял ден с колелото навън. И разбира се трябвало да поиграе на РС-то щото е обещал на приятел. Та до 9 часа.
Чак тогава гледахме тетрадки за следващия ден, подвързии, етикети.
Ние сме с нови учители по физика и биология, за новите предмети, история (незнайно защо) и БЕЛ (госпожа, която им беше в 5 клас). По химия им е госпожата по ЧП от миналата година.
Госпожата по БЕЛ е от "старата" школа, не че тя изглежда стара, просто си държи на дисциплината, домашните, пишеха анализи. А бе ще има полза от нея. Надявам се младежът да попива от нея, а не да блее или шушука.

Днес съм първа в офиса и май цялата сграда, чак охраната ме погледна изумено. Много съм работна!:innocent:

# 584
 • Мнения: 2 793
Докладваха ми, че днес е отишла на училище по къси гащи в студа. Ще й смръзне трътката и за утре се надявам да размисли. Учебници щели да раздават днес. Г-жата по ЧП щяла да им води биологията. По БЕЛ и мат си остават със същите учители, което е добре. Другото ще го разберем в крачка.
След старта на антибиотика и кортикостероида има светлина в тунела. Сатурацията е по-добре, учестеното и затруднено дишане доста намаляха, лекото синеене на устните го няма, спря да лапа въздух. Стана по-активна, храни се на масата, ходи с проходилката от стая в стая. Кашлицата овлажнява. Дано задържи положението.
Багажът ни за болница е събран и стоя в изчаквателна позиция. Говорих вчера с две колежки, които имат опит в ковидното отделение. Дадоха ми напътствия за дозировки и граница на критична сатурация, отвъд която да ходим при  кислорода.
Днес е първото вливане, много ми е неспокойно. Спах ужасно и се събудих с мокри очи. Не ми се беше случвало досега. Стискайте палци. Бог да помага.

Общи условия

Активация на акаунт