Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи

• 37 957
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Десният крак ми е доста по-гъвкав от левия или поне беше. Сега с травмата, стана доста негъвкав, та левият изведнъж зае челна позиция. Joy

# 691
След двуседмична пауза се разписвам с час и половина нежна ин йога/според мен / в студио .
Повече такива паузи няма да си позволявам ,иначе никога няма да успея с тези прекрасни пози, които показвате .
Хоумйога гледам имат йога лагер Пролетен рестарт през март месец ,някой посещавал ли е техни събития ?

# 692
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

лека нощ, йогини, богини! Simple Smile

# 693
Пози освобождаващи от стрес:

Обичайното ми състояние:)

А с медитацията до къде я докарахте?!

# 694

Вдъхновение, "хайп"... казано накратко- кеф! Blush

Обичам ин йога аз. Само при нея практики от по 60 минути не ги усещам как минават.

И медитации обичам, въпреки че  и за тях ми е нужен определен настрой и състояние на ума- да съм балансирана, спокойна... Уж успокоявали, но аз не седна ли с "бистър ум" да медитирам, нито мога да се отпусна и потопя в медитативно състояние, нито дори се сещам за тях. При възможност не пропускам в делничните дни, уикенда рядко имам възможност да правя.

# 695
Тили, дай някоя ин практика да опитам и аз:)

# 696
  • София
Днес ми се провали йогата. Чистене, пране, готвене и добитъка ми изядоха времето, а сега ме мързи.

# 697
Касандра и боховците имат хубави, покрай тях се запалих.

# 698
Днес ми се провали йогата. Чистене, пране, готвене и добитъка ми изядоха времето, а сега ме мързи.
[/quote
Днес и аз съм хикс, учихме с малката за тест, пиано, полсе гости и нямаше кога, но аз два дни правих тежки Ащанги и всичко ме боли. Нека почина малко:)

# 699
  • София
Мен ме боли от градинарстване. Що дървета изрязах. Истината е, че ако има физически труд, лесно се поддържа форма, но като съм на стол по цял ден и е само периодично си трябват упражнения.

# 700
За медитацията, обичам водена. Преди 2-3години ми се появи реклама и за 10ина долара си поръчах доживотен достъп до няколко записани медитации на английски от mindmovies.com. Слушам няколко - сутрешна медитация за благодарност, свързване с духовните водачи/предците и преодоляване на блокажи. Не е класическа медитация за изключване на ума, но когато ми е тегаво, ми действа успокояващо, и е на приятен музикален фон. И йогата си правя на медитативна музика, правя си плейлисти в ютюб по ключови думи lofi chillout или meditation no ads и те са по над 1 час без прекъсване. Умствената настройка и нагласата ми определят, дали ще прекарам деня свита на топка в леглото

# 701
  • In transit
Хахахаха Добри, и аз така спя, но в полу щпагат.
А медитирам като показаното животинче...все си мисля за нещо друго.

Офф и аз се изложих уикенда. Мислех днес да правя някоя серийка, но ми се спи ужасно след снощното гости. Ще видим, може пък покрай вас да ми дойде музата.

# 702
Здравейте момичета! Записвам се и аз в темата за йога. Аз съм ниво А2 към В1. 😂. Благодаря ви, че споделяте какво правите и така ме мотивирате! ❤️
Аз много не обичам да правя Поздрав към слънцето и затова реших, че трябва да преодолея това мое "необичане"и вчера направих тази йога :108 Поздрава към слънцето.

Обаче за да ми е още по - гадно чатурангите не ги правих от колене, ами направо дъска. 😁 И след това си казах, че тъкмо съм загряла да направих и тази за отваряне на таза.

И за след малко съм запланувала йога за активиране на уморено тяло

# 703
Едно от преимуществата на йога- изправя стойката, аз съм дребничка, но ходя толкова изправена, че добавям 1-2 см към ръста си, винаги се изненадват като кажа колко съм:)
Проблем - решение:

Айде ръцете горе:))

# 704
Следя ви от месец може би  изтеглих си приложение . 5 ден  ниво начинаещи  имам желание да стигна и по- далеч вие сте ми голям стимул Благодаря ,че ви има.Blush

Общи условия

Активация на акаунт