Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 66 157
  • 685
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Е, ако нещо не ви харесат, пишете 🙃

# 61
В тази жега нося Joyeuse Tubéreuse Guerlain избива много приятно и нежно, учудващо. Имах отливката, но не я ползвах, сега обаче ми допадна.
Да споделя срещата ми с Idole Aura - изобщо не ми хареса, някаква захарна вода + една разводнена роза,твърде слаб, не е лош,  но прилича на парфюмите на Зара за 20лв, с една дума - изглежда евтин парфюм. За има няма 10 минутки изчезна от ръката ми и то напълно.

# 62
Здравейте, мили момичета!
Преди седмица се върнах от Италия, в една Сефора купих за дъщеричката ми някакъв супер намален комплект за 5 евро (душ гел, хубаво несесерче и....) и ми сложиха мостра на Aura mugler  леко се влюбих Simple Smile,  ( в Бг няма как да се случи) дават ги с неудоволствие и за покупка на парфюми 😅🤔 . Иначе това лято си преоткрих D&G ligt blue / ухае ми на лимонено лято/.
Чета ви с интерес, не съм купувала он лайн парфюм от България, четох и назад в темите, какво ще ме посъветвате за Тестерите от parfuim.bg , струват ми се супер изгодни, извинявам се ако е имало подобно обсъждане, не открих 😊 . Слънчев и усмихнат ароматен ден ❤️

# 63
Всеки път като пише някой за  D&G Ligt Blue, че му мирише на лимони, се изненадвам. При мен започва от ябълката и ми мирише на сока точно на зелени, сочни хрупкави и леко сладки ябълки и дървесина. Хич не усещам лимоните. Simple Smile

# 64
  • by the sea
Благодаря за хубавата тема Flowers Hibiscus
падам си по солени парфюми, но имам само 2
CK Reveal
Blumarine Blugirl Jus No.1

Лятото на плажа нося всичко, което ми се прииска, но гледам да е по-трайно ако ще съм покрай хора, защото от жегата и бриза всичко изветрява два пъти по-бързо.
Август винаги ми се носят парфюми като Dune, Opium Vapeurs.. сухи(дървесни?!?) , не сладки, мирищещи на плаж  и пясък
Най-много напоследък нося Carner Barcelona Latin Lover
чакам да минат големите жеги и ще си нося Illusione,  много е нетрайно за жегите, жалко.

# 65
Денси мерси за новата августовска тема. Както винаги много красива. Вярвам ще бъде и полезна Simple Smile.
Да се запиша. Моето море мина. Аз нямам солени..то май май почти нямам летни аромати, а то лятото ни изненада с големи жеги тази година. Трудно ми е. Та...много се чудих какво точно да взема обаче не сбърках. Взех Номад ЕДП и той се държа чудесно. Хареса ми как се разкри на морския климат. Пък трайността му- до откат просто. Бях взела и разни мостри за разнообразие но и само Номадчето щеше да е достатъчно.
След морето се сдобих от размяна с https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Coco … t-Fizz-53806.html. ani4ka1033 ако четеш това много мерси. В тези жеги е единственият ми парфюм който ме радва истински. И като цяло първия кокос който харесвам и не ме натоварва.
Днес: Mon Guerlain Bloom of Rose Guerlain EDT. За моя нос уникален аромат но всякаш и той изчезва Sad.
В събота се влюбих.PEONY AND BLUSH SUEDE COLOGNE JO MALONE LONDON Heart Ще се взимаме. Скоро! Точка.

# 66
  • Пловдив
За плаж не слагам парфюм. Вечер за разходки се къпя в някое извънземно. Иначе се влюбих в аромата на това
https://www.notino.bg/bioderma/photoderm-max-slncezasshiten-spre … z-parfjum-spf-50/
Ооо много хубаво мирише 😍

# 67
За 5 дни планина смятам да нося Flora Futura, Burberry Body EdT (ябълки, ябълки, ябълки) за разходките, само да не ме изяде някоя мечка....За вечер MJ Decadence и We Are All Alien, който така и не разбрах що за Извънземно е, защото не познавам ЕдП и ЕдТ достатъчно добре, за да преценя доколко се различава от тях.
Шишенцето е разкош. Two Hearts

# 68
  • Стара Загора
В тази жега нося Joyeuse Tubéreuse Guerlain избива много приятно и нежно, учудващо. Имах отливката, но не я ползвах, сега обаче ми допадна.
Да споделя срещата ми с Idole Aura - изобщо не ми хареса, някаква захарна вода + една разводнена роза,твърде слаб, не е лош,  но прилича на парфюмите на Зара за 20лв, с една дума - изглежда евтин парфюм. За има няма 10 минутки изчезна от ръката ми и то напълно.

За мен Аура Идол е красив аромат. Започва със свежа и сочна круша, има си вайба на Идол. След това се усещат розата и жасмина, леко кремести и нежни. В комбинация с крушата, през първия час го усещах момичешки и бонбонен. Подобни върху мен стояха Emilio Pucci Sabbia 167 и Avon TTA Voyage, но по-късно тук се появяват солените нотки. Ухае на топла кожа със загар. На луксозен слънцезащитен лосион с розови листенца. Има и ванилия, но е по-мека и млечна. Намирам общо с Olympea Intense, като розата и белите цветове за мен го правят с по-женствено и нежно звучене. Ако търсите повече солени нотки, такъв е Reminiscence REM EDP с ретро уклон в първите минути. В CK Reveal има дървесина и се различава. Като цяло е Идол само в началото, след това е различен за моя нос. С Интенз пък освен Розата, друго нищо еднакво не откривам. За лятото е чудесен, ако не сте капризни.

Пръснаха ми на блотер от Van Cleef & Arpels Bois d'Amande и усетих красиви сладки и леко млечни бадеми. Ще трябва да го тествам на кожа пак. 💓

# 69
  • The Evergreen State
Като пишете за Alien чак ми се прииска един. Харесвам ги, малко от фланкърите познавам но като цяло са ми много приятни.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 14:04 от Athena

# 70
  • виртуално
Като пишете за Alien чак ми се прииска един. Харесвам ги, малко от фланкърите познавам но като цяло са ми много приятни.

Подредила съм ги както аз ги харесвам и оценявам, предлагам наличните в момента по сайтовете:
Като за първи фланкър и носещ в голяма степен вайба на първообраза - твърдо Alien Fusion Mugler.
Лимонено начало, разпознаваем , но олекотен вайб - Alien Eau Extraordinaire
По- леко, лятно , весело и газирано, но доста поизмит извънземен вайб - Alien Flora Futura Mugler

# 71
Какво мислите за парфюмчетата на Ив Роше? Този май е по темата.

# 72
Като говорите за Alien, гледам, че е излязъл нов - Alien Goddess. Дали (ще) го има някъде в София за проба?
За морето се чудя какво да си взема. Накрая като не мога да реша, тръгвам с 4-5.

# 73
Като говорите за Alien, гледам, че е излязъл нов - Alien Goddess. Дали (ще) го има някъде в София за проба?
За морето се чудя какво да си взема. Накрая като не мога да реша, тръгвам с 4-5.

Още не е излязал. Само ни надъхват, но никъде го няма. То лятото свърши, аз си изхарчих парите за летни парфюми, а с тоя кокос май ще си е типично летен.

# 74
Събрах багажа, и реших, че ми трябват 3 Извънземни "за щастие". 😇
Отива им заедно.

Общи условия

Активация на акаунт