Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 723
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 805
Ядосана съм,гневна съм.Опитвам се да се събера и наместя в кожата си,а .. 00.03 ч.и кой спал,спал.Аз ще будя петела и светофара.
Весилнокова,тебе няма.

# 2 806
Крот, аз пък съм тук.

# 2 807
Чироз,аз като цяло съм тук някъде,ама ....ом...
Фил,намери ли пазар за роднини?

# 2 808
  • Германия
Кротик, кой те ядоса толкова, да събираме екипа по копане ако трябва
Аз се разсъних и ще си постоя още час-два, та имам време за организацията

# 2 809
И аз съм тук. Обаче се прозявам и май ще отнасям...

# 2 810
  • Euskal Herria
Хубаво е да знам, че не само аз съм сова. Wink

# 2 811
Шса бийм ли? Ида.
Още се мотам. Един тефтер на маман препрочитах.. Кви неща са я вълнували, начЕ. Все диети 😂 Горката. Все казваше вода пия само и пак дебела.. Танчето писала сто рецепти за отслабване.. Тъй да ми липсва.
Обаче рецептата за негърчето я няма 😟 Бях сигурна, че ще е в тоз тефтер.
Мтакива неща се занимаам. Ку- ку.
Да взема полегна вече.
Айде лекичка и на вас.

# 2 812
Вали дъъъъъжд. Разхлади най- сетне.

# 2 813
  • София
Гера, ужас. Добре, че сте извадили късмет. Аз гледах филми, изчетох ви и сега ще отплувам.

# 2 814
  • Германия
Вали дъъъъъжд. Разхлади най- сетне.
А аз съм пуснала парното, но ще го спра преди да легна и пак ще спя на открехнат прозорец.
Всъщност как е правилно да се каже, когато прозореца е открехнат отгоре, някои му казват пречупен, а аз се чудя кое е правилното

Шса бийм ли? Ида.
...............
С това ще започнем за загрявка Joy

# 2 815
Синеочка така се беше увила,че беше пак цялата потна. Размотах я и я завих само с чаршафче. Аз съм с поларено одеало,ама тънко. 😁 Все ми е студ на мене.
Вън валя малко,но можеше повечко да повали. В най-силния дъжд тичах да прибера едно цвете и да взема ключовете,че бяха на двора.
Айде до утре. 🤗😴

# 2 816
  • sf
Ходих на "рд" пред едно квартално денонощно.с едни.20годишни 🤣🤣🤣 Не повярваха като.им казах на колко съм. Лошото е,че в 5:20 тръгвам за работа, а тепърва не мисля да спя. 🤣🤣🤣

# 2 817
Привет, любими! Благодаря ,че ме мислите Hug Дебелата ми  глава ме извади от строя, боля ме нетърпимо, чак на невролог отидох. А аз като достойна дъщеря на майка си, ходя на лекар, само ако съм решила, че е дошло време да си спретна завещанието Grinning Ами диагнозата е, че ме боли щото е тъпа! Липсва ми хормона на щастието ( не се шегувам) Винаги съм знаела, че съм нещастник, ама като ти го заявят като диагноза..ми егасимус пък... Предписа ми триптозин и витанго и ако не мине, минавме към "розовата" серия... Уж малко съм по- ок, но едните трябваше да ги изпия макс до обяд, че тонизират, но аз се отплеснах. Резултатът е на лице, пиша ви по нощите и вия срещу луната.
Гери, голямо гуш, съжалявам, че си преживяла такъв стрес, но се радвам, че си се разминала само с него!
Страхотни кулинарки сте!  Правите чудеса! Аз отивам да се срамувам в ъгъла на леворъките.
Липсвахте ми!

# 2 818
Охх главо, главоо! Сън ме не лови мене...лягах, ставах, пуших, едно парче торта изядох, че и глад ме подгони, то 6 часа от вечерята минаха...а и скоро май няма изгледи да заспя Sad  откраднах си от майка едни розови хапчета за сън, еми в 10 омятках едно, ама сигурно ми е заспало в корема и забрави да ми подейства. Карамелче притесни ни да знаеш! Дай да ги сменяме тези глави и да рахатясаме вече Head Band
Кроте, дръж се и ти!

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 03:16 от Salilinda

# 2 819
Добро утро!

Едва станах.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт