Звездни компромати - Август'21

• 292 084
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 255
Много скучно в тази дискотека !!! Те са пред заспиване всички Joy

# 256
Ариел Уинтер

Скрит текст:

Кимбърли Гарнър

Скрит текст:

Румер Уиллис

Скрит текст:

# 257
Много яка снимка на Деми Мур с щерки. Жалко, че ни една не е взела мамината красота.

# 258
  • До морето
Е, тя и мама колко е прекроявана... Но да!  С тая широка челюст от тати няма как.

# 259
  • София
Не са толкова зле. Гледах ги преди време в предаването на Джейда Смит и бяха симпатични. Талула Бел май ми харесва най-много. Скаут мисля, че има най-фино излъчване, макар и нейното лице да е издължено.

# 260
  • София
Есил е ясно, че се разкрасява, но освен това крие белези и е с множество операции, заради претърпяна преди години тежка катастрофа, в която е била напълно потрошена и обезобразена. Не крие това нещо и го е разказвала публично.
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/esil-dyuran-se … hivot-467563.html

# 261
  • на пистата
Есил преди месец по новя тв.Явна заради шията носи шалчета
Скрит текст:
Скрит текст:

# 262
Освен ако това не са белези.

# 263
  • София
Шията на Есил не изглежда сбръчкана, а оперирана наистина, не знаех за това, което й се е случило.
Щерката на Деми и Брус, която е с оранжевия бански, най-близо до камерата, изглежда като да не се интересува много от мъже.

# 264
  • на пистата
Долу изглежда като белег от операция,но горе са си баш бръчки.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 265
Къде са ѝ ноздрите? 😱

# 266
https://www.nzherald.co.nz/entertainment/kelly-clarkson-ordered- … IUV62JROZOTBK7BU/
Певицата Кели Кларксън и съпругът й са се развели. Съдията по делото осъжда Кели да изплаща на бившия си близо 280 хиляди долара месечна издръжка. Flushed И това при положение, че децата през повечето време са при майка си. Вярно, че тя изкарва по милион и половина месечно(доколкото разбрах от предаването, което води), но от къде на къде ще му плаща на тоя мухъл такава сума.

В любимия ми сериал "Новите съседи" има един дето бившата му плаща 3000 евро месечна издръжка, докато той си гледа кефа. Това явление се нарича "мъж трофей". Joy

Мисля, че мамин Сашко Евро вече не ми се струва толкова зле. По-добре с бившата и настоящата заедно на маса, от колкото горе споменатия случай. Wink

# 267
Мен лично ще ме изненада снимка на Сашко,Катето и новата приятелка.Интересно ми е тя какво мисли по въпроса,защото с бившата имат прекрасни отношения.

# 268
Дует "Ритон" - началото!
Скрит текст:

# 269
Катето Ритон много навлечена тук Wink

Общи условия

Активация на акаунт