Звездни компромати - Август'21

• 292 097
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Майкъл Фасбендър с бебе докато жена му снима. (Тя кога е родила, май последно гледах, че  е бременна, но нещо ми се губи момента с раждането.)
Скрит текст:
Блейк Л. и Райън Рейнолдс
Скрит текст:
Камерън Диас
Скрит текст:
Камила К.
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Рейчъл Уайз
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Дита фон Тийз
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Марго Роби (много странен тоалет)
Скрит текст:
Слай
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Нейтън Филиън  Heart Eyes
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:

# 271
  • Варна
Сара Дежсика за първи път да ми хареса от много време. Явно, че е за сесия, но да вземе пример за ежедневието си.

# 272
И на мен ми хареса Сара Дж.Паркър. А Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са просто прелестни, много ми допадат като двойка.

# 273
  • София
А кой е Мони, за който говорите в последните страници? Че нещо бил празнувал ... Flushed
Магдален Димитров, собственик на бранда за мъжка мода Desizo Mоni и най - големия работодател в Плевен с над 2000 служители, шивачки на ишлеме. Цехът му освен производствена част/последен писък на технологиите и зелената енергия/има басейн, кафе, ресторант.
Казано просто парвеню с кинти.

E, много се смях. Значи човек дал работа на над 2000 човека, осигурил им модерни машини, за да работят добре, привърженик на зелената енергия, направил и добри условия да си почиват хората.......... е просто парвеню с кинти. Стига бе, верно ли?

# 274
Марго Роби е рекламно лице на Шанел и най-вероятно има договор с тях да носи тоалети от последните им колекции на събития. Стилистите й обаче изобщо не й правят услуга с повечето тоалети, които й избират или просто Шанел стайлингът не й подхожда. Не знам как може толкова красива жена да е толкова зле облечена всеки път.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 09:26 от Belle25

# 275
Нейтън Филиън много се е захарлачил, миличкия. 😍

# 276
Къде видяхте изобщо челюсти у дъщерите на Деми Мур не знам. Аз виждам едни ужасно издължени обли лица със заострена брадичка накрая. Ако са си бутали филъри в челюстите, за да придадат някаква форма на лицата, само са направили положението още по-зле.
Скрит текст:

Самата Деми Мур има изразена челюст, но костта е много фина и е на светлинни години от щерките:
Скрит текст:

Тя пък как толкова години не махна тая дълга черна коса.

# 277
Защо да сменя косата след като и отива и е красива? Не мисля, че друг цвят ще и стои по-добре.

Никол Шерцингер
Скрит текст:

Сиара
Скрит текст:

Джена Дюан (бивша жена на Чанинг) вече не крие лицето на дъщеря си
Скрит текст:

Калина и Емо от Един за друг чакат бебе
Скрит текст:

# 278
След едни години черният цвят и прекалената дължина на косата състаряват. Мисля, че едно шоколадово кафяво би ѝ стояло много по-добре. Лично мнение.

# 279
  • Sofia
При Деми Мур проблемът не е в цвета и дължината,  а в това, че е прилепнала по черепа. То я състарява.

# 280
Не съм много съгласна. Зависи от подтона на кожата, дали е топъл или студен или неутрален, зависи от тена, от очите веждите и естественият цвят на косата. Има много случаи, когато русото състарява, например на жена със студен подтон кожа.
Косата и не е черна, а тъмно кестенява. Съгласна съм иначе за катранено черно, не го одобрявам за никаква възраст. Но има различни нюанси черно. Например Кейти Пери беше катранено черна. Според мен ще и стои добре off black.

А Деми Мур има cool skin tone и този цвят е перфектен избор за нея, с по-светъл ще се обезличи.

Също както стана с Кейти Пери. От черна коса на руса. Русото въобще не и подхождана студения подтон и това го обсъждаше дори Брад Мондо.

Да. На Деми проблема е зализаната и твърде дълга коса.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 11:44 от Анонимен

# 281
След едни години черният цвят и прекалената дължина на косата състаряват. Мисля, че едно шоколадово кафяво би ѝ стояло много по-добре. Лично мнение.

Деми Мур - руса емии..не

тъмно си е нейния цвят

# 282
Простете, къде съм споменала русо? Grinning

Значи не одобрявате катраненото черно, ама спорите. За кое по-точно?
Косата на Деми последните години си е точно черна. Подтон на кожата от снимки трудно се определя. Аз например го виждам като топъл на повечето.
Скрит текст:

# 283
# 284
Много хубава Кейт Бекинсейл.

Общи условия

Активация на акаунт