Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво става с него?

 • 12 624
 • 162
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 14
Той искаше ли дете и знаеше ли, че си пропускала хапчета?

и аз се зачетох назад в постовете на дамата...пиела е противозачатъчни, той не е оччаквал да забременее...сега се чувства вързан според мен...малко е тъпо да не ти кажат, че са пропуснати няколко хапчета и е трябвало да внимаваш....и иазведнъж баммм ще ставаш баща. Това решение се взема от 2, не самосиндикално.
Чааааааакай, чакай, чакай! Значи не става дума за репродуктивни проблеми, както пишеше в първия пост, тъй ли?
- Напротив. Репродуктивните проблеми си ги имах. Противозачатъчните ги приемах за предизвикване на цикъл защото имах синдром на ПКЯ и лекарите ми казваха,че е почти невъзможно да имам бебе.Хапчетата не съм ги изпускала умишлено, а и не очаквах да забременея.Но все си искахме бебенце, въпреки всичко.Той искаше ли дете и знаеше ли, че си пропускала хапчета?

и аз се зачетох назад в постовете на дамата...пиела е противозачатъчни, той не е оччаквал да забременее...сега се чувства вързан според мен...малко е тъпо да не ти кажат, че са пропуснати няколко хапчета и е трябвало да внимаваш....и иазведнъж баммм ще ставаш баща. Това решение се взема от 2, не самосиндикално.


Той знаеше че съм на противозачатъчни за предизвикване на цикъл. Преди да му обясня за проблема си, той желаеше бебе повече от мен, но му обясних, че ще е малко трудно и спря да ми натяква за бебе,за да не ми става кофти. Както бях написала, държеше се добре с мен. Разбира се че е имало моменти когато се караме,но той нито ми е крещял,нито ми е посягал, даже се стараеше да ме успокои. А и като научи за бебето, се разплака и се зарадва. Поне така ми се стори.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 22:10 от Mldnw999

# 46
 • Мнения: 4 937
От различни религии ли сте? Семейството му консервативно и патриархално ли е? Нещо го гневи много силно, 'ударил го е на чест'. И аз предположих, че те подозира като да не си бременна от него, виждам, че и други предполагат същото.

# 47
 • Мнения: 957
Да 2 г пие хапчета за предизвикване на цикъл, противозачатъчни..изведнъж пропуснала 2-3 хапчета без д аму каже и му сервира, че е бременна. Оттелно тя твърди, че нищо не следяла, ни овулации, ни....малко безотговорно ми идва, но дано намери решение.
Според мен е ядосан, въпреки че първоначално бил се зарадвал.

# 48
 • Мнения: 215
Според мен има нещо мътно в здравословното състояние на момчето, за което майката е наясно. Дали е предполагаем стерилитет (за мен това е по- вероятно, щом в момента, в който авторката споделя за своя проблем той я успокоява и т.н) или психично заболяване,което от новината се е обострило няма как да знам. Интересно е как майка му реагира на изблиците му, щом живеете заедно, вероятно все е дочула или е била пряк свидетел. Пробвай да разбереш къде е ключът от изповедалнята, и след това прецени как да действаш.

# 49
 • Мнения: 10 524
От различни религии ли сте?
В стар пост пише че е метистка авторката.
Каквото и да значи.
Наполовина индианка?

# 50
 • Мнения: 2 975
Авторката би трябвало да знае, ако е бременна от друг. Не е в това проблема.

# 51
 • Мнения: 1 188
Очевидно той не е знаел, че правят бебе.

# 52
 • Мнения: X
Прилича на отключено психично състояние, говори с майка му.

# 53
 • Мнения: 5 204
За 4 години гаджелък и 3 години брак не го е разбрал? Тя на 19 се е омъжила, щом сега е на 22.
Съжалявам, но историята не е такава, както е представена. Въпросът като за начало май е дали авторката лъже тук, или някой лъже нея.

# 54
 • Мнения: 14
За 4 години гаджелък и 3 години брак не го е разбрал? Тя на 19 се е омъжила, щом сега е на 22.
Съжалявам, но историята не е такава, както е представена. Въпросът като за начало май е дали авторката лъже тук, или някой лъже нея.

Даже и на 12 да съм се омъжила,какво значение има?
Не разбрах по точно за кое трябва да лъжа?
Предполагам че в платформа като тази, би трябвало да се чувстваме свободни и да разказваме всичко както си е, за да се намери решение или поне да ни улекне. Така направих и аз. Пък и всички сте ми непознати, мога да си кажа всичко със чиста съвест.
Относно по-горните отговори, тъй като не съм много отдавна тук и нещо не ми се получава да отговоря на всеки поотделно,моля да прочетете ТУК.! Ако бащата не беше той, щях да си трая, и да знам причината на яростта му. Била съм му верна, от както сме заедно, даже не съм поглеждала друг, камоли да му изневеря и да забременея. И отново подчертавам,че бебето винаги е било желано. И от моя,и от негова страна. Единственото нещо, което ме смущава е рязката промяна в поведението му към мен, и обидите които страшно много ме "депресират" при положение че винаги съм си гледала работата, всичко е било точно. Било то личната ми хигиена, или хигиената вкъщи, грижите ми към него преди и след като се разболя от диабет и т.н. Не съм неподдържана за да си помисля дали е от това, просто незнам каква е причината именно за това споделям. Може би някой друг също е бил в такава ситуация като моята.

# 55
 • Мнения: X
Задават ти въпроси за майка му? Чува ли караниците ви и как реагира?
Не ми звучи добре цялата история и сякаш има доста недоизказани неща.

# 56
 • Мнения: 10 524
Да, той на колко години е?

# 57
 • Мнения: 2 199
Не съм била в ситуация като твоята. Никога не бих допуснала някой да и крещи, къса дрехи, блъска врати и стени. Не бих стояла покрай такъв неандерталец и три минути. Аз да не съм си намерила нервите и здравето на пътя?

Не вярвам и много жени тук да са били в такава ситуация. Просто защото е абсолютно ненормална и малко жени биха изпаднали в такова положение.

Никой не е казал, че ти си забременяла от друг, но е много вероятно ТОЙ да смята така и затова да се държи по този начин. Не че го извинява, и не че трябва да търпиш, но е много възможна причина.
Не знам какво да те посъветвам, но както казах, знам какво аз бих направила, ако съм на 22 и някой ми крещи, обижда ме и блъска каквото му падне. Чантата, шапката и беж да ме  няма. А, и аборт ще направя, защото не искам да съм завинаги свързана чрез дете с такъв парапитек и семейството му, а ако случайно има психично заболяване, е много вероятно то да се унаследява.

# 58
 • Мнения: 1 783
Kaкъв е диабетът му и кога е диагностициран? Кръвната захар следи ли се редовно, лекарства приемат ли се както трябва?

# 59
 • Мнения: 5 204
И отново подчертавам,че бебето винаги е било желано. И от моя,и от негова страна.
Ти май не можеш да разбереш, че
първо - да си приказваш искам детенце не значи, че реалната поява на дете в произволен момент между приказките е желана
второ - това бебе е непланирано, пила си противозачатъчни, което го прави малко по-различно от желано'


Дали лъжеш, или теб лъжат мен поне много не ме вълнува, защото си просто поредната, която пуска тема в мамата, но си е заровила главата в пясъка и не приема, че нещата са непоправими. Просто ако знаем, че си измисляш, или се окаже, че семейството му е крило нещо от теб (той има психическо заболяване например) ,бихме могли да ти кажем тук е проблемът, затова така прави.  И като ти го кажем, пак решението дали да го оставиш, или да продължиш да теглиш е твое.
Ама така поставена темата - вчера бил миличък, днес е дявол - такава изключително рязка промяна няма как да стане без нищо. Дори да си е носил някакво заболяване 'за отключване', отключването му в такава степен, да не може да те трае въобще , не става за 5 мин. В картинката има нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт