Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 777
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Кристал - да, обикновено взимам ХС, но от някои неща (като якенце/палто) се чудя и за С. Също някои панталони са ми С.. Но засега се спрях на 3-4 неща. Вие колко добавихте в кошницата?

ПС Още сега има бъг при мен.. опитвам се да премахна един артикул от кошницата и не ми дава..

# 661
А защо вече не излиза бутона "Поръчай с един клик"? Премахнат ли е или е само при мен?

# 662
А защо вече не излиза бутона "Поръчай с един клик"? Премахнат ли е или е само при мен?

И аз не го виждам този бутон, Море. Вероятно е премахнат. Иначе снощи доста неща добавих в кошницата, но днес ги редуцирах и оставих само 2 блузи и една тениска, тъй като съм набелязала няколко неща от по-новите им колекции, та...ако поръчам и всичко, което ми се иска от намалението, хептен ще се охарча.

# 663
От якетата и палтата им съм XS и него си поръчвам, но напоследък нещо им куца в размерите и някои са им умалени. Не мога да те посъветвам.
А за кошницата .. днес поръчах 1 артикул и имам още 3 сега в кошницата, да видим какво ще отстреляме. Simple Smile

# 664
Йесс, шопинга е успешен!!

# 665
Три вида сака и за една минута заби и после всичко изчерпано.....Ами не е честно.. ядосах се..

# 666
  • София
Аз също успях да поръчам три топа но стрелях само на с, дано не са големи

# 667
Aз ще пропусна шопинга, бързо се изчерпахаа нещата.

# 668
Аз отдавна гледах нощниците и исках да взема за мен + подарък за РД на приятелка. Заредих количката. Точно в 20.59 часа влязох и натиснах поръчай и успях за първи път от 4 намаления насам..... йес!

# 669
Аз отдавна гледах нощниците и исках да взема за мен + подарък за РД на приятелка. Заредих количката. Точно в 20.59 часа влязох и натиснах поръчай и успях за първи път от 4 намаления насам..... йес!
И аз така успях, в първата секунда от намалението натиснах бутона за поръчка с всичко в кошницата ми и като зацикли...и си викам, че няма да е този път, и след около 20 секунди се обнови екрана с новите цени, пак се опитах да поръчам и след около 1 минута чакане ми излезе, че е приета с всичко, което исках. Това е първото ми намаление и съм много доволна. Но цаката е да седиш на бутона като мен и да гледаш секундите, предполагам само така може да се вреди човек за хубави неща. Ама аз съм си луда, моят приятел не спря да се плеска по челото, докато ме гледаше, нарече ме луда маниачка и каза, че ще ми спре интернета..Rolling Eyes

# 670
Да ти даде пари за поръчката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
Да ти даде пари за поръчката Stuck Out Tongue Winking Eye
Хихи, абсолютно! Grin

# 672
Много ме развесели с реакцията на приятеля ти Joy
Иначе описа с детайли точно това , което и аз направих !

# 673
Оф и аз успях да поръчам обаче сега за един панталон не мога да реша кой размер да поръчам
Скрит текст:

# 674
Оф и аз успях да поръчам обаче сега за един панталон не мога да реша кой размер да поръчам
Скрит текст:
Мисли бързо, че ще свърши! . Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт