Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 768
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Ох, момичета, коя ми открадна роклятаааа? 😁😬 Толкова я вардих в един от двата цвята и не успях да се вредя. Някоя от вас дали не иска да се раздели с нея?

# 676
При мен - същото, бях заредила количката, сайтът заби в 21:01 и веднага бяха изчерпани 3 от нещата…

# 677
А защо вече не излиза бутона "Поръчай с един клик"? Премахнат ли е или е само при мен?
И при мен е така и аз се чудих..

За тези които са си харесали нещо и е изчерпано от опит казвам, че в следващите дни много от нещата пак се появяват :дублирани поръчки, откази..
И да естествено, че намалението е за изчистване на склада. И като се сетя как се чака за поръчка, защото току що я шият и си мисля това което купих колко ли къщи е обиколило..

# 678
А защо вече не излиза бутона "Поръчай с един клик"? Премахнат ли е или е само при мен?

За тези които са си харесали нещо и е изчерпано от опит казвам, че в следващите дни много от нещата пак се появяват :дублирани поръчки, откази..
И да естествено, че намалението е за изчистване на склада. И като се сетя как се чака за поръчка, защото току що я шият и си мисля това което купих колко ли къщи е обиколило..

Вярно е.
Аз на предното намаление се пуках да се ядосвам, че не се вредих за черна деним пола и розова блуза..е след 2 дни имаше наличност и успях да ги хвана в намалението. Следете ...

А за роклята и аз бях набелязала зелена , оранжева и една бяла с прошарено отпред,  все за бременни. Канех се , когато забременея някой ден ,да си ги купя ама май няма да е,  защото вече са изчерпани ,хахахах ..
Нищо  и без друго не знаех, дали би ми отивал такъв електрически цвят.

# 679
  • Най-красивата страна
Бях сложила в количката две блузи и едно поло за дъщеря ми.
Успях .Сега чакаме.

# 680
Тая зелената рокля е хубава, бях си я поръчала в оранжево, има лека прозрачност.

# 681
А какво ще кажете за късото палто Fame, Money, Respect? Само то ми хвана окото от намалението. Харесва ми цветовата комбинация, но не съм го поръчала още, чудя се…

# 682
Kalina,  и аз за него се чудя.. не е лошо сякаш, но нещо ме спира..

От пижамките имате ли (дълги панталони) и тези с късите? Доволни ли сте?

# 683
Такаа .. аз вчера през деня още, без намаление /защото някой през нощта ми беше отмъкнал единствения XS/ поръчах тази жилетка в S размер /бяха 2бр/
https://alessa.bg/queen-fashionista-zhiletka
.. както и да е, остана 1бр. и викам ако успея ще я поръчам намалена .. приготвено всичко в кошницата снощи с другите дрехи, пуснах поръчка, буквално секундите следях и поръчах, обаче започна да върти и явно докато е въртяло някой друг я е поръчал.
Одеве се чух с Алесите да ми приспаднат една сума от новите поръчки, която имат да ми връщат и момичето искаше да уточним поръчките и каза, че явно няколко човека са поръчали жилетката и няма бройка ... а до днес излизаше в профила ми и сумата включваше и нея.
Не се ядосах, случват се такива неща, само не ми е ясно как излиза като поръчана и сумата й също след като е изчерпана!? Thinking
В крайна сметка се радвам, че я поръчах вчера през деня, та да я видя и ако я харесам да си я оставя.
Относно пижамите .. докато питам половинката да си поръчам ли, да не си ли .. май са скъпи за потниче и панталонки 72лв и отмъкнаха от розовите потника .. явно това беше знак, че не са ми необходими .. така спестих едни пари. Sweat Smile

# 684
Имах от памучните пижами този модел. За цената й очаквах много, много повече. Горната част след 2-3 пранета се развлече ужасно и цветовете избледняха, направо не си личеше, че принта е на звездички.

Снощи си поръчах сатенената Milady, ще видим тя как е. Като за 100лв пижама (с -30%), дано е качествена.

# 685
Съгласна съм, че пижамите не стават. Развличат се доста. Имала съм тениска и къси панталони. За тези пари - не.
Аз поръчах късото палто в крайна сметка, ако не ми хареса на живо, ще го върна…Макар че скоро не ми се е налагало да връщам.

# 686

Много къщи ама пък си мисля и в магазините колко мръсни ръце влизат, гледат, пипат и си излизат. Така, че тези подмятаните може и да са по- чисти Simple Smile

# 687
А и нали ще ги изперем преди носене.
Аз снощи нали се чудих за онзи бял панталон с шарките и поръчах два размера, но днес си имах на ум да ги питам колко е разликата между двата размера XS S и евентуално единия да го откажа, а те споделиха пък че XS имал пръсната точка на единия крачол .. ето колко са коректни /многоо/ .. е не ми предложиха намаление за това, но .. Sweat Smile

# 688
Така е, в магазините да не мислите, че не са ги пробвали дрехите още 50 човека преди вас… 😀

# 689
Поръчах розовата блузка test my patience....пише е е от някаква вата - затова я взех..искам да я нося в студеното. Надявам се на живо да не изглежда твърде като пижама 😃 ...розовия цвят в комбинация с тези къдрички някак.... Но отдавна съм й хвърлила око и ще пробвам. Дано само не ми звъннат че я нямат защото я поръчах в 4 сутринта и беше последната....😃

Общи условия

Активация на акаунт