Спирала за мигли - тема №21

• 54 868
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Никога не разреждам спирали.

# 211
Слагам я в гореща вода, или под чешмата за малко. Става за моментно ползване. Използвам го с идеята, че ще купя нова близките дни.

# 212
И аз слагам тубичката в гореща вода за 5 минути.

# 213
  • Бургас
Винаги имам по няколко,направо се възхищавам на дамите,които имат само по една спирала...
И да свърши едната(случва се понякога),имам други...

# 214
Преди имах по една или две, сега имам поне 4 (отворени). 😆 Покрай Пандемията на устните обикновено съм само с балсам/гланц, а грим слагам само на очите. Много мразя свалянето на спиралата, обаче понякога при липса на време слагам само спирала, евентуално с малко молив или очна линия и много се подчертават очите ми дори и само така. Но аз съм със зелени очи и светли мигли и при мен има голяма разлика без и със спирала. 🙂
Та...как я сваляте тази спирала и с какъв продукт, за да свалите всяка следа от спирала и БЕЗ да ви щипе на очите, без да ви се замъглява зрението и всякакви подобни дразнения? 🙂 От двуфазен дегримьор за очи ми влиза мазно в очите, щипе, замъглява ми се зрението, имам чувството, че не мога да я махна тази мазнина доста време след това...С мицеларна вода е по-добре, обаче последните остатъци от спирала падат малко по-трудно. С някои мицеларни води ми щипе съвсем леко на очите (колкото и да се внимава, все се случва да влезе в окото). По принцип, изплаквам винаги лицето/очите след мицеларна вода, но невинаги обичам да използвам и измиващ гел за лице след това. С тоалетно мляко също имам чувството, че ми влиза в очите и не мога да го отмия веднага...Имам микрофибърен "тампон" за лице, дали с него+ измивен гел ще е по-лесно махането на спиралата? 🙂 Издайте вашите трикове, моля 😃 Защото свалянето на спиралата е толкова важно, колкото и изборът на хубава спирала. 🙂
П. С. Имам сенки и моливи за очи на години, нямам никакъв очен дискомфорт от такъв тип продукти. Но с дегримьори за очи и с околоочни кремове все имам чувството, че нещо от тях ми влиза в окото...

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 00:03 от dolce miele

# 215
Мия си лицето с душ-олиото на Балеа.Не ми
щипе на очите, сваля всякакъв грим, но ако попадне в окото замъглява за малко.Като цяло ми е по-удобно, след като разтрия олиото по лицето, да го обера с топла влажна памучна кърпа(имам малки и тънки за целта).По този начин рядко имам дискомфорт на очите.После си мия с някакво измивно задължително.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 10:53 от ДХ3

# 216
Може ли да помоля и за с имка на продуктите? Ако трябва, на ЛС, ако е проблем тук да се постват...🙂

# 217
  • Бургас
Ами всичко,ако влезе в окото,малко си щипе.
Розовата мицеларна на Гарние,една на Биодерма(имах мини,но не беше розова,за бебета беше),на Микса и на Орифлейм и Ейвън не ми щипят и лютят.
Всичко друго пробвано ми пречи и люти.
Спиралата и аз не мога много добре да я сваля,в основата на миглите най-трудно се почиства.
Това е положението.
Носиш спирала-чистиш все с нещо и се примиряваш,че макар и малко,остава.
И след душ има леки остатъци.Бърша пак с мицеларна вода...

# 218
  • При елфите ...
Леко ми се е втвърдил от неизползване... дайте ми идея с какво да го оправя?!?

# 219
  • София
С какво разреждате сгъстена спирала? Като че ли някой писа за розова вода...🤔

Аз писах, че разреждам с розова вода. Пробвай с някоя по евтина спирала и прецени дали ти допада ефекта. Simple Smile
Последно бях взела за проба MAX FACTOR 2000 CALORIE  и толкова суха беше, няма нищо общо с едно време.

За измиването на спирала използвам SVR - https://apteka.puls.bg/bg/higienni-produkti/svr-topializ-lavant- … ozha-400-ml-64356
Измива страхотно, не дразни очите и е страшно икономичен. Но аз мия лицето си винаги в 2 стипки и този гел ми е първа стъпка. Аз съм с комбинирана кожа.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 13:08 от pepina_prima

# 220
  • Бургас
Да,2000 калории на Макс Фактор навремето беше хубава,после стана много суха и не съм купувала от години.
Много мразя уж нова спирала да е суха.
Ама...се случва,ако експериментирам.
Засега гледам да вземам спирали,за които знам,че са по-течни,че не изсъхват толкова бързо...

# 221
Моят фаворит сред бюджетните спирали оранжевата ГР е супер суха след отваряне- последните 2-3 години се случва с всяка нова спирала- не мога да изкарам нищо от нея, ако не добавя мицеларна вода, околоочен крем  или хидратиращ лосион за лице. Не става въпрос за спестяване, а да може да ползваш нов продукт.
Нямам обяснение защо е така, продавачките казват, че срока на  годност почва да тече след отваряне, по опаковките не откривам такъв и се примирих, че за да имам хубави мигли, ще действам така.

# 222
  • Бургас
На Голдън Роуз ползвам очните линии...
Имам две смарт очни линии,отскоро сравнително са уж на пазара,но не помня дали не ги имам от поне две години...Ползвам си ги.
Ако нещо има,се променя аромат,консистенция...,на Орифлейм ми се развали,направо "гръмна" очна линия в срок на годност.
Ама както и да е,не бих разреждала суха спирала,за да я ползвам после.Знам,че са с предпазно фолио,не мога да си обясня защо се случва.
Открай време спиралите им бързо изсъхват,но да я отвориш и да е суха...не е ок.

# 223
Аз още не мога да разбера дали оранжевата спирала на ГР е по-суха...🤔 Обаче прави миглите страхотни.

# 224
Мацки, взех си Lash sensational, слагам я на едното око и все едно нищо! Миглите ми просто не поемат. Нито се извиват нито нищо даже клепнаха надолу. Много ме е яд, направо ми иде да я хвърля. Имам тъмни и дълго мигли, но никакъв обем по принцип, поне едното от двете да правеше спиралата пфффф

Общи условия

Активация на акаунт