Денонощен басейн

• 2 799
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,
След дълго търсене в Интернет не успях да намеря хотел/къща за гости, които да предлагат денонощно ползване на басейн.
Бих искала да попитам дали има някой, който скоро е бил на такова местенце. Идеята е да може и след 10ч да релаксираме в басейна с по чаша вино например.
Благодаря предварително!

# 1
Пиенето в басейните е забранено така или иначе, дори и да ви разрешат да го ползвате след 22 часа.

# 2
На 14 февруари бяхме във Виталис и никой не ни е гонил от басейна.

# 3
На 14 февруари бяхме във Виталис и никой не ни е гонил от басейна.

Доволни ли сте от там, защото го видях, но имат доста лоши отзиви за чистотата на басейна и не само?

# 4
  • София/Севлиево
В село Баня до Банско в комплекс Изгрева съм виждала да има хора в басейна след 22 часа и никой не им забранява да пият.Няколко години ходим през септември там на почивка,но сме оставали най-късно до 22:30 в ресторанта,т.к.си имаме приятели в Добринище и спим там.

# 5
Хотел Балкан- Чифлика

# 6
Аз съм изключително непретенциозна жена, за това не мога да дам отзиви. На мен винаги всичко ми харесва.

# 7
Хотел Лъки лайт Велинград.

# 8
  • София
В с.Баня, Банско сме били в къща за гости със собствен басейн, неголям, в горната част имаше и джакузи; температурата ние си я избирахме; с минерална вода; осветен; много чисто и приятно място, но къщата е голяма - на 3 етажа и доколкото знам строят или вече са построили и още една в двора; наема се цялата, а не само стая или стаи; май се казваше “Жабокрек” или нещо подобно, но не помня точно🤔

# 9
  • София, България
В село Баня и ние бяхме веднъж на къща за гости на фамилия, веднъж си позволихме да поостанем на басейна до по-късно, не ни направиха проблем. Нека автор/ката на темата каже дали търси нещо по-спокойно или голям комплекс като на Черноморието, където в басейна нощно къпане, когато няма никаква охрана, може да се случи, тъй като и такива ги има.

# 10
Днес се прибрахме от хотел Блян- Чифлика. Басейнът е доста малък, но може да го ползвате ако искате денонощно. До него са Вълевите къщи- и те са с минерален басейн и всяка вечер в него се къпеха хора до доста късно. Всъщност това май важи за почти всички басейни в Чифлик. Ако изключим олимпийския басейн към хотел Чифлика, който беше заключен вечерта. Имаше и един комплекс с нещо като бунгала-точно срещу Балкан. И там всяка вечер се ползваше басейна.

# 11
Бунгалата до комплекс Чифлика се казват " Харабииски кът" 😀

# 12
И в комплекс Варвара съм се топила по нощите. В село Варвара, до Пазарджик.

# 13
Вила Виктория Термал Спа, село Баня.

Общи условия

Активация на акаунт