Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 140
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Много тревожни последни постове. Успех на Краси, Есенна магия и Sweet baby, дано нещата се наредят по най-благоприятния начин за всички Heart

# 151
Добре дошла суйт, дано бързо спре кръщенето и всичко да е наред стискам палци.

Есенна бъди силна именно заради близките ти, пожелавам ти и ти и детето да сте добре. А всички близки бързо да се възстановят без усложнения! Виртуални прегръдки, стискам палци.

# 152
  • Варна
Желая ви сили,  момичета, дано и при трите , всичко да се нареди Heart
Все още ми се гади на мен, пробвах Антиметил, но стана още по-зле.
Относно БХС, мисля пак да направя, въпреки,  че при първата бременност, едно малко недоглеждане ми изкара акъла (а бях и със зацапвания от 2 до 5 -ти месец). Притеснявах се, че нещо не е наред, защото на повечето резултатите излизаха до 3-4 дни, а за моите мина седмица и нищо... та писах им имейл и от там се разбра каква е ситуацията: пропуснали една буква в презимето ми и затова не съм успявала, да си видя резултатите (а те перфектни).
Лека вечер!

# 153
  • sofia
И аз желая на момичетата, които са под стрес в момента, бързо да излязат от неприятната ситуация.

Бяхте споменали гел против стрии на Лиерак - този ли е:

# 154
Момичета с някакво хранително натравяне съм (3 ма сме засегнати, иначе бих го отдала на бременноста) и не спирам да повръщам - 5 пъти до момента. Много се притеснявам от обезводняване, а нямам никакъв личен номер на АГ.
Сред другите засегнати е момиче в 8 мия месец и тя е ходила до спешното където са и казали, че не са център по натравяния и само проверили бебето.
Моля за съвет какво да правя…тъкмо влязох в 3-ти месец

# 155
  • sofia
Гелът е този, да.

За натравяне - не зная как да помогна, въглен дали може? По-добре да се прочистиш , успех

# 156
Момичета с някакво хранително натравяне съм (3 ма сме засегнати, иначе бих го отдала на бременноста) и не спирам да повръщам - 5 пъти до момента. Много се притеснявам от обезводняване, а нямам никакъв личен номер на АГ.
Сред другите засегнати е момиче в 8 мия месец и тя е ходила до спешното където са и казали, че не са център по натравяния и само проверили бебето.

Няма такова нещо като център по натравяния - Спешноя кабинет за това е спешен, отидете всички отново. Състоянието ви не е за подценяване. Пиите вода на малки глътки и често, за да не я повръщате пак. Като цяло това, че има повръщане е добре-изхвърля се токсина, който е предизвикал всичко. Задължително се хидратирайте, може да добавите лимон във водата, НО ОТИДЕТЕ ДО СПЕШНОТО ОТНОВО И НАСТОЯВЯЙТЕ , ИЛИ ЗВЪНЕТЕ НА 112! Не чакайте. Успех момичета, дано бързо да се оправите

# 157
Gigabyte, в кой град си? Ако си от София, отивай в дежурен кабинет на някоя от големите АГ болници - Майчин Дом, Шейново, Тина Киркова. Ако се налагат системи, вероятно ще те приемат болничен престой за няколко дни, но може би така ще се стабилизират по-бързо нещата.

# 158
Не във всяка болница имат спешен кабинет за всички случаи. Ако сте от София мисля, че в Пирогов имат отделение по токсикология.  Вариант както са казали е да се обадите на 112 или на личния лекар или ако нямате телефон на Аг, то може да се обадите на регистратурата в болницата, където ви следят и да питате.За друго не се сещам. Дано всичко е наред. Успех!

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 23:35 от Yoana Pavlova 679429

# 159
Есенна магия прегръдки! Дано близките ти бързо да оздравеят и да се възстановят!

Мен уж не ме беше страх, но почнах да се притеснявам. Пак има нови случаи и то доста, а сякаш се неглижират нещата малко. Аз не съм преболедувала вируса, АГ ме предупреди много да се пазя, дано да успея.

# 160
Дано при всички нещата да се оправят и накрая всички да си имаме хубави бебета.
Вкъщи карахме Ковид март месец и сега мъжът ми се е притеснил да не ни повтори, че наистина много се увеличиха случаите и той ходи с градски транспорт. Той си прави тест за антитела и наистина не са много, така че решихме и ваксина да си бие, за да намали шанса да го донесе вкъщи. Аз също ще си пусна тест за антитела другата седмица с други изследвания на кръв, които трябва да правя тогава, но ваксина няма да слагам. Има различни мнения дали може или не по време на бременност, но ще се въздържа и много гледам да се пазя при всяко излизане и посещение на болница.
Иначе мен от вчера ме боли корема долу в дясно, но все едно е мускулна треска. Вярно, че вчера много ходихме, но само там ме боли. Мисля, че е от запека, който ми се появи. Вие как се справяте със запек по това време? Днес ми се наложи да си сложа свещичка Релаксит, защото ми беше много тежко. Иначе пия пробиотик, ям разнообразни плодове и зеленчуци, опитах и един съвет с топла вода и след това мляко с трици, но гаденето не ми позволи да ги задържа тези неща в стомаха си. А като казах гадене, то вече намалява, но все още не мога да погледна месо и повечето готвени храни.

# 161
Здравейте момичета...малко да Ви развеселя Wink Не бях казала на шефа ми ,че ще излизам втори път отпуск. Първия път си взех 9 дни в началото на юли. Сега 7 дни в края на август. И вчера му казвам. И той като смръще веждите....и кой  ще работи... кой ще те замества? Направи една физиономия;) Ами ...викам си аз...за 7 дни се сърдим, а като му кажа , че съм бременна че поне година ще съм в къщи....ще стане страшно...хахаха. Вие как мислите да действате? Или...казахте ли в работата си ?

# 162
Мисля да кажа по официалния ред, за всеки случай. Ще подготвя уведомление по член еди кой си, ще приложа медицински докомент.
Ако искат да ме пуснат хоум офис ще рабогя до последния ден, но ако не искат си взимам болничен.

# 163
Аз вече уведомих работодателя си.Беше малко кофти защото тъкмо се върнах от майчинство и на третия ден разбрах,че съм бременна Simple Smile.Като му казвах физиономията му казваше едно а устата друго Simple Smile.Думите му бяха,че това са хубави неща и не на всеки може да се случи така че да се радваме че е станало.Работя счетоводител

# 164
Sim, аз откакто не ми се гади толкова, закусвам овесени ядки с мляко, ям плодове, сини сливи, Активия си взимам и така...лекарства не съм взимала засега.

На работа все още не съм казала, но нямам притеснения, тъй като фирмата е коректна, има и други бременни преди мен, излезнал и по майчинство, така че не очаквам кофти номера. Ще занеса един амбулаторен лист, редно е все пак, но първо ще уведомя всички устно. Като чета какви драми имате с отпуските, направо трябва да се чувствам много щастлива, за цялата ми отпуска, шефът не ме потърси нито веднъж, и да е имало нещо се е оправил сам, така че какво повече мога да искам Grinning Е, иначе се съобразявам да взимам отпуск извън периодите, които са ни най-натоварени, при нас е ясно кои са тези дни/месеци и все пак нормално е да проявяваме взаимна толерантност - аз не си взимам дни през този период, те не ме търсят, когато си взема отпуск през останалото време.

Ще се наложи да кажа преди ФМ, ако ходя до офиса, защото ми личи, няма как, а исках след, но нищо.

Общи условия

Активация на акаунт