Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 086
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
На моя приятелка й позволиха хомеопатия, но беше в 16-18 седмица, това също е от значение.

# 481
Вие с линията сте добре, но аз не знам какво да правя с това окосмяване по корема - не знам какво се случи, но за отрицателно време стана страшно 😀 срам ме е пред мъжа ми…добре,че при АГ е тъмно и не се вижда 😃
Мога ли да го махна или изруся поне?

# 482
На моя приятелка й позволиха хомеопатия, но беше в 16-18 седмица, това също е от значение.

Аз съм в 14та седмица и засега ще гледам с почивка и повече течности да удържа фронта, надявам се да се размина само с това леко неразположение 🤞🏻

# 483
Ама и аз имам, но на снимката не се вижда. Това пропуснах да го кажа. И на мен окосмяването ми по корема се е засилило. Мислех си, че е от инжекциите, но явно е от самата бременност. На мен ММ ми маже корема и ми се смее, но какво да правя Joy

Вие с линията сте добре, но аз не знам какво да правя с това окосмяване по корема - не знам какво се случи, но за отрицателно време стана страшно 😀 срам ме е пред мъжа ми…добре,че при АГ е тъмно и не се вижда 😃
Мога ли да го махна или изруся поне?

# 484
  • sofia
Момичета, от хормоните е! Ще мине, още малко има до март, сега ще дойде Коледа Simple Smile

# 485
Момичета, от сега се замислям за помпа за кърма. Интересуват ме електрически, защото при предното раждане бях със свръх лактация, а не кърмих, и се видях в чудо.
 Тези от вас, които са ползвали електрическа, от коя сте доволни? Питам от сега, защото за мен си е сума, но и нужна инвестиция.
И аз имам вече ясна линия от седмица и секрет от гърдите от около месец☺️.

# 486
Аз съм ползвала на Медела ръчната, доволна съм.
Аз съм я ползвала в първите дни в болницата, както и за облекчаване. Не съм стимулирала много, защото не исках да имам хиперлактация. Храних си бебчето през час, час и половина и винаги имах достатъчно.
Много се надявам и сега да ми се получат нещата, защото не винаги се получават.
При този вариант няма нужда от скъпа електрическа помпа.
Трябва да потърся моята дали изобщо работи 5 години по-късно Joy
А, и в тази връзка - вие кога ще започнете с пазаруването? Исках да чакаме до последно но мъжът ми е сега в чужбина и ми показа доста от нещата, които искаме, които са в пъти по-евтини, от колкото в България...

# 487
Момичета, от сега се замислям за помпа за кърма. Интересуват ме електрически, защото при предното раждане бях със свръх лактация, а не кърмих, и се видях в чудо.
 Тези от вас, които са ползвали електрическа, от коя сте доволни? Питам от сега, защото за мен си е сума, но и нужна инвестиция.
И аз имам вече ясна линия от седмица и секрет от гърдите от около месец☺.

От познати и близки, които са раждали последната година знам, че всички единодушно са най-доволни от електрическата помпа на Medela или на Philips Avent пак електрическа. Аз смятам да си взема на Medela, защото на много места четох, че е по-щадяща към гърдите и на запад само тя е одобрена за употреба в болниците. Аз още нямам секрет от гърдите, но имам чувството, че с всеки ден стават все по-големи и зърната са ми много чувствителни. А линията също още я нямам, но съм много бяла и руса, не знам дали е фактор това ама си я чакам 😃

# 488
Аз съм ползвала на Медела ръчната, доволна съм.
Аз съм я ползвала в първите дни в болницата, както и за облекчаване. Не съм стимулирала много, защото не исках да имам хиперлактация. Храних си бебчето през час, час и половина и винаги имах достатъчно.
Много се надявам и сега да ми се получат нещата, защото не винаги се получават.
При този вариант няма нужда от скъпа електрическа помпа.
Трябва да потърся моята дали изобщо работи 5 години по-късно Joy
А, и в тази връзка - вие кога ще започнете с пазаруването? Исках да чакаме до последно но мъжът ми е сега в чужбина и ми показа доста от нещата, които искаме, които са в пъти по-евтини, от колкото в България...

Щом е така не се чудете, тук никога няма да свалят цените Sad аз вчера разглеждах бебешки магазин в Сливен и с ММ решихме живи и здрави за Коледа ако сме там( ако на мен не дават, той ще е там) ще пазаруваме от там, цените ми се видях доста по ниски от София. А за някой неща мисля да включа и приятелите (за подаръци) .

# 489
И аз имам вече ясна линия от седмица и секрет от гърдите от около месец☺️.

Не е нужно да даваш много пари. Аз си купих евтина и бях изключително доволна. Единственото при нея е, че трябва да я държиш - не ти е свободна ръката. Но парите и работата, която върши са супер! Сега пак мисля нея да си взема.
https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-pompa-za-karma-glow-xn-d220

# 490
  • Варна
Аз имам на Авент-електрическа, чудесна работа ми вършеше (с ръчна, не ми беше удобно).
И при мен започва леко да личи чертата; косми имам Не Само по корема Sob (отново), пъпки навсякъде Sob  (отново).... надявам се поне папиломите да ме пропуснат...

# 491
А да Ви питам Wink Аз понеже предната бременност си бръснех краката Cry Сега от 8г. съм на  кола маска, се чудя , как ще легна по корем на кошетката? Или да търся  някъде , където имат кошетка с дупка за корем WinkJoy

# 492
Аз също съм цялата в пъпки и като че ли стават все повече - цялото лице (на челото са една върху друга, по бузите все още има малко "чисти" места, шията, раменете, гърба и гърдите са в малки гнойни пъпчици. Никога през живота си не съм имала проблеми с кожата и ми е доста гадно. И аз си чакам чертата, но за момента има само косъмчета Joy За щастие не са черни, но пък са доста дълги. Много неестествено ми стана, когато ги забелязах. От два дни кожата на корема ми е много опъната и започнах да я мажа с олио Maternea и един крем от DM пак за бременни.
Очаквам с нетърпение да видя другата седмица (ще бъда в 12 г.с.) дали ще се махнат поне пъпките, защото от всичко те ми пречат най-много. Третирам ги с мицеларна вода, но приемам съвети, ако някой знае нещо подходящо за лечение.

# 493
Оххх да и аз се сдобих с доста дълги косми по корема Sad ама няма начин. И аз мисля да започна да мажа вече Simple Smile само да си купя!
Йоанка чакаме новини след скрийнинга днес Simple Smile

# 494
Аз също съм цялата в пъпки и като че ли стават все повече - цялото лице (на челото са една върху друга, по бузите все още има малко "чисти" места, шията, раменете, гърба и гърдите са в малки гнойни пъпчици. Никога през живота си не съм имала проблеми с кожата и ми е доста гадно. И аз си чакам чертата, но за момента има само косъмчета Joy За щастие не са черни, но пък са доста дълги. Много неестествено ми стана, когато ги забелязах. От два дни кожата на корема ми е много опъната и започнах да я мажа с олио Maternea и един крем от DM пак за бременни.
Очаквам с нетърпение да видя другата седмица (ще бъда в 12 г.с.) дали ще се махнат поне пъпките, защото от всичко те ми пречат най-много. Третирам ги с мицеларна вода, но приемам съвети, ако някой знае нещо подходящо за лечение.

И аз съм с пъпки по лицето и много ситни по гърба. На всичкото отгоре самите петна от пъпките по лицето седят повече време. Аз използвам The ordinary Niacinamid и Hyaluronic acid, които стават за бременни според сайта им и кремове използвам на La Roche Posay серията Tolerianе сутрин флуида , а вечер по-тежкия с пробиотици, защото са с най-изчистени съставки и са за много чувствителна кожа. Определено помага, защото самите пъпки не са толкова дълбоко и по-бързо отшумяват и нямам текстура по кожата, която имах първите 2 месеца, но пълен лек за бременното акне няма, аз съм в 14 г.с. и все още излизат пъпчици. Ама това не ме притеснява изобщо само бебокът да е здрав и спокоен. 😁

Общи условия

Активация на акаунт