Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 078
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Да, всъщност те и тересува основно колонката Изчислен риск. Зависи и каква е скалата, на моя тест съответно пишеше, че всичко над 1:150 се определя като нисък риск. Твоите са в хиляди, което е добре мисля, на мен единият синдром ми беше 1:500 и нещо, което пак пише, че е нисък риск, но на мен не ми е достатъчно така погледнато Simple Smile

# 511
Малко остана до моята ФМ, но нервите се засилват. Нямам търпение хем да видя бебчо, хем да видя(надявам се), че всичко е наред и да поотдъхна за малко. Извадих си старите резултати от БХС, за да ги сравнявам.

# 512
Моите резултати от БХС бяха много добри, но въпреки това ние бяхме решили, че ще направим и пренатален тест още като разбрахме, че съм бременна. Ние можем да си го позволим и предпочетохме да ни е напълно спокойно, а и пола нямаше да знаем още не се знае колко време без него, така че съм доволна и спокойна. За следващо дете пак ще го направя, просто за да съм спокойна винаги.

# 513
 и моята фм е чак на 16.09 вече нямам търпение,не се притеснявам,но друго си е да ти кажат,че всичко е наред.Вие в коя седмица си правихте фм на мен ми се струва малко късно 13г.с+4д, но докторката каза така

# 514
И аз в 13г.с., всичко беше наред.

# 515
Мина прегледа и при мен вчера, лекарката измери всичко, необходимо за БХС и каза, че всичко е наред и няма нищо притеснително.
Не успяхме да видим пола, защото бебчо си беше свил крачетата и застанал седалищно, но здраве да е, важното е, че всичко е наред. Много съм щастлива, че успях да видя бебчо вече като съвсем оформено човече.💙❤️ Сега чакам да ми вземат кръв и да я изпратя в Майчин дом.

# 516
13г.с. е предпочитана на ранната ФМ. Това е последната седмица от 3 месец и което трябва да се види се е развило. Всеки месец е от по 3 седмици, а последните от триместрите 3,6 ги водят по 4 седмици.

# 517
Здравейте, момичета,

Имам нужда от съвет. Днес ми излезна резултата от изследването за вродени тромбофилии и съм доста притеснена. Имам записан час при др Вецев чак на 16.09.2021 г.:

# 518
Здравейте, момичета,

Имам нужда от съвет. Днес ми излезна резултата от изследването за вродени тромбофилии и съм доста притеснена. Имам записан час при др Вецев чак на 16.09.2021 г.:

Цвети, на първо място колкото и да ти е трудно трябва да си спокойна. 💟
Бях чела из темите за професор Кременски, който е завеждащ в Генетиката на Майчин Дом и отговаря във форум. Това е мейла му: kremensk@yahoo.com, който намерих в гугъл, но ако потърсиш по името му и форум ще ти излезе и сайта. Чела съм, че е помогнал на много дами.
Успех!

# 519
Хайде, дами, другата седмица нападаме Лидл Joy

Аз вече съм забравила точно кой ген какво значеше при изследването, но споко. Най-много да ти назначат някой вид аспирин или инжекции Фраксепарин. Аз съм и на двете. Не е болка за умиране, особено имайки се предвид желания финал. Не се притеснявай излишно.

# 520
  • sofia
mety, тези клинчета не изглеждат никак лоши, аз помня с малката щерка носех доста туники и клинове.
Ще се възползвам.

# 521
Здравейте, момичета,

Цвети, на първо място колкото и да ти е трудно трябва да си спокойна. 💟
Бях чела из темите за професор Кременски, който е завеждащ в Генетиката на Майчин Дом и отговаря във форум. Това е мейла му: kremensk@yahoo.com, който намерих в гугъл, но ако потърсиш по името му и форум ще ти излезе и сайта. Чела съм, че е помогнал на много дами.
Успех!

Да, чух се с него и ми каза да му ги изпратя резултатите. Сега чакам да ми отговори. Много ти благодаря. Simple Smile

# 522
Цвети, къде прави изследванията и колко ти струваха, че май и аз ще пускам? Иначе не се притеснявай, моя позната не знаеше, че има с първата бременност, нещата не завършиха добре и така откри, но с втората бременност беше на инжекции от 4 или 5 месец и сега се радва на здраво бебче. Спокойно и всичко ще е наред, все пак добре че медицината е добре развита. Важно е само да си спокойна, да се доверяваш на лекарите и да имаш само положителни мисли.

Тези дни аз нещо не мисля положително... Контракциите ми спряха, което е хубаво, но ми се появи една болка долу в дясно и много ме притеснява. Какви ли не мисли ми минаха, а на гинеколог съм чак другата седмица, че сега кабинета е в отпуск. Казват, че е нормално, но аз си се притеснявам и мисля ако нещата останат така и утре да ходя на спешен кабинет. Някой знае ли къде може да се ходи в София, особено сега с този ковид?

Записах си и аз да съм в лидъл в четвъртък сутринта. Тези клинове са удобни, имам 2 такива, но сега мисля да взема още 2 с един размер по-големи, че корема си расте, а и аз с него.

# 523
Направих си основния пакет в Геника, който струва 160 лева. Резултата излезна за 7 дни.

# 524
Направих си основния пакет в Геника, който струва 160 лева. Резултата излезна за 7 дни.

И аз там мислех, най-много ми харесват като лаборатория и пренаталния тест там правих. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт