Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 074
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Възможно ли е в 14та седмица да усещам бебето? (втора бременност ми е) Усещам леко гъделичкане от време на време Simple Smile))

аз имах съмнения, че го усещам от 13+4 сега съм 15+1 и вече съм сигурна, че е бебчо, от вчера оня ден доста по интезивно го усещам, като пърхане отвътре или все едно нещо леко ме докосваа ... нз как да го опиша, но е невероятно Simple Smile със задна плацента съм.

# 556
И на мен ми се стори нещо такова вчера Simple Smile Но от друга страна предвид, че първото бебе го усетих към 22-ра седмица, ми се струва невероятно. Вярно че е втора бременност, та не знам в крайна сметка...

# 557
  • sofia
Точно като пърхане е. 💓😁
Възможно ли е в 14та седмица да усещам бебето? (втора бременност ми е) Усещам леко гъделичкане от време на време Simple Smile))

аз имах съмнения, че го усещам от 13+4 сега съм 15+1 и вече съм сигурна, че е бебчо, от вчера оня ден доста по интезивно го усещам, като пърхане отвътре или все едно нещо леко ме докосваа ... нз как да го опиша, но е невероятно Simple Smile със задна плацента съм.

# 558
А може ли да се обърка с движение на черва или подобно?

# 559
Ами аз лично не бих могла, червата ми нокога не съм ги усещала освен ако нямам стомашен проблем Simple Smile къркоренето е нещо коренно различно от това усещане (имам рефлукс и газове, ама няма как да го сбъркам)
Просто е като погалване отвътре Simple Smile или пърхане на крила и е на определено място

# 560
Аз също мисля, че го усещам, като леко потупване, различно от пулс или перисталтика. Най-вече след нещо сладко или ако си позволя глътка Кола.

# 561
И аз го усещам от 14 седмица още, така че мисля, че е възможно.
Heart

# 562
Аз съм в 15+5, първа бременност с предна плацента. Очаквах да го усетя по-късно, защото всичко сочи на там, обаче вчера пих кола, че ми се гадеше и после цяла вечер усещах нещо като галене и леко потупване. Все пак не съм сигурна, че е било то, но се надявам, защото нямам търпение вече.
Доколкото знам от 16 седмица вече могат да чуват, аз си му говоря от доста време.

# 563
Моето вчера докато баща му работеше (авто инструктор) ме закара да свърша някой неща, та докато той обясняваше на курсиста си бебето почна да ме "гали" отвътре хахах явно харесва гласа му Simple Smile

# 564
Просто е като погалване отвътре Simple Smile или пърхане на крила и е на определено място

Точно описание на усещането, но с тази бременност все още не съм го почувствала.
Вчера на прегледа много мърдаше и риташе, виждах го на ехографа,но не усещах нищо ( 16г.с. )

# 565
Аз май съм единствената, която няма да ходи на ранна ФМ 😃 и с първата бременност не ходих, и сега не мисля. Относно пола - и аз сънувах, че ми казват какво е, и отделно свекър ми е сънувал супер ясно какво е бебето, и ми каза супер развълнуван какво е бебето, каза, че си го чака 😃
Аз малко нямах работа преди няколко седмици и разгледах всички китайски таблици и калкулатори дето уж изчисляват пола, не че им вярвам, ама така за майтапа 😃 и абсолютно всички показаха един и същ резултат, а после ги сверих с данните за първото ми дете и са верни. Много ми е интересно дали ще познаят. Някоя от вас, които вече знаете пола, пробвали ли сте ги тея тестове и калкулатори, верни ли ви излизат? 😃

# 566
Сега ме подсети, че още като забременях ми беше излезнал един такъв калкулатор, не помня вече какъв беше, но го направих и аз за забавление просто, иначе не им вярвам. Е спомням си, че ми беше показало момче и е точно такова. Grinning

Помня, че мислихме да проверяваме колко са верни физическите белези, според които уж може да се познае пола. Мога да кажа, че при мен само окосмяването по корема и гърдите сочеха за момче. Повече неща сочеха момиче - много повръщане, много акне и много спане. Grinning

# 567
Жирафче, я дай линк към този калкулатор, ще е интересно мисля Simple Smile

Момичета, как се справияте с апетита? Откакто спря да ми се гади, не спирам да мисля за ядене. Честно казано с първата бременност до края не съм имала такъв вълчи глад  Flushed Сега се чудя как да балансирам нещата някак.

# 568
https://9meseca.bg/kalkulator-za-pola-na-bebeto
https://ohnamama.bg/momche-ili-momiche
Това са двата калкулатора, освен това има и едни китайски таблици за пола, навсякъде може да ги намериш 😃 Като цяло има много. Сега се сетих, че правих и теста със сода, не знам правили ли сте го, и той ми показа същия пол като таблиците, калкулаторите и сънищата на мен и свекър ми 😂

# 569
  • Варна
Здравейте отново,минавам на отчет.
Вчера се записах за ЖК и всичко с бебето е наред ! Олекна ми ,че с моите проблеми с носа много се бях шашнала.Другата седмица съм на ФМ точно в 12 седм. И се надявам да се види какво е ,но все си мисля ,че е рано.
И да се оплача...от снощи малкия е със сополи, а утре е рожденик.Отмених всичко и ще сме на домашно . Много ми е кофти , защото и баща му е на кораб ( а са рожденици заедно ) и че няма да играе в детски кът Sad Поне се утешавам ,че ще има торта БМВ и ще се зарадва ( не съм вярвала че на 2 г. момчетата могат да са такива маниаци на коли 😁 )
Иначе аз апетита си го имам от началото ,не съм повръщала и трудно си е... Особено ако в главата ти е само сладко и тесто 😐

Общи условия

Активация на акаунт