Всичко, което трябва да знаете за грижата за сухата кожа

• 15 899
  • 582
  •   1
Отговори
# 120
И аз имам опит със сухата кожа. На моменти толкова се изсушава,че започва да се бели. Използвам различни кремове според сезона.

# 121
Различавам двата типа кожа и имам дехидратирана. поради тази причина използвам зимата особено силно овлажняващи кремове. четох, че е хубаво при измиване водата да се остави сама да изсъхне на лицето а не де попиваме с кърпа.

# 122
Не знаех, през годините кожата ми винаги е била различна и суха и мазна и нормална. Не мога да я хвана точно каква е Simple Smile

# 123
Кожата ми е със смесен тип. Но често при смяна на сезона есен и пролет става много суха. Стават едни петна сухи.

# 124
Кожата ми е нормална, но през по-студените месеци се дехидратира. Старая се да се мажа с крем често, за да предотвратя това.

# 125
Не знаех, че има разлика между двете понятия. Кожата ми е суха и често дехидратирана. Малкия прием на вода, студа и вятъра са факторите, които влошават състоянието ѝ.

# 126
Моята кожа е суха, сърби и се бели ако не сложа овлажняващ крем. Студа обаче не обостря проблема.

# 127
Нямам нито суха, нито дехидратирана кожа, защото знам разликата и още от много отдавна се старая да пия литър и половина вода на ден и да се грижа добре за кожата с подходящи кремове за да бъда млада и красива по-дълго време! Ако не пиеш вода ще имаш дехидратирана кожа, ако не се мажеш с подходящ крем според сезона ще имаш суха кожа. Просто и лесно! Много хубава статия ! Благодаря Ви!

# 128
Моята кожа е суха ,колкото и да я хидратира имам чувството че все не е достатъчно

# 129
 Аз съм със суха и дехидратирана кожа. Използвам подхранващи и хидратиращи кремове.

# 130
Правя разлика -да, но все пак статията беше полезна за мен, научих че трябва да хапвам повече ядки, нещо което не знаех. Иначе съм с нормална към суха кожа.

# 131
Кожата ми се дехидратира зимните месеци. Използвам хидратиращи кремове.

# 132
Сблъсквам се и с двата проблема. Кожата ми е смесен тип и в определени участъци е по-суха, а през лятото и зимата става и дехидратирана.

# 133
  • София
Здравейте!
Да, сблъсквала съм се често със суха и дехидратирана кожа. Един от  факторите, които  влошават състоянието й е студа.  Използвам подхранващи и хидратиращи кремове.

# 134
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, знам по неволя. Откакто се помня, кожата ми е суха, бедна на липиди и не мога без бяла козметика. Ползвам силно подхранващи, богати кремове, но също и хидратация, защото всеки тип кожа може да се дехидратира.

Общи условия

Активация на акаунт