Всичко, което трябва да знаете за грижата за сухата кожа

• 15 914
  • 582
  •   1
Отговори
# 240
Движа се, поддържам кожата си чиста, не пия кафе и алкохол, но пия много зелен чай, който според мен помага за цялостното ми здраве и здравето на кожата, приемам колаген и не забравям вечер да си ползвам разкрасяващата козметика Simple Smile

# 241
  • Г. О.
Старая се да спазвам повечето от правилата, но не винаги успявам. Не пия алкохол, не пуша, пия вода, движа се, почиствам кожата си и се грижа за нея с подходяща козметика.

# 242
  • София
Не пия алкохол, не пуша, спя достатъчно, не травмирам излишно кожата си и използвам съответната козметика.

# 243
Успявам да де придържам към всичко от 3 до 9, но съм установила, че лягане преди 22 ч, отказ от тютюнопушене, приемане на достатъчно вода и зеленолистни се отразяват отлично на кожата.

# 244
  • Пловдив
Много ми е трудно да спазвам всички правила, но се старая.

# 245
В общи линии спазвам повечето от правилата. Трудно ми е спортуването, но, ако ежедневното дълго ходене се зачита се класирам. Заспиване към 22ч. е невъзможно, просто не се получава.

# 246
Приемам много вода, почиствам кожата, старая се да се храня здравословно, да спя повече и са не се излагам прекалено на слънце без слънцезащита.

# 247
Бих казала, че се старая да спазвам всички правила - редовно почистване и ексфолиране, хидратиране...Също много спорт и здравословно хранене.

# 248
Опитвам се да спазвам правилата. Ползвам почистващ гел и хидратиращ крем, не пуша, не пия алкохол, не прекалявам и с кафето. Опитвам се да се храня здравословно.

# 249
Старая се да спазвам повечето от правилата, но не успявам винаги . Не пуша, пия повече вода. Почиствам  и се грижа за  кожата си  с подходяща козметика.

# 250
  • Plovdiv, Bulgaria
Старая се да спазвам правилата, пия повече вода, храня се (почти) здравословно. Започнах да приемам добавки.

# 251
Прочетох статията, повечето неща ги спазвам - не пия и не пуша, старая се да не дехидратирам организма си, кафето ми е ограничено, почиствам кожата и хидратирам външно. Храня се с много и различни плодове и зеленчуци. Това, което е компрометирано при мен е наспиването, с малко дете е мисия невъзможна. Също така не четкам кожата, а това е наистина хубав метод за съживяване, благодаря, че ми напомнихте!

# 252
Старая се да спазвам правилата, които има в статията- поддържам кожата си, но не се храня особено здравословно,пия много вода, спортувам когато мога, лялагм навреме, около 22:30 съм заспала.

# 253
Опитвам се спазвам някои от правилата- не си пипам лицето, хапвам плодове и зеленчуци, ядки.Движа се, ползвам хубава козметика, но от кафе с цигара не мога да се откажа, както и от хубавото питие Wink

# 254
За съжаление спазвам препоръките от статията частично. Не спя достатъчно, а това съответно води до прекаляване с кафето. Движението ми е ограничено, защото работното ми място е в друг град и голяма част от "свободното" ми време минава в пътуване. Останалите препоръки ги спазвам, но липсата на сън си казва думата.

Общи условия

Активация на акаунт