Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Харесах си момиче което никога повече няма да видя

  • 3 056
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 5 834
Страшно си е, щото не знаеш дали е психопат или просто романтик. Мен веднъж един ме следваше на летището. Гледаше втренчено и страшно, не влюбено. Може да се било опит да е готин, знам ли...
Границата между краен романтик и психопат е много тънка. Мен лично тръпки ме побиват от големи романтици.

# 31
  • Мнения: 13 004
Тези вървят на тийнове, на непорасли , за зрели хора наистина  на психопатия  отива.

# 32
  • Мнения: 5 834
Тези вървят на тийнове, на непорасли , за зрели хора наистина  на психопатия  отива.
Имах един, който редовно засичах да ме гледа втренчено посред нощ докато спя, просто се събуждах и срещу мен тоя вторачен. И като почнеше да ми се обяснява в любов ревеше редовно. Едва се отървах от него, смених държавата чак, пълен психопат.

# 33
  • Мнения: 1 010
Скрит текст:
Здравейте! Миналата седмица бях на почивка и ,колкото и да е банално, си харесах момиче което не познавам, а и едва ли някога ще я видя отново. Единствената ни комуникация беше рутинен поздрав докато се разминавахме на стълбите. За съжаление на другия ден, когато реших да я заговоря, разбрах, че нея вече я няма. Вече няколко дена ми е гадно понеже няма да имам възможност да се запознаем(освен ако някой услужливо хакне регистъра на компютъра на хотела в който бях:smiles:)
и не знам абсолютно нищо за нея (освен че има хубави очи и глас). Та въпроса ми е: как да забравя по-бързо за нея?
Осъзнавам ситуацията в която се намирам, но ви моля да не пишете подигравателни коментари по мой адрес.

Станалото- станало. Запомни я такава - красива, магнетична , перфектна. Ще се събуждаш с усмивка ако я сънуваш, ще мислиш за нея ако тая с която си не може да ти го вдигне, ще пишеш за нея стихове, които няма да прочете. С две думи ще ти запълва живота откъм романтика. Никак не е малко, но ти е рано да го разбереш на 100%.

п.п. Уверявам те, че всяка жена, колкото и умопомрачително красива да е, след като я опознаеш става най-обикновена жена.

# 34
  • Мнения: 8 409
Тези вървят на тийнове, на непорасли, за зрели хора наистина  на психопатия  отива.
Имах един, който редовно засичах да ме гледа втренчено посред нощ докато спя, просто се събуждах и срещу мен тоя вторачен. И като почнеше да ми се обяснява в любов ревеше редовно. Едва се отървах от него, смених държавата чак, пълен психопат.
Стрина Калина, прониквал е в жилището ти, докато спиш?
Ама ти голям късмет си имала, че си се отървала жива.
А някой да те търси от любов ми се струва романтично. Но не и такива ексцеси, да те гледа, докато спиш. Кошмар си е!

# 35
  • Мнения: 3 080
Само не разбрах защо вкарахте такива психарии в темата, нито аз, нито автора сме писали за нещо подобно. Моята история е подобна на тази на автора, с тази разлика, че момичето също ме харесваше и си личеше. Но се разминахме, защото на 18 бях голямо дърво и не действах навреме, а последните няколко дни тя не дойде на курса. Със сегашния ми акъл сигурно щях да я открия за 2 дни, но точно този акъл и опит го натрупах основно тогава. А и нещата бяха доста по-трудни от сега с фейс-а. В тогавашната ситуация това можех, това направих, просто не исках да се предам и да стоя да чакам да ми мине. В крайна сметка успях, но беше късно, няма да давам повече подробности.

Общи условия

Активация на акаунт