Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Странна реакция

 • 7 065
 • 86
 •   1
Отговори
 • Мнения: 25
Здравейте,
преди няколко дни в голяма верига супермаркети, в която пазарувахме с приятелят ми(живеем заедно от две години), се натъкнахме на негова бивша изгора, тя също беше с половинката си.Моят приятел всячески избягваше щандовете около тях, не поздрави въпросната девойка и дори искаше да излезем през друг изход, за да не вървим заедно с тях към него. Когато се прибрахме го попитах защо е реагирал така и той отговори, че го е направил понеже има хора, с които не желае да общува и вижда и че няма какво да си каже с тях, относно избягването на щандовете каза, че му е било неловко. Въпросът ми е-това нормално ли е, вие така ли постъпвате? Аз съм имала няколко връзки и въпреки различните начини на раздяла винаги бих поздравила. От неговата реакция аз по чувствах обидена, че трябва да се нарушава моето спокойствие и пазаруване, заради чужд човек и се почувствах несигурна в приятеля си.

# 1
 • Мнения: 16 601
Аз го разбирам. Това най-вероятно няма връзка с теб и чувствата му към теб.

# 2
 • Мнения: 194
Знаеш, че му е бивша (т.е. не е крил това) и ти е обяснил защо не желае да се засичат. Мисля, че е излишно да търсиш филми в цялото нещо. Не всички бихме поздравили всичките си бивши.

# 3
 • В големите очи на малчо, а географски - София.
 • Мнения: 4 153
Вероятно зависи от това защо и как са станали бивши приятеля ти и онази жена.
Ако е бил много наранен или пък той е омазал нещата накрая, може да го е срам да я вижда и да се връща към миналото.
 Не виждам за какво ще се чувстваш обидена, това не е свързано с теб. Чак пък спокоствие нарушено, не драматизирай.
 Ние с мъжа ми се сме се крили от познати, които са ни досадни, и с които не искаме да общуваме Grinning Видяхме ги преди те да видят нас, и се правихме на партизани.

# 4
 • Мнения: 3 634
И аз имам бивши, които бих отбягвала, особено ако съм с мъжа ми. Мъжът ми ако види бившата си вероятно направо ще ми хване чантата и с мен под ръка и ще тръгне веднага без изобщо да обяснява преди да сме се махнали.
Като чета някои теми тук започвам да се замислям за всичките клишета, които мъжете казват за жените... Май не са толкова грешни да мислят, че сме меркантилни, досадни, фанатични лепки.

# 5
 • Мнения: 22 481
Скрит текст:
Здравейте,
преди няколко дни в голяма верига супермаркети, в която пазарувахме с приятелят ми(живеем заедно от две години), се натъкнахме на негова бивша изгора, тя също беше с половинката си.Моят приятел всячески избягваше щандовете около тях, не поздрави въпросната девойка и дори искаше да излезем през друг изход, за да не вървим заедно с тях към него. Когато се прибрахме го попитах защо е реагирал така и той отговори, че го е направил понеже има хора, с които не желае да общува и вижда и че няма какво да си каже с тях, относно избягването на щандовете каза, че му е било неловко. Въпросът ми е-това нормално ли е, вие така ли постъпвате? Аз съм имала няколко връзки и въпреки различните начини на раздяла винаги бих поздравила.
От неговата реакция аз по чувствах обидена, че трябва да се нарушава моето спокойствие и пазаруване, заради чужд човек и се почувствах несигурна в приятеля си.

Нищо особено не виждам, не на всички е приятно да срещат бивши, че и да се поздравяват. И това няма нищо общо с авторката. Не разбирам откъде несигурност, обида, та чак и нарушено спокойствие. Нали приятелят е обяснил защо, нищо чудно няма. Случват се такива срещи, някои се поздравяват, други се правят, че не се познават, трети просто ги избягват. Нормални реакции, свързани с минали преживявания.

# 6
 • Мнения: 21 638
От неговата реакция аз по чувствах обидена, че трябва да се нарушава моето спокойствие и пазаруване, заради чужд човек и се почувствах несигурна в приятеля си.

Глупости на търкалета. Повечето жени се обиждат, ако половинката име  прекалено дружелюбен с бившите, а ти че не искал да я вижда. Ми съвсем нормално е да не иска да виждаш човек, с когото няма вече какво да си кажете, а и кой знае с какви драми сте се разделили. От един път нарушено пазаруване нищо няма да ти стане, а това, че си се почувствала несигурна в него заради случката, е направо тъпотия на квадрат.

# 7
 • Мнения: 311
Абсолютно нормална реакция на приятеля ти. Аз бих направила същото. Защо човек да не избегне неловко "здрасти, как си?"? Търсиш под вола теле.

# 8
 • Варна
 • Мнения: 2 569
И според мен е нормална реакцията. И аз бих постъпила така, ако засека бившия си, дори и да съм сама. Това си е последица от техните отношения и ти нямаш нищо общо, че да ти се обяснява или да е задължен да се съобрази със спокойствието ти. Joy Има и други магазини. А и можеше да останеш сама да напазруваш, ако ти е бил толкова важен именно този магазин в тази секунда.
Чак обидена... лелеее!
В друга тема пък е проблем, че мъжът поздравил бившата си и си говорели. Горките мъже, не им е лесно с нас.

# 9
 • Мнения: 25
Уважавам мнението на всяка от вас, но ако си продължил напред и всичко е приключило не би ли следвало да си безразличен, а не да се криеш/бягаш и тн?

# 10
 • Мнения: 355
Според мен няма какво да те притеснява. Аз лично имам бивши, които и сама да съм ще подмина.

# 11
 • Мнения: 10 075
Аз не виждам нищо притеснително.
Постарал се е да избегне среща с неприятен човек.

# 12
 • София
 • Мнения: 4 521
Ако беше отишъл да я поздрави, щеше да има драма защо си хортува с бившата Joy

Сериозно обаче. Може да значи нещо, може да не значи нищо. В смисъл, има мъже, които ще гледат да отбягват бившата пред теб, за да не надушиш нещо, но има и такива, които ще го направят точно по причините, които той е изтъкнал. Сама по себе си, случката нищо не значи. Замисли се с какво те е смутила теб тази ситуация и дава ли ти той някакви поводи да се съмняваш в него. Възможно е всичко да е само в твоята глава.

# 13
 • Мнения: 311
Уважавам мнението на всяка от вас, но ако си продължил напред и всичко е приключило не би ли следвало да си безразличен, а не да се криеш/бягаш и тн?

Ти не си ли имала бивши? Естествено, че не се касае за чувства, когато предпочитаме да ги избегнем. Аз избягвам и други хора, ако случайно ги срещна и просто не са ми приятни, без да са ми бивши.

# 14
 • Мнения: 22 481
Уважавам мнението на всяка от вас, но ако си продължил напред и всичко е приключило не би ли следвало да си безразличен, а не да се криеш/бягаш и тн?
Представи си, че от тая бивша му е останало нещо много неприятно. Толкова, че няма никакво желание да я вижда. Безразличен, колко да е безразличен? Преживял е нещо и такава му е реакцията. Надявам се, не  си въобразяваш, че още е влюбен в нея, та затова избягва срещи с нея.

Общи условия

Активация на акаунт