Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Странна реакция

 • 7 103
 • 86
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 4 528
Абе и да залягам между рафтовете все едно ме целят с гранати не ми се вижда нормално... Честно казано, не мисля, че проблемът е в авторката...

# 31
 • Мнения: 16 618
Ако трябва, пазарувам в друг квартал или в друга част на квартала.
Теб пък каква дъска ти се разхлопа? Верно ли ще идеш през 3 квартала да пазаруваш, само за да не се засечеш с някой си?
Това не, ама съм минавала на другата страна на тротоара.

# 32
 • Мнения: 2 773
Абе и да залягам между рафтовете все едно ме целят с гранати не ми се вижда нормално...
Именно. Криели се били, ама все пак напазарували - как?

Ако трябва, пазарувам в друг квартал или в друга част на квартала.
Теб пък каква дъска ти се разхлопа? Верно ли ще идеш през 3 квартала да пазаруваш, само за да не се засечеш с някой си?
Да, защо не? Живея в едната част на ОК, бившият в другата - въпреки че минавам покрай неговия блок, не ходя в магазинчетата, от които той знам, че пазарува. Не съм се качила на метрото да ида в Кауфланд Хаджи Димитър...

# 33
 • Мнения: 1 133
Има жени, които не желаят мъжете им да поздравяват бившите си. На бившия ми неговата му е забранила да ме поздравява, въпреки че не сме се разделили с лошо, ЗАЩОТО ТАКА 🤣 Та когато е с нея, се прави, че не ме вижда, тя ме гледа зло, а когато е сам ме поздравява 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Аз по принцип също не бих държала мъжът ми да поздравява бившите си, но и нямам проблем да го прави. С едната се поздвавяват, с другата се подминават и тя ме гледа като отровена. Много зависи от раздялата. Аз също имам бивши, с които се правим на непознати.

# 34
 • Варна
 • Мнения: 2 578
Бе то и аз целенасочено не влизам никога в един коктерен Кауфланд понеделник вечер след 18 ч, понеже знам, че бившия ходи с родителите си след работата им, за да хванат промоциите от брошурата в първия възможен за тях момент. Но си налагам това ограничение без да ми нарушава комфорта по никакъв начин - имам още 3 магазина, които са ми еднакво удобни за пазарене, а и работата ми позволява да пазарувам през всякакви часове и дни от седмицата, та не държа на понеделник вечер хич.

И спри да си мислиш простотии, че щом се е скрил твоя, значи може да не са приключили нещата. Просто не му се е занимавало да поздравява човек, който не му е никакъв вече.

# 35
 • Мнения: 1 294
Да, поне с един от бившите, ако мога на км ще мина. Само с един съм запазила добри отношения, впрочем.

# 36
 • DE
 • Мнения: 305
Нормална реакция ако връзката е приключила кофти. И смятам така въпреки че съм от хората, които още си пият бирата от време на време с бивши гаджета.

"Нарушава моето спокойствие и пазаруване" Laughing гледай по-леко на нещата, ако такива глупости толкоз ти нарушават дзена, то горкото ти гадже.

# 37
 • Мнения: 94
Той е съвсем безразлично може да прескочи до леглото и безразлично дори да не се поздравят,  докато се случват разни..., които няма да ти се нравят  😉 А защо въобще се занимавате да следите всяка стъпка на хората .... досадно е

# 38
 • София
 • Мнения: 20 956
Изумена съм колко човека смятат, че това е нормална реакция. Сори, но ако съм с нова половинка и влюбена, с кеф ще дефилирам пред бившия. На мястото на авторката бих си помислила, че гаджето ми ме крие поради някаква, не особено ласкателна, причина.

# 39
 • Мнения: 22 487
Той е с нея от две години, какво да я крие. Предполагам известно е.

# 40
 • Мнения: 714
С първия ми бивш като се видим се спираме да говорим, но със следващия, с който имахме 6 годишна връзка, се опитах веднъж да го поздравя, като ме подмина сложих точка. Имам бивши, които хич няма да ми е приятно да видя и ако мога ще ги избегна, но ако се засечем ще ги поздравя. Абе, гадно е да си делил легло с някой и изведнъж да се правите на непознати. ММ има 2-3 бивши и ги поздравява, независимо как са се разделили. Това още в началото ми направи много добро впечатление и лоша дума не е казал за тях. В крайна сметка никога не знаеш с кой как ще се разделиш, но е много хубаво да запазите поне едни културни отношения.

# 41
 • Мнения: 21 641
Да не говориш лошо за бившите и да запазиш културни отношения съвсем не премахва желанието да не се виждате, ако е възможно. Тоест на първо четене се опитваш да не се засичате, а чак на второ да се държите културно, ако първото се провали. Това важи не само за бивши, има много хора, с които предпочитам да не се срещам, просто защото няма какво да си кажем. Или си знам, че ако се засечем само ще лицемерничим и ще се преструваме, или ще ме натоварят психически. Защо да си го причинявам, ако мога да го избегна?

# 42
 • Мнения: 5 838
Ето затова кой/коя ти е бивш/а трябва да остане информация за лична употреба.
Можеш ли да приемеш идеята, че тя може да е била голямата му любов? От това ще пострада ли егото ти? А не би трябвало. След като той не иска да я вижда и среща, значи път назад няма. За теб тя не е заплаха. Уважи чувствата му, прояви разбиране, ако го обичаш. Чак пък комфорта да ти се е нарушил?! Че е искал да излезете през друг вход? Виж, ако беше поискал през въздухопровода, тогава да, щеше да си права.

# 43
 • Мнения: 1 632
Може още да я обича, да подтиска чувствата си и да не иска да разпалва любовта си очи в очи Smiling Imp

# 44
 • Мнения: 12 821
Да бе. Още я обича.
Обикновено хората се срамуват от бившите си и ужасните избори, които са наравили.

Общи условия

Активация на акаунт