Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, с какво нанасяте ССкрема на Лумене?
Имам доста четки,но нямам хубав Бюти Блендер.Препоръчайте някой.
Вземи си оригиналния, аз си купих преди време на Real Tehniques (беше на намаление в Лили) и на първото пране се скапа.

# 316
Моят на Ебелин не е мръднал , а се гримирам доста.Купих го по препоръка от форума, особено на една дама, която знае мноого за грима.

# 317
  • Deutschland
Днес ми похвалиха новите серуми с филър на Рефан и отнесох един. 6 лева и нещо беше. Моят е с изглаждащо и тонизиращо действие, има и други видове

# 318
  • София

Много ми е любим! Първия такъв, който си взех го подарих на майка ми, понеже и тя супер много го хареса!

# 319
Направо съм потресена.. В няколко магазина влизам и маслата на Икаров са със 100 % надценка.. в сравнение от преди 5-6-7-10 години... Тия за какви се взимат ?! По-малки милилитри, нови опаковки , модерни имена и кво.. вътре е същата боза.. А цените в облаците.. Не че исках да си купя икаров , но ги видях в няколко магазина на какви пари са , помня , че ги ползвах като ученичка / студентка и бях доволна, особено от маслото за коса..
В лили, уж при покупка на продукт на олд спайс , се тегли скреч карта и може веднага да се спечели някакъв подарък, несесер или бутилка , вижте ги в брошурата. Взимам за мъжа дезодорант и отивам към касата и си искам карта разбира се, ами няма, не са заредили карти, следователно и подаръци няма за спечелилите. Дали ще има, не се знае.. както и да е, купих го, щото исках.

# 320
Е..то и хляба преди 10 години беше 0,60ст., пък сега е 1,20. Както почти всичко Simple Smile

# 321
  • Deutschland
Поръчах на детето и мъжа ми Биотен Хиалурон, носят ми Хиалурон голд нощен крем. Кожата ми в момента е ужасно суха, не ми се дават пари за нещо скъпо, което ще мацна два пъти и ще залежи в шкафа. Заслужава ли си този Голд?

# 322
Поръчах на детето и мъжа ми Биотен Хиалурон, носят ми Хиалурон голд нощен крем. Кожата ми в момента е ужасно суха, не ми се дават пари за нещо скъпо, което ще мацна два пъти и ще залежи в шкафа. Заслужава ли си този Голд?

Даа!
За мен това е най-добрата серия на Биотен.
Изразходила съм 2 нощни крема, серум и околоочен до край (което рядко правя).

# 323
Шампоаните на ДМ лангхаармедхеннещоси хубави ли са? Конкретно този за руса коса, който тонира ме интересува, но и другите ми се сториха приятни, а не си спомням да съм срещала мнения за тях?

# 324
На Рефан и серуми и кремове харесвам много
Глас и от мен за Ебелин гъбката,много е добра

# 325
Момичета, виждам, че споменавате често СС крема на Лумене, сега е и на намаление в Лили, но да попитам предлагат ли се други цветове освен Light, Medium, Tan? Да не говоря, че от Light в нашето Лили само тестерът беше останал. Medium  е розовеещ, а за Tan не всеки може да се класира. Гледам на снимки в интернет, че има един перфектен нюанс Fair, но такъв тестер не видях в магазина.

# 326
Fair имат само в онлайн магазина им. Няма голяма логика, но …

# 327
Когато на мен снаха ми ми купи от СС крема, ми се обади да ме пита дали fair или medium, така че и в магазините има fair, просто вероятно е най-купуваният цвят и трудно се намира.

# 328
  • Ланкър, планините Овнерог
Fair онзи ден имаше в магазина до метростанция Вардар. Засилих се да го взимам и се отказах.

# 329
  • София
СС крема на Люмене, цвят Fair е наличен в  Parfum.bg, но цената е 32 кв. + доставка.
Утре ще проверя в близкото Лили до местоработата ми дали го предлагат и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт