Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 590
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
😂😂🤣 Хахахах…егати забавните продукти сте виждали.
Чудят се вече каква изгъзица да измислят че да се отличават, нямам друго обяснение. За хайвера от охлюви не помня какъв продукт беше, някакъв крем май че беше тубичка, ама ми попада в ръцете на работа и умирам от смях че чак не мога да му сложа цената Grinning Викам шефа и го питам Абе, шефе, охлювите хвърлят ли хайвер според тебе??
Погледът беше безценен, много ясно че не били хвърляли, къде да го хвърлят и изобщо, какво ми има пък на мене??
Ам, шефе, някакъв фалшив крем си поръчал тогава! И пак аха да падна от стола от хилеж докато му тикам тубата в ръцете да види какво пише на нея Grinning

То не са сълзи от охлюви, не са плюнки от лястовица, намсикаква трева набрана от девица при ретрогарден меркурий... всеки гледа да е интересен, че иначе не се забелязва измежду всичките други.

# 211
  • София
Аз такъв с плюнка съм ползвала преди години. 😁🥴

# 212
Момичета, онзи ден видях в новата брошура на Лили, че СС крема на Лумене ще бъде на промоция.
Днес гледах брошурата и аз, но нищо подобно не видях 🤔

# 213
Аз тези дни намерих червило, чиято снимка бях изтеглила отдавна от предна тема - BELL на GR. Само да кажа, че е перфектното червило за мен. Та, благодаря на съфорумката, която бе споделила за него ( съжалявам, но не я помня Sad )

# 214
  • София
Аз тези дни намерих червило, чиято снимка бях изтеглила отдавна от предна тема - BELL на GR. Само да кажа, че е перфектното червило за мен. Та, благодаря на съфорумката, която бе споделила за него ( съжалявам, но не я помня Sad )
И аз не помня съфорумката, която ми препоръча РЕВЮЕЛ
Вчера се рових в публикациите ми, но не я намерих, та ако се познае..... БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 215
С екстракт от лястовиче гнездо и с опаковка с картинка на прасе.

# 216
Станислава, трябва да съм била аз. Grinning Те из темите си ме знаят момичетата, че съм голяма фенка ревюелска. Grinning Много се радвам, че си останала доволна от препоръката. Пп Никога не бих си позволила да препоръчам нещо, което не съм ползвала и нещо от което не съм останала доволна. Препоръчвам само лично изпробвани продукти, които на мен са ми се отразили добре.
Пп Напоследък обаче нищо не купувам и не търся, запасите ми залежават, а аз нямам желание да се мацотя.

# 217
  • София
Станислава, трябва да съм била аз. Grinning Те из темите си ме знаят момичетата, че съм голяма фенка ревюелска. Grinning Много се радвам, че си останала доволна от препоръката. Пп Никога не бих си позволила да препоръчам нещо, което не съм ползвала и нещо от което не съм останала доволна. Препоръчвам само лично изпробвани продукти, които на мен са ми се отразили добре.
Пп Напоследък обаче нищо не купувам и не търся, запасите ми залежават, а аз нямам желание да се мацотя.
Звучи ми все едно съм намерила игла в купа сено!
Това беше преди около 2г горе долу
Писах че имам еди каква си кожа и се чудя какъв крем да си взема и получих веднага съвет за него и че нищо не ми пречи да го пробвам
Използвах зелената серия с кучетата лед и след това мисля че пак въпросната дама (в случая ти) каза че розовата серия е за лятото/пролетта

# 218
  • София
Момичета, онзи ден видях в новата брошура на Лили, че СС крема на Лумене ще бъде на промоция.

Къде гледахте брошурата? Още не е заредена в магазините. Днес питах продавачка в Лили за крема. Както и очаквах - нищо не знаеше.

# 219

Къде гледахте брошурата? Още не е заредена в магазините. Днес питах продавачка в Лили за крема. Както и очаквах - нищо не знаеше.
В Интернет 🙃

# 220
СС крема ще е намален с 20%. От 27 лева ако не се лъжа на 22. Имаше сега в Лили етикетче зад редовната цена. Утре предполагам ще ги сменят само. Явно ги редят от предния ден.
Каталог и аз ускам да разгледам по-рано.
В кой сайт ги гледате?

# 221
  • София

Може ли снимка на червилото?

# 222

За това червило говоря.

# 223
Това червило не е на Golden Rose, това е полска козметична марка.

# 224
  • София

За това червило говоря.

Благодаря за снимката! Червилата Bell преди доста години бяха страхотен хит. Simple Smile  Не знаех че още съществува тази марка.  Имам добър спомен за
 тях.
Къде се предлагат? В makeup. bg мисля че ги видях

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 22:03 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт