Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 646
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Аз попитах продавачката естествено дали до края на промоцията ще заредят цветове, все пак няма никакъв светъл, само мидиъм и тан - каза ми, че нищо не се знае, защото е търсен продукт, може би нямало наличност в склада им.

# 331
  • София
Продавачите винаги така отговарят - нищо не се знае, да проверяваме.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 13:55 от Amiamo

# 332
  • Deutschland
За първи път в моя живот влязох в Лили и си взех и аз Миша. Много се надявам цвета да ми пасне.Имаше Лумене, ноооо с ревящи деца хич не ми се търсеше цвят. Взех и крем за коса Тресеме, щото в Дойчланд няма или поне незнам къде би могло да има.

# 333
Фрау, без отмиване ли е кремът за коса?

# 334
  • Deutschland
Азалия, без отмиване е

# 335
Този крем на мен ту ми орави косата уау, ту ужасна.Явно има значение какво съм сложила под него, както и колко, дали съм стилизирала
после.

# 336
Фрау и аз в същия филм бях онзи ден при все че тъкмо щях да пробвам тестерите на лумене обаче детето не спря мрънкането и се отказах ...

# 337
Фрау, ако ти хареса Мишата - в събота бях в ТК Макс и имаха всички цветове без 27 ( той на мен ми е и тъмен де).

# 338
Мерси! Аз направо вече ги колекционирам тия без отмиване! 😆 Открих обаче едно на Alfaparf, което не мирише добре, рядко е като мляко, не е като крем, обаче с моята супер суха къдрава коса, прави чудеса! За сега ползвам него, но може да пробвам и това Tresemmé по-нататък.

# 339
  • Deutschland
Фрау, ако ти хареса Мишата - в събота бях в ТК Макс и имаха всички цветове без 27 ( той на мен ми е и тъмен де).

В неделя се прибирам в Де. Аз ходя в ткмакс в РНЦ във Фирнхайм. Там почти винаги всичко хубаво се изкупува моментално

# 340
В Lu и Ma имаше, че и по няколко бройки, имаха добро зареждане.

# 341
  • Варна

Имам го. Бях го спечелила барабар с шампоан и балсам от една игра.
Този крем никаква работа не върши при мен.. С чуплива коса съм.

# 342
Този крем е за обем.Прави косата плътна, все едно има стилизант на нея.Не знам за друго има ли ефект(терпевтично).

# 343
Отдавна се каня да препоръчам този балсам за устни. Обичам балсами с цветове, цвета е наситен като червило.

# 344
дрогерийни консумативи
някои повтарям, други купувам за първи път

Общи условия

Активация на акаунт