Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Light of Zartha
А черният (орхидеята) знае ли се на кой парфюм е имитация?

# 391
  • София
А черният (орхидеята) знае ли се на кой парфюм е имитация?

Маями Глоу на Джей Ло.

# 392
Цвят от лотос(последният горе дясно) ,Византия и Орхидеята имам,но първият най-многи ми харесва.Доста е траен ,даже учудващо много .Цвят от лотос знае ли някой какво имитира?

# 393
Аз съм ползвала цвят от лотос под формата на душ гел ,крем за тяло ,а и такова пръскало имах,но не ми хареса.Прекалено силна,натрапчива и задушлива ми идваше миризмата и сумати време се подмяташе.Пробрах го и за ароматизатор за стая,но и така не го издържах,а като крем за тяло и душ гел са ми любими.Ще взема да им обърна пак внимание ,че много ги хвалите да видя дали някой и друг аромат ще ми допадне.
Китайската орхидея и нея я имах пак крем за тяло,но също не ми хареса много аромата и не се задържа толкова колкото лотоса.

# 394
  • София
Лотосът е Intimately Yours на Дейвид Бекъм.
Продуктите на Тесори ми харесват като цяло, но спрейовете им са прекалено агресивни и химични. Имала съм, но ги ползвам буквално с по 1-2 пръскания като дезодорант, комбинирайки ги с оригиналните парфюми, на които наподобяват. Да се ползват като парфюм са прекалено натрапчиви.

# 395
Джасте,
Къде във Варна има Тресори?
Че не ми се обикалят подред всички лилита и дм.

# 396
Let.it.be, във Варна намирам по някое и друго бутилче в Елитис и ДМ, но няма разнообразие. Моите Тесори ги купувам от ТТ Маркет - Русе. Тоя магазин е голяма съкровищница на много прилични цени. Жалко, че тук нямат филиал. Отдавна не съм посещавала магазина на Марешки - Рефреш, че там има паралелен внос и е възможно да имат и Тесорита в по голям асортимент, но там конкретно не съм търсила марката и не знам дали изобщо я предлагат.

# 397
  • Стара Загора
Продукти от новата серия на Тесори видях в Лили, но не знам дали имат и тоалетната вода (в сайта им я има).

# 398
На Tesori омекотителите как се представят, имате ли отзиви? Persian Dream мисля, че би ми харесал като душ гел или омекотител Simple Smile В Remedium е заредена, забравих да спомена.
Тоалетните им води са безкрайно трайни върху мен, ако някой държи на този критерий, може да заложи на тях.

# 399
  • София
За обичащите наситен и траен аромат на омекотител Тесори са много добри.
Аз лично не харесвам силен аромат на омекотител и ги избягвам (ползвам само неароматизирани омекотители за бебета).

# 400
Аз тъкмо довърших един омекотител тесори кафеникав с египетски картинки отпред ..не мога да кажа че е нещо Уау но аромата пък е по различен от обичайните цветни изпълнения

# 401
На Tesori омекотителите как се представят, имате ли отзиви?
Ами... никак. Имах този https://kralicachistnica.com/omekotiteli/tesori-doriente-fior-di … otitel-koncentrat надявах се на траен аромат като парфюмите им, но не. Като омекотяване също нищо съществено.
А, ето и likeawind тъкмо е писала за него същото. Този е по-скоро с гръцки картинки или римски 😆 та не знам за един и същи ли говорим, ама аз съм показала кой съм ползвала.

# 402
На Tesori омекотителите как се представят, имате ли отзиви? Persian Dream мисля, че би ми харесал като душ гел или омекотител Simple Smile В Remedium е заредена, забравих да спомена.
Тоалетните им води са безкрайно трайни върху мен, ако някой държи на този критерий, може да заложи на тях.
Аз съм фенка на тоалетните води Тесори - любимият ми е Бизантиум, затова реших да пробвам и същия омекотител.

Не е 1 към 1 като аромат, но е много хубав, и супер траен, остава с дни по дрехите.Вече изразходих 1 бутилка.

# 403
Май само аз не съм фен на Тезори, пробвах 2 душ гела, но ми идват доста мъжествени като аромат. Тоалетните води и тях само ги душа и ми напомнят на ретро бръснарница. Grinning Та за омекотители хич не смея да рискувам, ще ми миришат дрехите на мъж и ще има скандал Grinning

# 404
Достатъчно хубаво ухаещи други има. Тези идват и скъпи май с тази малка бутилка. Не помня цената, но за качеството не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт