Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Въобще не съм доволна от тези продукти

Не виждам нищо, което обещава. Нищо. Смрад на спирт, който е и на първо място. Дори текстура не усещам. Лесно се нанася, не мазнее, но до тук.

Под душа косата е чудесна с маската, толкова гладка при отмиване, после се реши нормално. Но след съхнене на косата не виждам никаква полза, нито гладкост, блясък, мекота и по лесно - разресване. Аромата не се задържа, дори е много лек на самия продукт в кутията. Все едно маска не съм слагала. Имам нежна коса, права. И иска допълнително хидратация след тази маска.

# 436
@mountain_crystal, имам същото мнение за продукта на Pantene. До момента не бях случвала на техен лош продукт, но този в действителност беше зле.

# 437
  • Deutschland
И аз не съм доволна от тези Пантен. Имах този за силна коса, ами след всяко пръскане косата ми падаше зверски.

# 438
Имам нещо такова на Пантен, дали не е същото. Ми то само мокри, нищо не прави. 🙄 Сега ще го видя какво е точно.

# 439
Ще е поредния продукт седящ безполезно в шкафа. Омръзна ми да подарявам продукти, или да ги изхвърлям. Трябва да се примиря, че обем няма да получа от пръскало..

Маската ще си ползвам, дано свърши бързо някак си, като след нея ще слагам други продукти без отниване, а никак не обичам да трупам нещо след нещо на и без това тънката си мека и лека коса...🙄

# 440
Ето го моят Пантен и той не става за нищо

# 441
Да, те май са еднотипни някакви.
Няма да го ползвам. Нищо не виждам след него.

# 442
Ще е поредния продукт седящ безполезно в шкафа. Омръзна ми да подарявам продукти, или да ги изхвърлям. Трябва да се примиря, че обем няма да получа от пръскало..

Маската ще си ползвам, дано свърши бързо някак си, като след нея ще слагам други продукти без отниване, а никак не обичам да трупам нещо след нещо на и без това тънката си мека и лека коса...🙄
По-назад едно от момичетата сподели за спрей на Lakme, който и придава чудесен обем.

# 443
Спомням си, че се показва. Четох тогава за него, че се ползва при сушене с четка и сушоар. А аз не умея. Купувала съм различни четки, пробвала съм стотици пъти, клипове съм гледала и не става. Не искам да си причинявам на косата този съдизъм никога повече.. Та в тази мисъл надали би бил добър за мен този спрей. Аз суша само със сушоар и разресвам с пръсти през това време. После реша с обикновен гребен и готово.

# 444
  • София
А фризьор като те изсуши с четка и сешоар имаш ли обем?
Ако да, може да пробваш въртяща четка, и аз съм с две леви ръце, но с нея постигам почти сходни с в салона резултати.

# 445
Не бих казала, че имам обем, а по скоро подреденост на косата и посока на косъма.
Бях си купувала преди време една преса на ровента, специална за обем на косата от корена. Дори и с нея нищо не стана.. Търся минимално травмиране на косата си. Сега си ползвам вафли и си ми е добре в деня след къпане, после спада. Но понякога се показва някоя вафла, особено ако се вържа или сложа фиба. По принцип не ми пука. Явно това работи при мен 🙆‍♀️

# 446
Ако пък искаш можеш да опиташ пудра за обем на Balea или Taft, като първата е 50% по-евтина от Taft, а пък е същата като качество.
Скрит текст:

# 447
И това съм опитала също. Седи ми една на тафт у дома от година вече. Не е моето нещо..
Като цяло не търся продукти за обем целенасочено, от любопитство се излъжа да взема нещо от магазина, но скоро и това ще коригирам. Просто не стават за моите нужди, желания..

# 448
Ако пък искаш можеш да опиташ пудра за обем на Balea или Taft, като първата е 50% по-евтина от Taft, а пък е същата като качество.
Скрит текст:

Пудрата на Балеа изчезна нещо, от много време не я виждам в ДМ. Има си място на рафта все още, което е странно защото сигурно поне от 2 месеца там няма никой. Ама пак ми дава надежда че все още им е в асортимента поне и все някога ще я заредят пак... Добре че карам по сума време с една, дано да дочакам.
За тази на Тафт предимно лоши отзиви съм срещала, дано не опра до нея накрая.

# 449
Скрит текст:

Пудрата на Балеа изчезна нещо, от много време не я виждам в ДМ. Има си място на рафта все още, което е странно защото сигурно поне от 2 месеца там няма никой. Ама пак ми дава надежда че все още им е в асортимента поне и все някога ще я заредят пак... Добре че карам по сума време с една, дано да дочакам.
За тази на Тафт предимно лоши отзиви съм срещала, дано не опра до нея накрая.
В Гугъл ми излиза и розова опаковка от пудрата на Балеа, но не съм я срещала. А тази с кактуса май е лимитирана серия.

Общи условия

Активация на акаунт