Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 4

• 27 425
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте момичета💕 Пиша в тази тема за първи път.
Имам едно дете на 2г нормално заченато от раз.От 4 месеца правим опити за второ бебе,за жалост-неуспешни.
ММ пусна СГ и излезна с морфология 3%, като другите показатели са в норма. При мен всичко изглежда наред, имам овулации проследени чрез фоликулометрия,половите хормони са наред…
Утре имам час за д-р Петрова, надявам се да ми обърне внимание и да предприемем следващи стъпки. В друга репродуктивна клиника в града казаха ме може да има спонтанна бременност, но не искаме да чакаме и да рискуваме.
Какво ви е мнението за доктор Петрова?
Разбрах че е привърженик на естествените опити и се притеснявам че ще ни отказа процедура по Инвитро.
Здравейте, ние с моя партньор бяхме в същата като вашата ситуация. Не помня дори дали бяха 3% или по малко читавите сперматозоиди.
При Петрова за първи преглед ми каза следното, мъж ти отива на преглед при нашия специалист, теб почваме да следим. Не съм привърженик на Инвитро на всяка цена (то и аз не бях и исках да опитаме сами, защото думата Инвитро ме плашеше дори). Пробвахме лечение на мъжкия фактор, но нямаше промяна и след 6 месеца горе долу преминахме към инвитро. Всичко стана много бързо. Предвид лошата морфология оплодиха се 7 яйцеклетки, 6 бяха много добри, върнахме 1 и 5 имам замразени. Всичко беше от първия път. Процедурата мина през фонда за инвитро и аз заплатих само някъде към 2000 лева.
Успех ви желая!

# 226
Наистина 4 месеца е нищо. Направете преглед и лечение на мъжът ви и опитвайте естествено. Ин витрото е в краен случай. Не е безобидно. Доста поражения може да ви нанесе.

# 227
  • Пловдив
Хора, дайте отзиви за доктор Танев от NewLife. Сега съм се доверила на него.

# 228
Здравейте има ли успели при доктор Матеева , никакви отзиви не намирам за нея.

# 229
  • Пловдив
Здравейте има ли успели при доктор Матеева , никакви отзиви не намирам за нея.
Страхотен лекар!
Каквото и да напиша за нея ще е малко!
Ние сме с 1% читави сперматозоиди, още от първия път имахме успех с инвитрото. Тя проследи цялата ми бременност, чак до края.
Само прекрасни неща мога да напиша за д-р Матеева - съвестен лекар, опитен, много мил, деликатен, работата за нея е на първо място.

# 230
  • Пловдив
И другаде до писах, но понеже е по темата, от тази клиника 3-ма лекари на ехограф не видяха, че имам полип на матката.
А от грубото отвратително държание на Добринка Петрова съм отвратена.

# 231
И другаде до писах, но понеже е по темата, от тази клиника 3-ма лекари на ехограф не видяха, че имам полип на матката.
А от грубото отвратително държание на Добринка Петрова съм отвратена.

Не защитавам никой от тях,но доста лекари включително и реномирани в софийски клиники пропускат да видят полипи. Не са им хубави ехографите или не гледат когато трябва ли не знам ,но това малко лекари го виждат.

# 232
Моля някой който е при Др.Минчев ,да даде мнение ,има ли успех с Ин витро при него.Благодаря ви.

# 233
Моля някой който е при Др.Минчев ,да даде мнение ,има ли успех с Ин витро при него.Благодаря ви.
Аз съм при него. С успешен втори трансфер. Малко е особен и не говори много. Мисли си,че знаеш нещата,но за мен е топ. Аз съм бременна в 22г.с. и той си ми следи бременността и ще ме изражда. Бонус е че работи и в Пълмед:)

Общи условия

Активация на акаунт