Домакини 77/ На младо вино и сладка раздумка

• 50 002
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Германия
................ За вечеря ще пицим.....няма да посочвам кой е виновникът.
Аз не се сещам Smiling Imp

Ето да ви покажа българска закуска в сърцето на Германия Grinning
Само айряна не съм снимала, но вие си го представете.
Скрит текст:

# 151
Eкстра са мекиците.

# 152
  • София
Аууу, благодаря за невъглехидратната почврпка!
Правихме лютеница. 35 бурканчета. Доволна!

Добре дошла на новата домакиня и от мен!

# 153
  • София/Севлиево
Новата домакиня се скри.Ама май я стреснахте.И нея,и още няколко преди нея.Аз доста по-лежерно се промъкнах тук преди малко повече от година Simple Smile
Аз ще си взема виртуални мекички от на БаЯ,щото заради ГД истинските са ми забранени...

# 154
Вале, ела, че от вчера ме гложди нещо, дето не съм разбрала както трябва, а много искам. Става въпрос за снимките във ФБ. Една мацка е гепила нещо(изглежда ми много вкусно) с вилица и позирате, ама какво е точно- ще се изям, но не мога да го разгадая.

# 155
  • София
Ха, ха, Мария, ма тва е обикновена питчица, бяла, отгоре намазана с жълтък и поръсена с подправки.
Аз ги правих и много ги харесаха. Но не е нещо особено.
Май просто си гладна.

Аа, новата домакиня да не се стряска, ние сме толкова добрички тук.

Я да, се похваля и тук,  може и да досада на тези с ФБ, ма ми е много гордо.
Мими участва в конкурс за статия по определена тема, организиран от Scoolmedia.
Материалът и, върху който доста се потруди, за да намери, преведе и систематизира информацията, беше харесан и публикуван , а Мими беше поканена да се присъедини към екипа на сайта. Той се състои от младежи, които се интересуват от журналистика и имат желание да пишат.
Абстрахирайте се от това, че е за ваксините, знам, че не всеки мисли като нея.
Фръц.

# 156
Вале, ами вилицата ме заблуди. Кой яде питчици набучени на вилици? В първия момент помислих, че това е избелена праскова.

Прочетох за адашката. Има адмирации от мен. Да продължава така да ви радва и да се гордеете с нея.

# 157
  • в сърцата на децата <3
Пола и възраста на мъжете/особенно броя/ и децата не е задължителен
Това звучи доста... Модерно 🤣🤣🤣🤣🤣

Валюци, честито на Мимка! Темата няма значение, важното е да ѝ харесва и писането да ѝ доставя удоволствие.

Уплашиха се новите и се покриха, що така 🤔

# 158

Добро утро! Да сложа кафето, че никакви ви няма.
Ние потегляме днес за няколко дни на чист въздух. Стискайте ми палци бебо да не "носи" хотела и околностите с гласеца си.
Вале, браво на Мими! И аз се чудих дълго какво размахвате на тази вилица.
Баба Яка, чудни мекички! И аз си вземам.

За останалите неспоменати - Flowers Hibiscus

# 159
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафето, имам нужда.
Вале, браво на Мими! Фръцкай се колкото искаш, имаш право
Бяхме в Габрово, Боженци, Дряново и Трявна почивните дни. Много има какво да се види там, доволни сме от разходката. И се влюбихме в стила на къщите в региона. И другите архитектурни резервати сме обиколили, начина по който изглежда дървото в тези къщи, най-много ни хареса.
Трябва да преинсталирам на шефа лаптопа преди да са започнали у-ще, че се мотая от пролетта. Това ми е задачата за днес, да го занеса.
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 160
Благодаря за кафето. Днес купих продукти за айвар. Ще почна подготовката, но май утре ще го довърша.

# 161
  • София
И аз съм тук, приятна почивка!
Да е кротък бебо.

Мария, никога не съм правила айвар. Може ли да споделиш рецепта?
На мен ми остава чушки с доматен сос и миш маш малко да затворя.
Наесен царска туршия с мед.
Айде да ви дам нещичко за обяд:

Благодаря за хубавите думи за Мими!

# 162
Вале, в друга тема похвалиха тази рецепта. Аз ще правя половин доза.
https://domashnivkusotii.com/2017/08/blog-post_13-17.html

# 163

Валенцето  много красиво опаковани лютенички Simple Smile
Аз май само лютеница няма да правя. Миш маш направих в събота една доза и тази ще повторя. Обаче чушките ми не знам дали в това объркано време ще узреят всичките, някои още цъфтят...
Да ви кажа как се подредих вчера. Ставам ранно, направих закуска и реших да изхвърля боклука, обаче без ключове слязох надолу. В момента в който хлопнах входната врата се усетих какви ги свърших в 6:20 само по блуза и тънки панталони на вятъра. Нямам и телефон... В 6:50 успешно се прибрах
 намръзнала, бабата от горния етаж дойде да смени младите да гледа детето. Съответно докато се стопля и приготвя се замотах и позакъснях с тръгване  за работа.

# 164
Веднага отмъквам от почерпката, Джейми.
Миналата година наравих няколо буркана бърза лютеница. ММ опреде, че на вкус е като бебешко пюренце.

Общи условия

Активация на акаунт