Взимам си от кафенцето веднага. 😉
Мария, благодаря за рецептата!
Аз правя гръцка салата, която има някакво подобие на айвар, но ми се струва доста по богата. Много я обичаме.
Джейми, ще правя миш маш в събота. Моля, сподели и твоята рецепта!
Вчера правих сладко от сливи. Изложих се тотално! Сладкото стана, супер, идеално. Но накрая, слязох до мазето да извадя буркани, по забавих се, забравих го и то за лепна. Сега мирише на загоряло.... Сложих му ванилия. Е, яде се, нооо..... А тенджера та не искам да ви казвам на какво прилича. Пробвах с препарати, с оцет и сода, ефект няма.
Ако знаете някой трик или препарат, ще е идеално.
Тая сутрин писах мейл до учителката на Бубка. С баща и след дълго умуване решихме, че ще е дистанционно. Поне засега. Не може. Това пътуване в претъпканото метро, никакви те мерки в училищата, фактът, че около нас, вече има случаи на повторно заразени познати.... Аз, да кажем съм страхлив, та основно разчитам на мъжа ми и неговото мнение. Категоричен е и той.
Тъжно е, това и е последна година в училище, писле идея нямам дали ще намерим подходящ център, поне по няколко часа да ходи сред хора...
Не искам да мисля хич за бъдещето. За днес само.
Ще направя малко, колкото да си уцеля чушките. Още една доза краставички трябва да сложа. Уцелих и люти чушлета на мъжа ми, та днес ще взема за 3-4 бурканчета. Това ще е и с повечето ще се занимавам другата седмица. Миш маш взимам от кауфланд. В апартаментски условия не си заслужава мърлянето да правя аз като е 2 и нещо буркана, а и няма къде да стерилизирам големи буркани. Много го обичам, но правя за мен и мъжа ми като гарнитура на нещо, като за шефа има друго, че не го яде.
При мен отново е невероятна жега 27-30гр..... Снощи стоях в градината до среднощ на хладно, че в къщата е ужасТ.
За Бубка сте взели правилно решение - не е необходим допълнителен стрес.
добре, че в градината е около 25гр.... Чакам си дъжда....
) за питки и баници. Ама тях пък рядко ги правя.
