Домакини 77/ На младо вино и сладка раздумка

• 50 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Лейди, взимам си от кафето+ гарнитурата.
Дръжките са тънки, но болтчето, което ги захваща е с широк шарнир. Сега очилата са с двете дръжки от очилата на леля ми- дебели и пластмасови. Пак стоят много добре.
Почерпете се с за здравето на брат ми.

# 136
Надуших почерпката и съм тук!
Жив и здрав да е брат ти, Мариат!

# 137
Мария много здраве, късмет и здрави нерви пожелавам на брат ти!

# 138
  • София
Макар че осми ден съм без въглехидрати, ще, се почерпя за здравето на брата на Мария.
Да е много щастлив!

Аз правя зимнина, имах и гости... Въобще веселба. 😁

# 139
Вале, що така без въглени?
Утре каква ще е режимната гарнитура към кафето?

# 140
Здравейте, приемате ли гости?

# 141
  • Германия
Мари, почерпих се, да е жив и здрав брат ти.
Карамелка, добре дошла, няма да се стряскаш, ама трЕбва да се представиш малко - деца, мъже, кучета, котки - брой, пол, възраст, абе всичко което се сещаш, че би те питала кварталната клюкарка Stuck Out Tongue Winking Eye

Тия дни само чета, нещо не ми се пише, ми то как да ми се пише като нямам нищо умно за казване Joy

# 142
Само да добавя - гости с празни ръце не е добре да идват.
Ядем и пием всичко дадено ни от сърце! Kissing Heart
Пола и възраста на мъжете/особенно броя/ и децата не е задължителен, но за кучета, котки, риби, папагали и т.н. задължително всичко се казва!
Добре си ни дошла!

# 143
  • Германия
Е Калинке, каква клюкарка ще съм ако не питам за броя на мъжете Joy JoyJoy
Но за почерпката си права.

# 144
Шшшшшт! Тихо, че ще я изплашим! Аз само я успивам, но после ще се развихрим с въпросите LaughingLaughingLaughing
Един вид - да не се излагаме пред гостите Laughing

# 145
  • Германия
Добро утро момичета, давайте кафетата, имам нужда от поне 3-4.
А така Калинке, ритни ме по кокалчето, че аз с моята прословута тактичност ще изгоня новото момиче от темата Joy
Вчера месих тесто и правих пица 5 сирена, щото нямаше повече от 5. Сега отивам да опържа мекици, да видят немците как се закусва. Те имат нещо подобно на нашите мекици, ама стоят някак си много сбити и сухи, не са като българските. Чакайте да ви пусна снимка на пицата, та да се смилите и да дадете кафетата насам

Скрит текст:

# 146
Хайде, от мен кафето с кето гарнитура от чай. Гарнитурата е за Валето, никой да не я бара. Аз ще замезя от пицата на Бабчето.

Честит празник, момичета!

# 147
Честит празник!
Кафе ще си взема mariat благодаря!
и .
И на Баба Яка ще опитам от пицата. Имам порция талиатели с коприва, едно пилешко бутче и двама младежи у домаза обяд ще им стигне, трябва да измисля вечеря.Познайте кой няма едно яйце у дома и днес нищо сладко няма да прави. Имам и две кила боб, но ще си го ям сама, та затова ще наготвя една порция д
останалия отива във фризера.

# 148
А, Джейми, ако много искаш може да направиш нещо сладко и без яйца. Извинението ти не е прието.
Аз направих малко зимнина днес. За вечеря ще пицим.....няма да посочвам кой е виновникът.

# 149
Отдалеч подуших и веднага идвам! И кафе си вземам/макар че почти не пия заради кърменето/, и пица/аз също ограничавам въглехидратите/.
Добре дошла на новата домакиня!
После ще пиша, че бебчо се сърди!

Общи условия

Активация на акаунт