Въпросната класна хич и не ми се коментира.... сякаш човек сам си избира кога има нужда от болница.....Дай Боже всичко да е наред!Амин!
Коледа и за нас е спокойно време - тихо, домашно, уютно...
Мако да кажеш на тм, че имам забележка и да вземе да монтира светлинки и сирена

Тортата е по-лесна и от тази с готови блатове - прави се каша /тъй като е без глутен не се надига и винаги се получава/. Изпичат се двата блата едновременно /малка торта е/. Като изстинат се мажат с течен шоколад

Стади стискам палци!
Смърфи и при мен вече в 18часа е тъмно. Сега ще ровя из нета за нашийник с лампички, че кафявия дребосък не го виждам из градината

Ангелче как си след гостито?
От мен лека нощ! Да си знаете - добро куче е измореното куче

Близо 2 часа бяга като изоглавен из градината, едва го прибрах, набързо хапна и се тръшна /естествено преди това си прибра играчките/ 

Всичко започна от правенето на руска салата вкъщи, защото много я обичам, после започнах да махам това което не харесвам, т.е. морковите и грахта, после от някъде се появи идеята за ябълката и много ми хареса този вариант, на края от мързел и най-вече спестяване на време замених картофите с макарони или кук кус, тук ябълката отпадна, защото не се връзва някак и слагам царевица, ако имам. Но много се харесва, до степен гости да си я търсят като идват, вече е задължителна при събирания у нас, независимо по повод или без