Отговори
# 180
червения обаче е и по малко единици Simple Smile мисля е е 5 а зеления 10 Simple Smile Зеления ги препоръчват просто повече че има ефект аз за това за него казах

# 181
Моят хемоглобин беше 110 преди един месец, а вече пиех билкова кръв + желязо от около месец преди това. Другата седмица съм на преглед да видим дали най - накрая се е покачил. Съгласна съм, че билковата кръв е доста неприятна на вкус....

# 182
Лолита, не се притеснявай, първо всеки лекар мери различно бебето в зависимост то как е застанало и как го хванат на видеозона. Бебка в 27-ма седмица беше 717 гр., даже ме пратиха на доплер да се види дали всичко е наред и дали се храни нормално. На третата ФМ беше 1140 в 30 г.с, а днес току-що се връщам от преглед и е наддала до 1730. Лекарката каза, че вече в 8мия месец наддават с по 100 гр. на ден, така че ще навакса и твоето бебче с напредването на бременността. То и аз съм дребна мама, 160 см и досега съм качила само 3 кг, стартирах 53 и преди няколко дни бях 56. Храни се балансирано, както са споменали момичетата по-горе, повече плодове и зеленчуци, млечни продукти, месо, риба и всичко ще е наред.
Честит празник, момичета! Да ни закриля Богородица и да гушнем здрави рожби скоро! ♥️

# 183
100 грама на ден в 8ми месец 🙄
Нещо не сте се разбрали.Това значи,че ако се роди на термин ще е повече от 7кг бебето.
В 9ти месец качват най-много,но пак не е по 100 грама на ден

# 184
вероятно не е разбрала Simple Smile по 100 грама на седмица но не точно 100 а между 100-200 гр на седмица според зависи. Понякога може да качи 100 понякога 200 нарича се скок в растежа

# 185
И на мен ми се видя много, но за 10 дена малката е качила близо половин килограм, или поне така са я мерили. Но тази лекарка винаги я изкарва повече, а другият ми доктор винаги изкарва Бебка по-малка. Четох още преди, че в 8 и 9 месец се качва по 2 кг от майката месечно. Може би лекарката днес това е имала предвид - не само бебе, ами и плацента, околоплодни води и тн.

# 186
То също има и различни формули за изчисление на теглото. Вчера и днес ми се падна да ходя на двете места в поредни дни и ще кажа след днешния преглед, каква е разликата.  
4ри дни напред или назад от нормата нищо не е. И момичетата в 7ми месец вече са по-малки от момчетата в общият случай.

# 187
Минавам само за споделя за чорапогащниците които си купих от едно квартални малко магазинче по 4лв бяха. Водят се размер макси за жени от 85 до 110кг. Продавачката ми ги препоръча. Аз влязох за чорапогащи за бременни, но тя ми каза че са и по 9лв. Нека да пробвам един такъв ако не ми допадне ще ми го смени безплатно с доплащане от моя страна за другия. Ейй така се радвам, че тази мила продавачка ми спести някой лев! С допълнително парче са отзад и изобщо нито стяга на корема нито нищо. Много съм доволна. Ако има мами който като мен искат да носят рокли сега есента препоръчвам да потърсите такива чорапогащници.

# 188
Дами утре съм на ФМ при доц. Румен Димитров във Фемина. Някоя от вас била ли е при него?
На първата ФМ бях при Димитрова,но този път при него.

# 189
Сега излизам от преглед и днес го измериха 1460г😀😀 а другата,преди седмица 1730 хахахаа сега на 14ти съм на ФМ и ще видим на коя да вярвам.. разликата е достаа 😀😀 така,че изобщо не се впечатлявайте кой знае колко

# 190
Сега излизам от преглед и днес го измериха 1460г😀😀 а другата,преди седмица 1730 хахахаа сега на 14ти съм на ФМ и ще видим на коя да вярвам.. разликата е достаа 😀😀 така,че изобщо не се впечатлявайте кой знае колко

Очевидно е,че всеки апарат мери различно. Аз днес бях на преглед,а утре на ФМ. Ще видим дали и при мен ще има разлика.
Зависи може би най-вече от апаратурата. На моя аг е по-стара.. даже доста

# 191
Дами утре съм на ФМ при доц. Румен Димитров във Фемина. Някоя от вас била ли е при него?
На първата ФМ бях при Димитрова,но този път при него.

Аз с първата бременност на втората фетална се озовах при него по грешка, бях записала уж при Карагьозова, но нещо бяха объркали и той ме взе. Не съм особено доволна, не говореше, прегледът мина за 10 минути и това беше.

# 192
  • Варна
Минавам само за споделя за чорапогащниците които си купих от едно квартални малко магазинче по 4лв бяха. Водят се размер макси за жени от 85 до 110кг. Продавачката ми ги препоръча. Аз влязох за чорапогащи за бременни, но тя ми каза че са и по 9лв. Нека да пробвам един такъв ако не ми допадне ще ми го смени безплатно с доплащане от моя страна за другия. Ейй така се радвам, че тази мила продавачка ми спести някой лев! С допълнително парче са отзад и изобщо нито стяга на корема нито нищо. Много съм доволна. Ако има мами който като мен искат да носят рокли сега есента препоръчвам да потърсите такива чорапогащници.
Аз по принцип нося само рокли. Поръчах си от хм чорапогащник, но не е пристигнал още. Какво са тия, може ли снимка на кутийката?

# 193
За теглото и измерването наистина всеки мери различно. Аз например в 18 г. с. бях при Сигридов и след 2, 3 дена при моята АГ. И двамата са с много добра апаратура. Е Сигридов измери бебчето по-голямо, а след 3 дена при моята беше по-малко... Тъй че винаги има плюс минус някакви грамове...
Ох аз напоследък съм много ревлива, незнам какво ми става, но е по-зле от първи триместър. Знам че предстоят хубави неща, а аз вместо да се радвам, само се напрягам с някакви глупости, които в нормална ситуация биха ме подразнили ама чак да ревна... Снощи почти не съм спала от да мисля тъпотии 😒 Чудя се дали е от хормоните или изпадам в някви депресии...

# 194

Общи условия

Активация на акаунт