Звездни компромати - Септември'21

• 236 219
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 135
Деси все ще си я спомням когато  стана трагедията с Милен стоеше разкрачена между двамата, щот мамата на Кристиян и е лична приятелка. Милен също.

# 136
Изобщо не мога да я позная, хич не си прилича от момичето в ,,София ден и нощ..
Да не би да е съвпадение на имената? И аз погледнах в Гугъл коя беше Калина Шопова от "София ден и нощ". Ами нищо общо нямат...
Скрит текст:

Деси все ще си я спомням когато  стана трагедията с Милен стоеше разкрачена между двамата, щот мамата на Кристиян и е лична приятелка. Милен също.

Във връзка с този случай, прочетох че убиеца е пуснат под домашен арест с гривна.
Дали е вярно?

# 137
Деси не е красавица, но е цветна и характерна. Спечели ме в Черешката с поведението си, а смятам и че е интелигентна.

# 138
Selena Gomez
Скрит текст:

# 139
Има видима разлика след подобренията Деси Тенекеджиева. Само е е изправен носа и не е променена до неузнаваемост. В случая промяната е положителна, въпреки че на мен и преди ми харесваше - интересна и разпознаваема.
Скрит текст:

# 140
Сано и Мила Роберт
Скрит текст:

# 141
Пенелопе Крус за първи път я видях остаряла, снимки отблизо
Скрит текст:

Гримът в случая я "издава". Ако не беше с толкова тъмно червило, щеше да изглежда по- младолика.

# 142
На Деси Тенекеджиева й трябва консултация с добър стилист. Ще ми е интересно да я видя с пастелен грим (едит: и друга прическа). Не всички се раждаме перфектни красавици, но е възможно да подчертаем хубавите си черти и да тушираме където трябва.

# 143
На Деси Тенекеджиева й трябва консултация с добър стилист. Ще ми е интересно да я видя с пастелен грим (едит: и друга прическа). Не всички се раждаме перфектни красавици, но е възможно да подчертаем хубавите си черти и да тушираме където трябва.
Хубава е Деси, напомня ми на древноегипетска принцеса. Малко тембърът ѝ е дразнещ, но пък всеки има по някой кусур.
Скрит текст:

В ролята на Людмила Живкова. На моменти е буквално едно към едно.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 17:43 от Sysly

# 144
Вярно, че много прилича на Людмила.

# 145
  • Пловдив
Не е баш петъчно, ама... Simple Smile Брат Пит...
Скрит текст:

Салма..
Скрит текст:

# 146
Относно Деси Тенекеджиева съм съгласна с всичко казано по- горе, че е разпознаваема, че има характерно излъчване, че има чар, също хубава фигура и т.н., но категорично не бих искала да съм на нейно място за нищо на света (преди операцията)
Скрит текст:

# 147
Добре е Деси с подобренията. Махната е гърбицата на носа, леко са повдигнати върха му и брадичката. Не го е отрязала обаче да се направи на прасе, като двете фолк каки.

# 148
  • София
На мен носът и преди операцията не ми пречи изобщо. Подозирам, ке има стеснени прегради и е била по-скоро медицинска. Не вярвам до сега да не е можела да си направи. Тя е 40 +.

# 149
Намирам всички несъвършенства на Деси за някак много...хармонични! Понякога грозното е красиво. Нейна запазена марка са грима и прическата.

Като видя Деси Тенекеджиева винаги се сещам за Роси да Палма, която никога не би била толкова успешна, ако не бе така грозновата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт