Звездни компромати - Септември'21

• 236 242
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 165
Страхотно изглеждат 50+, но се чудя за какво се снимат. Не е за пари, защото си имат.
Прозвуча сякаш всичко в тоя свят все за пари трябва да се прави.
Има я и опцията да съществуват свободни, неробуващи на предразсъдъците хора, които се забавляват правейки каквото искат.
Е какво забавно има да си постнеш снимка в интернет? Забавно е да прочетеш весела книга, да идеш на парти да танцуваш, да проведеш интересен разговор, да видиш нещо ново, да говориш с хора с чувство за хумор или видяли нещо различно, били някъде където не си бил. Нищо забавно няма да постнеш една снимка, дори напротив навява лека депресия, че търсиш одобрението на непознати.

# 166
Страхотно изглеждат 50+, но се чудя за какво се снимат. Не е за пари, защото си имат.

За слава. Да не изчезват от поглед.

# 167
  • София
Е какво забавно има да си постнеш снимка в интернет? Забавно е да прочетеш весела книга, да идеш на парти да танцуваш, да проведеш интересен разговор, да видиш нещо ново, да говориш с хора с чувство за хумор или видяли нещо различно, били някъде където не си бил. Нищо забавно няма да постнеш една снимка, дори напротив навява лека депресия, че търсиш одобрението на непознати.
Е, хайде сега! Всички ли трябва да се забавляваме по твоя начин? И различните от теб станахме депресари 😄

# 168
  • София
Прозвуча сякаш всичко в тоя свят все за пари трябва да се прави.
Има я и опцията да съществуват свободни, неробуващи на предразсъдъците хора, които се забавляват правейки каквото искат.
Ми не знам как ти звучи. На мен ми е странно да се снимаш постоянно, ако не е с рекламна цел, т.е. за пари. Разбирам, ако рекламират продукт, филм, но ей така в режисирани, провокативни снимки ми е странно.

# 169
То, за да си модел не е нужно да си висока. Плюс това й слагат фон дьо тен на краката, като я снимат.
За Инстаграм модели т.е. инфлуенсърки сигурно е достатъчно, но съм виждала, че агенциите искат повече.

Снимката на Деми по бански е по-замазана и от селфитата на Мадона. Видяхме я на папрашките снимки по бански, нещата не стоят точно като на тази снимка... Simple Smile

# 170
Кристен Стюарт както винаги не разочарова. Отдавна не бях виждала нейни снимки.

# 171
Зендая
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

# 172
Благодаря за темата и за положения труд! Много интересна, както винаги!
Брад е ... Heart Eyes
Адриана Лима ми е много красива винаги.
Невероятни крака показаха и Зои Салдана и Бийбърова, и Зендая.
Хейли Б наистина е като имала 2 лимона Joy

# 173
Ивет е разкошна жена.
На последните снимки има и много хубави рокли, радост за окото, че беше трагедия преди няколко месеца.

# 174
Зендая
Скрит текст:

Много ефектна визия. Роклята й стои повече страхотно!

# 175
Страхотно и стои роклята на Зендая. На мен гримът не ми харесва.

# 176
Роклята е като "втора кожа" на нейното хубаво тяло.

# 177
Ellie Goulding
Скрит текст:

# 178
  • София
Страхотна нова тема! Благодаря за отделеното време и старанието 🤗
Досега само ви четях, но реших да се включа със снимки по бански на две дами:
Деми Мур (58г.)
Скрит текст:
[spoiler/] 
Ивет (37)
Скрит текст:

[spoiler/]
За Ивет е ясно, че изглежда перфектно, но Деми Мур е толкова обработена, че чак и е сменена физиономията.

# 179
Кристен Стюърт много се е разхубавила!

Общи условия

Активация на акаунт