Звездни компромати - Септември'21

• 236 348
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 225
На Жасмина косата е много слаба тънка и рядка - буквално прозира скалпа ѝ. Много неприятно за нея, но няма какво да направи освен да ходи бяло руса и зализана.

# 226
Добре де, Жасмина при всичките й възможности, толкова ли не може да си намери шампоан за обем!?
Защо така зверски се зализва и опъва?
Само там са.ми очите. Ама тоя път направо е прекалила със зализването

# 227
Ето Жасмина е добър пример по повод дискусията ни от преди няколко страници- не разбирам защо се снима и поства снимките си публично. Първата и най- проста причина- пари според мен отпада, защото мъжът ѝ е мн заможен, едва ли са опряли до нейните доходи. Слава- защо би ѝ била, като тя няма дейност или кауза, която да популяризира чрез тази слава. Ако иска да сподели моменти от живота си с близки и приятели, ако направи профила частен. Но явно иска известност, при все че за сега е известна предимно в бг мама и то като обект на подигравки. Въпреки това тя тъпо и упорито не се отказва да поства свои снимки. Адски жалко е, че косата ѝ е толкова рядка, но много жени са родени така, никой не би ѝ се подигравал ако не бяха нелепите снимки в ИГ. Може би очаква нечие одобрение или иска да покаже нещо на света, какво, за мен е мистерия.

# 228
Е как?! Тя има няколко собствени бизнеса, рекламира ги успешно чрез инфлуенсърство и много големи и скъпи игри.
Освен това я канят навсякъде и това води до голяма популярност.

# 229
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен си е чиста суета и чесане на егото... "ГледайтИ и завиждайтИ" . В  собствените си очи, навярно са неотразими, а връзка с реалния свят и красота отдавна е загубена.

# 230
  • Пловдив
Дева е прекрасна на тази снимка. Краде погледите от майка си.

# 231
Кои са успешните бизнеси ? Марката за дрехи и брозантите за тяло?

# 232
Е как?! Тя има няколко собствени бизнеса, рекламира ги успешно чрез инфлуенсърство и много големи и скъпи игри.
Освен това я канят навсякъде и това води до голяма популярност.
Кои са тези бизнеси? Аз явно мн съм изпуснала.
“Много големи и скъпи Игри”, какви?
Не съм виждала някой някъде да я кани

# 233
  • Варна
Имам чувството, че Жасмина яко копира някой.

Залагам на някоя рускиня.

Не следя никакви инфлуенсърки, но предположението ми е още по силно след снимките от рождения й ден.

# 234
Според мен - ЖасиТУ е съпруга брошка, която мъжа и носи на ревера си. Колкото по “известна” “разпознаваема” и прочее, толкова по- дълго ще е там. Не лесна тая работа, предлагане огромно, търсене няма, мъжете половината не се интерсуват изобщо, голяма част от другата пловина нямат пари. Та такова място жена на млад, богат и капризен мъж е многооо ветровито.
И това че е родила 3 деца не я спасява грам.
Това едно, второ и е скучно, иска да се чуваства значима, да е някоя. С “бизнесите” също се доказва, че не е зависима един вид. Ако остане да се гледа с нейните приходи ще е друго.
Но все пак няма лошо, подържа се, вероятно с кански усилия, намерила е начин да монетизира снимките, които и без тва качва. Не се чепи прекалено много. Това е новият свят тряя свикаваме. Има по- дразнещи от тази, това е комплимент за нея😂🤭🤭

# 235
Мъжът й е джентълмен, не й е ветровито мястото изобщо. Децата също са й сигурен начин да остане дълго в партньорски отношения с мъжа си. От лични впечатления споделям.

# 236
Може, може. Аз само в завдение съм го виждала, не е показателно. Възможно е да свестен и отдаднен само на Жаси.

# 237
От кога три деца са сигурност за един брак? Примери не е като да няма. Финансова обезпеченост е друго.

# 238
Мъжът на Жасмина прилича на всичко друго, но не и на джентълмен. Пък знае ли човек, външният вид и излъчването лъжат понякога. 🤔

# 239
Жасмина прави това, което много заможни жени имат щастието да правят - има хубаво, здраво семейство, мъжът й е богат и се радва на живота. Не виждам нищо лошо в това, нито защо се гледа толкова под лупа- в  своята страница е, може да качва каквото иска. Нищо кой знае какво не споделя така или иначе. Пък и за мен тя, макар и изкуствена напоследък, е хубава жена, определено в сделка или не ми харесваше. Другото е суета, което всеки в 21 век има.

Общи условия

Активация на акаунт