Звездни компромати - Септември'21

• 236 349
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 240
Мъжът на Жасмина прилича на всичко друго, но не и на джентълмен. Пък знае ли човек, външният вид и излъчването лъжат понякога. 🤔
Е хайде сега, не е казано, че няма дебели и космати джентълмени, не всички са Дейвид Бекъм 😜

# 241
О, не, нищо общо с килограми и косми. Одухотвореността няма общо с гореспоменатите.
Скрит текст:
бившето й гадже и той много фин вид имаше
Скрит текст:

# 242
Много ми е странна Жасмина

# 243
На Жасмина мъжът ми прилича на коцкар с този ехиден поглед.
И точно това- три деца и жена Жасмина, не смятам че му пречат да се забавлява тайно.

# 244
Разбира се, че одухотвореността няма общо с кг, косми и външен вид- ето Гущеров, вече е любовта на животите на няколко жени, коя от коя по- големи дами.

# 245
О, не, нищо общо с килограми и косми. Одухотвореността няма общо с гореспоменатите.
Скрит текст:
бившето й гадже и той много фин вид имаше
Скрит текст:

Ей, така съм я виждла Жаси с точно тоя левент:))
Той има завод за стъкло, Стъклен свят ли какво беше. И понеже Жаси беше така доста невзрачна, с едно вяло излъчване, стойка и всичко, ми е много трудно да я свържа със сегашния ИС образ, ако наистина изглежда така и наживо, а не само благодрение на фейсапп и Фотошоп, то евала!
Претъпяла е страхотна метаморфоза.

# 246
  • До морето
И аз съм виждала Жасито като беше "стъклена" примадона и тъкмо се зачудих кога е била хубава?! В Сделка или не пък беше безумна. С един абсолютно празен поглед, правеше 7 крачки общо на предаване и за 1647 сезона я пуснаха да говори общо 3 пъти и половина.

Сега със сигурност е най-добрата версия на себе си. Има си деца, гледа си ги, грижи се за външния си вид, ходи по почивки, на никого не пречи. Тоца прави същото, ама ме дразни повече 😂

# 247
Това Жасмина от "Сделка или не" ли е? леле-мале... 😐

Адриана Лима е много красива жена.

# 248
Лилия Маравиля
Знам, че е правена снимката, но така да ѝ отива този зелен потник.
Скрит текст:

Цветелина
Харесва ми, че си остана естествена
Скрит текст:

Хелън Мирън
Скрит текст:

Андреа почти гола върху родопско одеяло и китка в ръка. Не ѝ ли боде не знам....Grinning
Не я познах, трябваше да прочета името, не, че не е в неин стил
Скрит текст:

Хедър Локлиър
Скрит текст:

# 249
Видях Маравиля в едно плажно заведение. Доста различна е от Инстаграм.

# 250
  • Враца
И аз съм виждала Жасито като беше "стъклена" примадона и тъкмо се зачудих кога е била хубава?! В Сделка или не пък беше безумна. С един абсолютно празен поглед, правеше 7 крачки общо на предаване и за 1647 сезона я пуснаха да говори общо 3 пъти и половина.

Сега със сигурност е най-добрата версия на себе си. Има си деца, гледа си ги, грижи се за външния си вид, ходи по почивки, на никого не пречи. Тоца прави същото, ама ме дразни повече 😂

А никой ли не помни Жасмина като беше при Къци Вапцаров в "Риск печели, Риск губи"? Само аз ли съм толкова стара Wink

Тя в Сделката беше вече пооправена, а при Къци- оле-мале!!

# 251
И аз съм толкова стара, обаче не съм обръщала внимание на момичетата. Но Гала пък я помня. Все си мислех че е мъж, облечен като жена. Много ме беше впечатлила за тогавашните ми тийн възприятия. После вече като се впусна в нейните предавания се примирих че все пак това е жена. Жаситу обаче не съм я запомнила.

# 252
  • Враца
И аз съм толкова стара, обаче не съм обръщала внимание на момичетата. Но Гала пък я помня. Все си мислех че е мъж, облечен като жена. Много ме беше впечатлила за тогавашните ми тийн възприятия. После вече като се впусна в нейните предавания се примирих че все пак това е жена. Жаситу обаче не съм я запомнила.
Ти си мислиш за НЕВАДА, аз имам предвид шоуто с кръстословиците, то беше доста по-късно.

# 253
Еее, Жасмина е 20 години по млада от Гала.

# 254
Ти си мислиш за НЕВАДА, аз имам предвид шоуто с кръстословиците, то беше доста по-късно.
Права си, вярно че Невада имаше. Обърках на Къцьо изявите. То като все едно и също. За това не я помня Жаситу.

Общи условия

Активация на акаунт