"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 297
  • 811
  •   1
Отговори
# 600
Аз виждам розова чертичка 🙂

# 601
Кога е направен теста?
днес следобед

# 602
Отчитане на тест след уреченото време се счита за невалидно Simple Smile И би трябвало да знаеш, че е хубаво да се прави сутрин.
Опитай утре с първа сутрешна и отчети в рамките на минутките, които пише в упътването (попитай за тест с максимална чувствителност в аптеката, много хора се оплакват от Шуър и Престо напоследък)

# 603
Отчитане на тест след уреченото време се счита за невалидно Simple Smile И би трябвало да знаеш, че е хубаво да се прави сутрин.
Опитай утре с първа сутрешна и отчети в рамките на минутките, които пише в упътването (попитай за тест с максимална чувствителност в аптеката, много хора се оплакват от Шуър и Престо напоследък)
теста не се е променил от както го направих просто едната снимка е по добра от другата, бледата линийка се появи 1 мин след като направих теста

# 604
Ок, цялата тази информация се споделя на куп.

Все пак стоя зад съвета си - първа сутрешна и друга марка. Най-сигурно кръвен, разбира се.

# 605

Аз разбирам, че първата снимка е веднага направена, а втората по-късно. Тоест тестът си е отчетен във времето.
На един ден закъснение не е необходимо да е с първа урина попринцип, макар и да е по-добре.
Шуър чек си е добър тест, въпросът е, че в тази тема повечето жени се тестват прекалено рано.
Аз все още смятам, че чертичката си е там и е розова, и тестът си е съвсем валиден 🙂

# 606
Steliqna93, честито! Тестът си е положителен.

# 607
Да, така ще знаете вече със сигурност, успех!

# 608
Да, така ще знаете вече със сигурност, успех!
Благодаря Ви

# 609
Тестът си е положителен, не разбирам защо съветвате да се ходи по лаборатории във време на пандемия.

# 610
Скрит текст:
Аз съм фен на спазването на инструкции, за да не се чудя после, следователно съветвам да се направи сутрин. Повече сигурност, по-малък шанс за грешки, не су губя нервите и парите.

Моя грешка, че не разбрах коя снимка на какво е и кога е. От написаното предположих, че първата снимка, на която нищо не се вижда е от следобед, а другата, на която се вижда е от часове по-късно и че съответно чертата се е появила сега.

След като се нагледах на сума фалшиво-положителни шуърчекове в бебеправещата тема съветвам да се пробва с друг с повече чувствителност.

Така или иначе е хубаво да се направи кръвен през 48 часа, за да се проследи развитие.

Всеки, който пише по форуми рискува да получи смотан отговор, приемете моя за поредния такъв.

Стелияна, успех.

# 611
Дано да не звучи като заяждане вече от моя страна, но в инструкциите пише, че може да се направи по всяко време на денонощието, когато има закъснение на цикъла 😁
Съгласна съм, че сутрин е по-добре, особено когато се прави 1-2 дни преди закъснение.
Дано да се върне утре момичето с положителни новини 🙂

# 612
Здравейте днес бях на преглед и ми предписаха да пия дуфастон и мета фолик
Някой пил ли е ?

# 613
  • София
Пила съм само Дуфастон - 5 месеца. Не се притеснявайте и си приемайте предписаните медикаменти.

# 614
Дано да не звучи като заяждане вече от моя страна, но в инструкциите пише, че може да се направи по всяко време на денонощието, когато има закъснение на цикъла 😁
Съгласна съм, че сутрин е по-добре, особено когато се прави 1-2 дни преди закъснение.
Дано да се върне утре момичето с положителни новини 🙂
ами не ходих да ми вземат кръв че много чакането за резултатите направих още един тест и отново имаше 2 ра бледа линия, та предполагам официалено съм бременна

Общи условия

Активация на акаунт