"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 317
  • 811
  •   1
Отговори
# 525
днес ли трябва да започнем или от утре , понеже снощи правихме секс ..

# 526
И днес и утре!Успех🍀🍀🍀

# 527
И днес и утре Simple Smile Ову настъпва 12-24 след плюс лентичка, а самите плувци пътуват известно време до яйцеклетката Simple Smile. Тоест те вече може да пътуват

# 528
Благодаря Ви ! 🍀

# 529
Здравейте дами . Колко дена след ову най- рано мога да направя тест ? ❤

# 530
Поне 12 най-добре. И пак не е гаранция, че ще отчете правилно.

# 531
Зависи как е засичана О. Да предположим, че не е с лентички, защото тогава се знае само, че ще настъпи.

Кръвен - 12ти ден. Ако имаш здравословен проблем, който изисква максимално ранно диагностициране - 11ти. Тест с пишкане - след закъснение. Колкото по-чувствителен - толкова по-добре.

# 532
Аз успях и на десети ден, обаче май съм изключение. И тестът беше рекламиран ,че отчита до шест дни по-рано (first response в чужбина живея)

# 533
  • USA
Аз успях и на десети ден, обаче май съм изключение. И тестът беше рекламиран ,че отчита до шест дни по-рано (first response в чужбина живея)

фърст респонс са с 6.5 чувствителност затова хващат по-рано, и при мен на 10 ден са отчитали бледи черти.

# 534
7 дена педи М. Вие виждате ли нещо ? Според мен има бледа черта ?

# 535
Вижда се, но прилича по-скоро на изпарителна.
Прекалено рано е за тест, възможно е все още да не е имало имплантация, дори и да се е оплодила яйцеклетка. Тестването толкова рано не може да ви даде категоричен отговор нито дали има, нито дали няма бременност. Изчакайте поне един-два дни преди очакваната менструация.

# 536
Здравейте, пак съм аз 😄! Знам че много бързам. Имам 6 дни до М. Чертата се появи на втората минута. Дано не е изпарителна. Използвах Lady test , тъй като пише, че е с 10 чувствителност.

# 537
Тони, на снимките, които качвате, не си личи дали чертата е розова, или сива. Снимайте ги на хубава дневна светлина.
Иначе аз пак виждам черта, но е прекалено рано  за мен да се каже дали е положителен, или не.

# 538
# 539
На тази снимка ми изглежда изпарителна. На живо какъв цвят виждате?

Общи условия

Активация на акаунт