"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 316
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
На тази снимка ми изглежда изпарителна. На живо какъв цвят виждате?
И аз не мога да кажа точно , но по скоро розовее.

# 541
Моите в началото също бяха такива едва едва забележими. Но при оставащи 6 дни до датата няма как да е иначе. След няколко дни ще стане ясно. Успех

# 542
7 дена педи М. Вие виждате ли нещо ? Според мен има бледа черта ?
аз не виждам да има втора черта

# 543
Здравейте, пак съм аз 😄! Знам че много бързам. Имам 6 дни до М. Чертата се появи на втората минута. Дано не е изпарителна. Използвах Lady test , тъй като пише, че е с 10 чувствителност.

На моята приятелка и излезе същата черта на втората минута, два дни преди цикъл и си и дойде с пълна сила.Същият тест, така че за мен при вас е прекалено рано и тестът е скапан на 100%

# 544
При мен излизат същите черти,но в понеделник чакам да ми дойде!На тези тестове почти винаги излиза втора черта във времето за отчитане.Пробвах с други и излизат(-)Пожелавам ви скоро да видите две хубави чертички

# 545
Здравейте!  Имам бебче на 1.6г. Цикъла ми е точен като часовник всеки месец. Овулацията  ми е много силна и я усещам без тест. Ходила съм на преглед по време на овулация и АГ ми каза, че такава изразена овулация не е виждала от години. Та немога да я сбъркам. Цикъла ми р на 27 дни,  овулацията ми е на 12 ден, дължина на цикъла 6 дни. Така на 25 октомври с моят мъж не се предпазихме, идея си нямам защо. Така се случи. На другия ден след 16 часа пих Ella One реших, че не е още време за второ. Обаче ето, че ми закъснява вече 3 ден. Правих тест беше отрицателен. Правих го преди малко, обаче не ми се пишкаше много едвам едвам няколко капки. Имам всички симптоми и за бременност и за МЦ. Рзлично е, че преди МЦ съм много гладна и имам леко зацапване 1-2 дни преди това,  а сега ми е лошо, не искам да ям нищо.   Имам две бременности. Една успешна и един спонтанен аборт. И двата пъти стана от раз, буквално от първия път.  Сега като, че ли ми се иска да видя двете черти. Дали е възможно  да съм забременяла, въпреки хапчето?

# 546
25 Октомври кой ден от цикъла ви беше?
Вероятността да сте забременяла е много малка, по-скоро ви закъснява заради хапчето. Възможно е няколко месеца да ви се обърка цикълът.

# 547
Точно денят на овулацията.  Ще изчкам и след 7я ден ще ида при АГ.

# 548
Точно денят на овулацията.  Ще изчкам и след 7я ден ще ида при АГ.

Прочетете листовката на хапчето, най-вероятно пише, че може да се очаква разбъркване на цикъла, понеже сте приела хормони все пак.
Аз бих повторила теста след някой ден може би, но не бих ходила на лекар, при положение че е ясно, че това е един от страничните ефекти на хапчето.

# 549
Грубо сметната е трябвало да ви дойде на 9.11-10.11.От деня на овулацията са минали 19 дни, което значи че всеки тест ще отчете.Тези хапчета разбъркват хормоните ДОСТА, ще сте късметлийка ако е само за този месец.Поне още два месеца ще се регулира.Имайте в предвид и че овулацията ви ще се размести, така че се пазете на макс.

# 550
Момичета, четете хубаво инструкциите на теста. Появата на черта не значи, че има ову. Трябва да са съвсем, ама съвсем еднакви. Всякакви други бледи чертички значат, че теста е отрицателен. Пише си го и на опаковката.
Кат 88 не ви е бил положителен теста, както и този не е
Не е бил ама съм малко бременна в 4ти месец. Правени са тестове няколко поредни дни, като най-наситената черта не беше "ама съвсем" , като контролната.

# 551
Момичета, четете хубаво инструкциите на теста. Появата на черта не значи, че има ову. Трябва да са съвсем, ама съвсем еднакви. Всякакви други бледи чертички значат, че теста е отрицателен. Пише си го и на опаковката.
Кат 88 не ви е бил положителен теста, както и този не е
Не е бил ама съм малко бременна в 4ти месец. Правени са тестове няколко поредни дни, като най-наситената черта не беше "ама съвсем" , като контролната.

Кат, 1во честито, лека и безпроблемна бременност ти желая. Но заставам зад думите си - да, имала си овулация и да, забременяла си, но теста ти не е хванал този момент. Просто не е бил направен в точното време. И аз съм така.

# 552
Добър вечер, виждате ли втора черта или аз си съобразявам. Появи се още на 1та минута?

# 553
Виждаме я. Честито!

Добър вечер, виждате ли втора черта или аз си съобразявам. Появи се още на 1та минута?

# 554
Много благодаря. За първи път виждам 2черта и все още не мога да повярвам.Мисля да направя кръвен тест утре.
Виждаме я. Честито!

Общи условия

Активация на акаунт