"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 304
  • 811
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Имам много голямо закъснение на цикъл, което не се е случвало никога до сега. След прекаран Ковид съм, което е една възможна причина. Другата възможност е бременност, защото опитваме активно с мъжът ми последните месеци.
Та, днес напрвих тест, който в началото даваше отрицателен, но след 20 мин се появи тази черта. Дали е невалиден?

# 556
Трябва да отчетете резултата в рамките на указаното време, след това тестът е невалиден.
Щом имате голямо закъснение, аз мисля, че не сте бременна. Втора черта щеше да се появи веднага. Според мен е по-скоро заради боледуването.

# 557
На третата минута с сутрешна урина отчете теста според вас положителен ли е

# 558
На третата минута с сутрешна урина отчете теста според вас положителен ли е

Не, тестът е сниман след времето за отчитане и вече е невалиден, а чертата изглежда изпарителна.

# 559
Здравейте , моля за съвет ..
на 12.11.2021/петък/ бях с положителен тест за овулация , предполагам че събота / неделя евентуално е настъпила тя. От вчера / 15.11.2021/ , понеделник, усещам болки ниско в корема , може би матката , незнам , на какво може да се дължи , възможно ли е да е някакво следовулационно и реално вчера съм била в овулация. Днес също усещам тези болки. Благодаря предварително 😊

# 560
Здравейте, това добре ли е 🙃

# 561
Резултатът показва, че сте бременна, нищо повече. Честито!

# 562
Здравейте и от мен…
Цикълът ми е сравнително редовен на 29-30-31 дни .. този месец трябваше да ми дойде менструация на 14.11, но до днес не се появи.. правим опити за бебе от около година.. правих си тест на 1вия ден от закъснението беше отрицателен на шуър чек, вчера си направих от лентичките, че такъв ми се намираше вкъщи, отново отрицателен.. от 14ти насам ме боли долу ниско корема почти цял ден и съм супер уморена.. с тези отрицателни тестове има ли шанс нещо да е станало или да не се надявам…

# 563
Здравейте! Извинявам се за повторението, ноо вече не знам какво да мисля.От четири поредни месеца ми закъснява от3до5дни. Та този месец трваше да ми дойде на 2ри. На 6тия ден от закъснението направих тест, който е с бледа 2ра черта.. На 10тия ден отидох на ваг. видеозон, при който ми казаха, че матката ми удебелена, като да съм бременна..  На 12. 11и на 15 ходих пак. Видя се сакчето което до последно на 15ти беше 0,58см. Днес е 0,68см.
Супер неспокойно ми е, защото нищо друго не се видя.  Лекарката ми каза, че не отговаря на последния ми цикъл, но да имам надежда и че  просто овулацията ми е настъпила по-късно.  Не знам какво да мисля.. Моля за съвет и дали някой се е сблъсквал с подобно нещо. Благодаря предварително!!

# 564
Аз май и предния път писах,но пак да кажа какво мисля. Изменила се е продължителността на цикъла според мен да кажем бил е на 28 дни ,сега е на 33. И не е трябвало на 2 да дойде ,а на 7ми. Имате около 12 дни закъснение. Аз толкова рано не съм ходила на лекар,но все си мисля,че е напълно нормално да се вижда само нарастващото сакче. Другата седмица ще се вижда вече ембрион . Мислете позитивно.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 17:22 от Happyday❤️

# 565
Благодаря много. Силно се надявам всичко да е наред..

# 566
Благодаря много. Силно се надявам всичко да е наред..
А не сте ли мислили да пуснете кръвен тест през 2 дни? Така малко от малко може да се добие представа дали нараства правилно,за да се успокоите малко?

# 567
Правих.. Първото беше на 5.11-115,76, а следващото на 12 и беше 396,41.

# 568
Много бавно нараства. Не знам какво да кажа. Да сподели някой с опит дали при бавно нарастване има шанс да се развива нормално.

# 569
  • София
При 12 дневно закъснение и 33 дневен цикъл реално се пада 6 почти 7 седмица от бременността. В този период ембрионът вече има пулс. И удвояването в началото не се е случвало. Затова лекарката ви е казала да се надявате на късна овулация. Друго в момента и ние не можем да ви кажем.

Общи условия

Активация на акаунт